تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟

esm nadaram

کاربر سایت
تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟
راستش برام جالبه بدونم. منظورم از گریه این نیست که زار زده باشید همین که احساس حزن در شما به وجود بیاد هم کافیه.من خودم سری بازیهای متال گیر سالید اشک در چشمم جم شد به خصوص شماره ۳.heavy rainهم یه جا هست که ایتان داد می‌زنه شاااااان اونجا هم بسیار تاثیر گذشت.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: farhad23
فکر کنم چند بازی ای بوده که ناراحت شده باشم اساسی ولی گریه نچ نچ:biggrin1:
صحنه ای هم که همیشه یادم میمونه آخر BIA:HH بود که بیکر داره خبر فلج شدن هارتساک رو بهش میشگه میخواستم بهشون بگم چیزی نیست هنوز زنده اید:((اخیرا هم تو GOW:CoC اونجایی که کریتوس باید دخترش رو کنار بندازه خیلی ناراحت شدم:((:biggrin1:

ممکنه یک سری بازیها ادم رو احساساتی و ناراحت کنه ولی بعید میدونم که انسانو به گریه وادار کنه
من خودم شخصا تو بازی سایلنت هیل 3 و قتی اون دختره میفهمه که پدرش مرده خیلی ناراحت شدم صحنه خیلی غمناک به همراه موزیک بسیار دلنشینی پخش میشد(خدایش این akira yamakora کارش خیلی درسته)

اولین بار اخر dmc4 اشک ریختم .
دومین بار نیز اخرای mgs4 بود که خونه هیشکی نبود و زار زار گریه میکردم:((:((:((:((:((.تو این 22 سال زندگیم سابقه نداشته به این شدت گریه کنم.
اسنیک همیشه خودت و خالقت به یاد من خواهید ماند.

گریه.......چند تا صحته خیلی رو من تاثر گذاشت:
دویل می کرای3:اونجا که ورجیل شمشیر می کنه تو شکم دانته!خیلی ناراحت شدم...گفتم مرد!
دویل می کرای 4:یه جا که نرو دستشو بلند می کنه ولی فقط به گردنبند کایری می رسه بعد مشت می زنه به زمین و داد می زنه!
prince of persia:sands o time:اونجا که فرح از دره می افته پایین!اونجا به خصوص برای من که با شاهزاده اخت گرفته بودم,حس کردم دردشو!
Gears Of War2:دو تاصحنه داره که گریه توش رد خور نداره!یکی اونجا که تای خودکشی می کنه و دیگری اونجا که دام ماریا را می کشه!
البته نینجا گایدن 2 سر یکی از غول هاش اینقدر سخت بود گریمو درآورد!

آخرین ویرایش:
Gears Of War2:دو تاصحنه داره که گریه توش رد خور نداره!یکی اونجا که تای خودکشی می کنه و دیگری اونجا که دام ماریا را می کشه!

آقا دمت گرم حالا که فکر می‌کنم اینgears of war 2خیلی روم تاثیر گذشت عجب چیزی بود لا کردار:((

بچها من هی‌ داره یادم میاد.:d

اون صحنه در متال گیر سالید ۴ که اسنیک میره داخل برف بعدش زن شروع می‌کنه خوندن عجیب خاطر انگیز بود یه خیلی فاز داد کلی‌ عشق کردم

آخرین ویرایش:
Mgs4
اون صحنه های اخریش
کلا Mgsبازی هست که احساسات انسان تحریک میشه.خودم فکر میکنم چون از شماره اولش تا اخریش بودم باهاش احساسات کرکتر ها رو خوب درک میکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or