halker-sniper کاربر سایت Aug 4, 2013 #197 bioshock infinite Spoiler آخراش صحنه که توی اون پیچ بوکر دید چطور دخترش رو فروخته و رفت به نجاتش ولی ... واقعا گریم گرفت.
bioshock infinite Spoiler آخراش صحنه که توی اون پیچ بوکر دید چطور دخترش رو فروخته و رفت به نجاتش ولی ... واقعا گریم گرفت.
reza_cowboy کاربر سایت Aug 4, 2013 #198 تا حالا گریم نگرفته تو بازی ولی آخر بایونیک کماندو که طرف دست میکنه تو بمب و میمیره واسه 1 هفته از مغزم بیرون نمیرفت!!
تا حالا گریم نگرفته تو بازی ولی آخر بایونیک کماندو که طرف دست میکنه تو بمب و میمیره واسه 1 هفته از مغزم بیرون نمیرفت!!
Dr. Ariamax کاربر سایت Aug 5, 2013 #199 من معمولا بغض میکنم ولی وقتی سکانس آخر AC:R رو بازی میکردم مثل یه مررررد زدم زیر گریه Spoiler: اسپویل
من معمولا بغض میکنم ولی وقتی سکانس آخر AC:R رو بازی میکردم مثل یه مررررد زدم زیر گریه Spoiler: اسپویل
yeke کاربر سایت Aug 5, 2013 #200 Spoiler من وفتی میرم کلاب جی تی ای 4 گریم می گره لامصب خیلی فضا تاریکه حس قبر میده
iArmin کاربر سایت Aug 5, 2013 #202 در بازی mass effect صحنه آخرش و همچنین در اساسین وقتی اتزیو میمیره چند تا اشک ریختم ولی تا ۱ هفته اعصابم تو هم بود
در بازی mass effect صحنه آخرش و همچنین در اساسین وقتی اتزیو میمیره چند تا اشک ریختم ولی تا ۱ هفته اعصابم تو هم بود
jack daw کاربر سایت Aug 5, 2013 #203 اول تو red deed که جان میمیره بعدشم تو cod mw3 که پرایس میکشتت روی زمین و سند من میگه برید و یه اهنگ میزاره
اول تو red deed که جان میمیره بعدشم تو cod mw3 که پرایس میکشتت روی زمین و سند من میگه برید و یه اهنگ میزاره
M mohammad-ys کاربر سایت Aug 6, 2013 #204 نه تنها گریه نکردم بلکه گریه هم نخواهم کرد.ارزش نداره دوستان بعضی جاها خطر لو رفتن داستان هست.توی اسپویلر بزارید.
نه تنها گریه نکردم بلکه گریه هم نخواهم کرد.ارزش نداره دوستان بعضی جاها خطر لو رفتن داستان هست.توی اسپویلر بزارید.
ke$ha کاربر سایت Aug 6, 2013 #205 من پای فوتبال 92 مگا درایو کلی گریه کردم هوش مصنوعی دروازه بانش شلغم بود.:d
RASH کاربر سایت Aug 7, 2013 #206 تو بازی جنگ های صلیبی 2 وقتی ادم بده میش و ویلیام رو میکشی خیلی حالم بد شد
M mppm کاربر سایت Aug 8, 2013 #208 یعنی کسی رزیدنت اویل کد ورونیکا بازی نکرده؟!!! تراژدی استیو هنوز جلو چشامه....