شایعه تایید The Last of Us 2؟

Behrooz

کاربر سایت
Michael Knowland یکی از اعضای ناتی داگ که در ساخت TLoU نیز سهیم بوده، به تازگی از این استودیو جدا شده است. در پروفایل Linkedin وی، مشخص شده بود که او بر روی Uncharted 4 و یک "Unannounced AAA Game" کار می کرده است. وی به تازگی پروفایل خود را آپدیت کرده و بازی دوم به نظر می رسد که TLoU 2 باشد.

cyhJqUq.png

ُُSource

به نظرم بهترین نکته پایان بازی این بود که برخلاف انتظار اکثر افراد (از جمله خودم) دو تا کاراکتر اصلی سالم موندن و هیچ کدوم نمردن. یعنی مورد انتظارترین پایان این بود که Joel در حرکتی جوانمردانه شهید بشه تا Ellie زنده بمونه یا Ellie بمیره تا بشریت نجات پیدا کنه، ولی این طوری نشد. به جاش پایانی رو داشتیم که در نگاه اول شاید Happy Ending به نظر برسه، ولی باطنش خیلی تاریک تر از پایان های "مرگ دار" هست. اینکه Joel به خاطر رسیدن به خواسته خودش (یعنی زنده موندن Ellie که براش شبیه دخترش شده بود) از خیر نجات جون انسان ها میگذره و باعث میشه یه موقعیت استثنایی برای از بین بردن این بدبختی ها از دست بره تا خودش حالش رو ببره، در نهایت هم که خیلی شیک و قشنگ میاد دروغ میگه و تمام! :دی
در مجموع فکر میکنم یکی از بهترین و متفاوت ترین پایان های ممکن بود که به زیبایی ذات انسان رو نشون داد که برخلاف اکثر فیلم ها و بازی ها که ملت یه دفعه حس قهرمان بودن بهشون دست میده، فقط و فقط به فکر عزیزانش هست. نه شاهد مرگ های کلیشه ای بودیم، نه قهرمانی در کار بود که دنیا رو یه تنه نجات بده و حتی اجازه نداد دنیا به خاطر آزمایشات روی Ellie نجات پیدا کنه. نه یه پایان خوشحال و خوشگل داشتیم. یه چیز متفاوت بود و با اون موسیقی کم نظیر هم ترکیب شد و من رو منهدم کرد!

به نظرم بهترین نکته پایان بازی این بود که برخلاف انتظار اکثر افراد (از جمله خودم) دو تا کاراکتر اصلی سالم موندن و هیچ کدوم نمردن. یعنی مورد انتظارترین پایان این بود که Joel در حرکتی جوانمردانه شهید بشه تا Ellie زنده بمونه یا Ellie بمیره تا بشریت نجات پیدا کنه، ولی این طوری نشد. به جاش پایانی رو داشتیم که در نگاه اول شاید Happy Ending به نظر برسه، ولی باطنش خیلی تاریک تر از پایان های "مرگ دار" هست. اینکه Joel به خاطر رسیدن به خواسته خودش (یعنی زنده موندن Ellie که براش شبیه دخترش شده بود) از خیر نجات جون انسان ها میگذره و باعث میشه یه موقعیت استثنایی برای از بین بردن این بدبختی ها از دست بره تا خودش حالش رو ببره، در نهایت هم که خیلی شیک و قشنگ میاد دروغ میگه و تمام! :دی
در مجموع فکر میکنم یکی از بهترین و متفاوت ترین پایان های ممکن بود که به زیبایی ذات انسان رو نشون داد که برخلاف اکثر فیلم ها و بازی ها که ملت یه دفعه حس قهرمان بودن بهشون دست میده، فقط و فقط به فکر عزیزانش هست. نه شاهد مرگ های کلیشه ای بودیم، نه قهرمانی در کار بود که دنیا رو یه تنه نجات بده و حتی اجازه نداد دنیا به خاطر آزمایشات روی Ellie نجات پیدا کنه. نه یه پایان خوشحال و خوشگل داشتیم. یه چیز متفاوت بود و با اون موسیقی کم نظیر هم ترکیب شد و من رو منهدم کرد!

نگاه کن من اولین دلیلم برای این که از پایان خوشم نیومد این بود که دو نفر از آدمایی که حرفشون برام سنده یه جوری بهم القا کردن که پایان این بازی هم پیچیده تر و هم بهتر از Infinite هست که هیچ کدوم نبود:دی
دوم این که به نظر من پایان ساده بازی اون قدر که تو میگی تآثیر برانگیز و اینا نبود، من خداییش هیچ حسی نگرفتم موقع پایان بازی:دی آره پایان متفاوت بود ولی هر تفاوتی نشون دهنده برتری نیست.
من نویسنده و اینا نیستم که بتونم پایان بهتری بنویسم البته، ولی حس می کنم اگر پایان بازی یه خرده طولانی تر از اون چند تا دیالوگ بود خیلی تآثیر بیشتری می ذاشت.:دی البته به نظر من اون تیکه که از دست فایرفلای های الی رو نجات دادیم فوق العاده بود ولی مشکل من فقط با اون تیکه ته تهشه:دی

نگاه کن من اولین دلیلم برای این که از پایان خوشم نیومد این بود که دو نفر از آدمایی که حرفشون برام سنده یه جوری بهم القا کردن که پایان این بازی هم پیچیده تر و هم بهتر از Infinite هست که هیچ کدوم نبود:دی
دوم این که به نظر من پایان ساده بازی اون قدر که تو میگی تآثیر برانگیز و اینا نبود، من خداییش هیچ حسی نگرفتم موقع پایان بازی:دی آره پایان متفاوت بود ولی هر تفاوتی نشون دهنده برتری نیست.
من نویسنده و اینا نیستم که بتونم پایان بهتری بنویسم البته، ولی حس می کنم اگر پایان بازی یه خرده طولانی تر از اون چند تا دیالوگ بود خیلی تآثیر بیشتری می ذاشت.:دی البته به نظر من اون تیکه که از دست فایرفلای های الی رو نجات دادیم فوق العاده بود ولی مشکل من فقط با اون تیکه ته تهشه:دی

پایان BioShock: Infinite هم به قدری فوق العاده بود که من مدت ها تحت تأثیرش بودم و شاید 10،11 بار اون تیکه آخر رو بازی کردم! :دی یعنی انقدر با پایان هر دو بازی حال کردم که نمیتونم بگم کدوم بهتر بودن و به نظرم مقایسه ـشون هم زیاد درست نیست. چون حال و هوای بازی ها خیلی با هم متفاوته. یعنی Infinite کلاً توی یه فضای فانتزی تری جریان داره که همین باعث میشه پایانش هم پیچیده تر باشه، ولی TLoU با اینکه علمی تخیلی هست، حال و هوای واقع گرایانه تری داره و نمیشه انتظار اون جریانات عجیب و خاص Infinite رو ازش داشت. :دی
به نظرم پایان TLoU فقط اون چند تا دیالوگ نبود. یه جورایی کل اون مرحله آخر رو پایان بازی میدونم. یعنی از جایی که دیگه خبری از اکشن و هیجان و دشمن و ... نیست و کنترل Ellie رو به دست میگیریم و توی اون لوکیشن زیبا حرکت می کنیم. Joel داره با یه عشق و علاقه خاصی صحبت میکنه و به یاد دخترش افتاده که الآن جاش رو Ellie گرفته، فکر میکنم همه اینا جزو پایان بازی هست. فقط به جای اینکه توی cutscene نشون بدن، کنترل رو دادن دست بازیکن تا Ellie رو بعد از اون حوادث کنترل کنه و حسش رو بهتر به بازیکن منتقل کنه. :دی

یه سوال میپرسم از طرفداران سونی . این سوال همیشه ذهن منو به خودش مشغول کرده

اگه این بازی برای ایکس باکس یا سایر پلتفروم ها عرضه میشد .. چند درصد از تعصبشتون نسبت به بازیهای ناتی داگ کم میشد ؟
میخوام بدونم صرفا انحصاری بودن یک بازی باعث لذت بردن شما عزیزان میشه یا خود بازی و کلا این مقوله تو کلیت تاثیر داره یانه

ممنون

تنها چیزی که باعث شده تو با پایان بازی حال نکنی ، اون دو نفرین که باعث شدن توقع عجیب غریب از پایان داشته باشی .شاید اگه کسی چیزی نمی گفت توهم با این پایان همین اندازه که ما حال کردیم حال می کردی . به نظرم همین الان برو پیداشون کن و با شاتگان مغزشونو بپاش رو دیوار :d

پایان BioShock: Infinite هم به قدری فوق العاده بود که من مدت ها تحت تأثیرش بودم و شاید 10،11 بار اون تیکه آخر رو بازی کردم! :دی یعنی انقدر با پایان هر دو بازی حال کردم که نمیتونم بگم کدوم بهتر بودن و به نظرم مقایسه ـشون هم زیاد درست نیست. چون حال و هوای بازی ها خیلی با هم متفاوته. یعنی Infinite کلاً توی یه فضای فانتزی تری جریان داره که همین باعث میشه پایانش هم پیچیده تر باشه، ولی TLoU با اینکه علمی تخیلی هست، حال و هوای واقع گرایانه تری داره و نمیشه انتظار اون جریانات عجیب و خاص Infinite رو ازش داشت. :دی
به نظرم پایان TLoU فقط اون چند تا دیالوگ نبود. یه جورایی کل اون مرحله آخر رو پایان بازی میدونم. یعنی از جایی که دیگه خبری از اکشن و هیجان و دشمن و ... نیست و کنترل Ellie رو به دست میگیریم و توی اون لوکیشن زیبا حرکت می کنیم. Joel داره با یه عشق و علاقه خاصی صحبت میکنه و به یاد دخترش افتاده که الآن جاش رو Ellie گرفته، فکر میکنم همه اینا جزو پایان بازی هست. فقط به جای اینکه توی cutscene نشون بدن، کنترل رو دادن دست بازیکن تا Ellie رو بعد از اون حوادث کنترل کنه و حسش رو بهتر به بازیکن منتقل کنه. :دی
نه من کاملاً واقفم بر این که سبک ها تفاوت می کنن و اینا:دی دیگه خودت می دونی:دی من مشکلم انتظار فوق العاده زیادی بود که از پایانش داشتم:دی برای همین هم بهش می گم Overrated:دی Overrated به این معنی نیست که بده، به این معنیه که اون قدری که ازش تعریف می کنن خوب نیست که برای من نبود!:دی
نه دیگه پایان بازی بعد از اون کات سین یکی مونده به آخری که اون زنه (یادم نمیاد اسمش رو:دی) رو کشت بود تا اون جایی که رفتن روی تپه و اون دروغ رو گفت:دی
ولی بهترین تیکه بازی همون تیکه بود که اون یارو می خواست به الی تجـــاوز کنه، خارق العاده بود من اصلاً به فنا رفتم سر اون مرحله. مو به تنم سیخ شده بود کل اون مدت.

در کل من TLOU رو یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم توی نسل قبل می دونم دوستان براشون سوءتفاهم نشه که من دارم می زنم توی سر این بازی:دی

یه سوال میپرسم از طرفداران سونی . این سوال همیشه ذهن منو به خودش مشغول کرده اگه این بازی برای ایکس باکس یا سایر پلتفروم ها عرضه میشد .. چند درصد از تعصبشتون نسبت به بازیهای ناتی داگ کم میشد ؟ میخوام بدونم صرفا انحصاری بودن یک بازی باعث لذت بردن شما عزیزان میشه یا خود بازی و کلا این مقوله تو کلیت تاثیر داره یانه ممنون
فکر نمیکنم کم میشد...شرکتی که بازی شاهکار بسازه طرفدار داره، مهم نیست انحصاری بسازه یا نه. نمونش راکستار، با اینکه بازی انحصاری نمیسازه اما اکثرا روش تعصب دارن... انحصاری بودن یه بازی تاثیری روی میزان لذت بردن نداره، به عنوان مثال بازی مثل Ryse چون انحصاریه دلیل نمیشه مایکروفن ها ازش لذت ببرن:d

[MENTION=45984]Daedalus[/MENTION]

دوست عزیز اتفاقا پایان TLOU یکی از ساختار شکنترین Endingـهایی بود که توی عمرم دیدم و به بهترین شکل از کلیشه ها دور شد

به نظر من Underrated هم بود !
راستی اگر منظورت دیویده نه اون قصد داشت با الی سوپ درست کنه

اگه واقعا تایید شده و قراره بیاد امیدوارم یه شاهکار باشه که احتمال قوی هست :x

اقا جدا این پایانش برای شما چه جذابیتی داشت ؟ :biggrin1: به شخصه من با دیدن مرگ joel اعصابم بهم ریخت :| این همه رفتیم واسه هچ ؟ :biggrin1:
برای نسخه دوم به نظرم دو کار میتونن کنن کلا :| شخصیت های کاملا جدید :biggrin1: و یا بزرگ شدن ellie :| به غیر از این دیگه بسته به تفکر هنری افراد ناتی داگ داره که چی بسازن :|

اگه واقعا تایید شده و قراره بیاد امیدوارم یه شاهکار باشه که احتمال قوی هست :x

اقا جدا این پایانش برای شما چه جذابیتی داشت ؟ :biggrin1: به شخصه من با دیدن مرگ joel اعصابم بهم ریخت :| این همه رفتیم واسه هچ ؟ :biggrin1:
برای نسخه دوم به نظرم دو کار میتونن کنن کلا :| شخصیت های کاملا جدید :biggrin1: و یا بزرگ شدن ellie :| به غیر از این دیگه بسته به تفکر هنری افراد ناتی داگ داره که چی بسازن :|

مطمئنی بازی کردی ؟ /:)

اخه جوئل کجاش مرد ؟:|

مطمئنی بازی کردی ؟ /:)

اخه جوئل کجاش مرد ؟:|

شرمنده یه قسمت رو نتونستم منظورم رو برسونم :دی
هر دوتاشون زنده موندن :دی تو لفت بیهایند مگه نشون نداد اولش جوئل مرد ؟ :|:|
ته داستان اصلی که من انتظار داشتم ellie بمیره که نمرد لامصب :| به طور ضایعی هم هر دو زنده موندن :دی
تو لفت بیهایند دو ماه پیش بازی کردم یادمه یه جاش تو کات سین جوئل تیر خورد و دختره بردش تو یه خرابه و ادامش رو دیگه رفتم یه باند پیدا کنم و بقیشو یادم نیست :|
اون جا که جوئل تو خرابه بود فک کنم مردا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or