تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

• بالای 500 هزارتومان

رای‌ها: 84 27.1%
  • کمتر 500 هزارتومان

رای‌ها: 122 39.4%
  • ارزش خرید ندارد

رای‌ها: 104 33.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    310
ما که دوسال آینده رو سربازیم
حقوق خدمتو جمع میکنیم ببینیم چی میشه...
عمرا بتونی حقوق خدمت رو جمع کنی! :دی
منم همین حرفا رو میزدم! دست آخر یه چیزی به پادگان بدهکار شدیم! جدی میگم ... ولی دمشون گرم که بخشیدن ...
به نظر من تا 500 و فوق آخرش 600 ارزش داره ...

من حاظرم حتي تا 1 تومن هم براش پول بدم
چون نمايشي كه بعضي از بازي هاش مثل ريمن ، لگو سيتي ويا زامبي يو داشتندفوق العاده بودن.
ماريو هم كه مثل هميشه عالي بعدش ازهمه مهمتر براي من زلداي عزيز ديگه چي مي خوام.

آخرین ویرایش:
مطمئنآ نتيندو بيكار ننشسته حتمآ برنامه‌هاي زيادي براي كنسولش داره، پس من با اعتماد به اين برنامه‌هاي نتيندو، حاضرم بين 500 تا 700 تومن پول پرداخت كنم.
نتيندو هيچ وقت من رو ناميد نكرده.

مطمئنآ نتيندو بيكار ننشسته حتمآ برنامه‌هاي زيادي براي كنسولش داره، پس من با اعتماد به اين برنامه‌هاي نتيندو، حاضرم بين 500 تا 700 تومن پول پرداخت كنم.
نتيندو هيچ وقت من رو ناميد نكرده.

بله...بله... ماهم هیچوقت نینتندو رو نا امید نکردیم و نمیکنیم! میریم بازی های اریج میخریم، اصلا هم سراغ هک و Hombrew Channel ساختن و این حرفای زشت نمیریم=))

من یک اشتباهی کردم این نسل این بود که wii نخریدم ولی از الان بهتون میگم قرار گذاشتم با خودم و اگر خدا بخواد دستگاه wii u رو بخرم و همچنین بازی darksiders 2 هم با خودم قرار گذاشتم نخرم تا با wii u بخرم + اگر کسی stage demo بازی انحصاری wii u منظورم scribblenuts unlimited رو دیده باشه میفهمه این دستگاه + hd میترکونه و میخریم به امید خدا به سوی WII U

قصد توهین ندارم ولی خیلی احمقانه است که فکر کنیم wii U کمتر از 500 تومن توی بازار گیر بیاد، یه نگاه به قیمت های حال حاضر بازار تقریبا تضمین می کنه قیمت بالای 700 تومن باشه ، فراموش هم نکنیم که قراره زمستون امسال بیاد که تا اون موقع خدا کریمه که قیمت ارز چه تغییراتی کرده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or