شایعه تایید The Last of Us 2؟

Behrooz

کاربر سایت
Michael Knowland یکی از اعضای ناتی داگ که در ساخت TLoU نیز سهیم بوده، به تازگی از این استودیو جدا شده است. در پروفایل Linkedin وی، مشخص شده بود که او بر روی Uncharted 4 و یک "Unannounced AAA Game" کار می کرده است. وی به تازگی پروفایل خود را آپدیت کرده و بازی دوم به نظر می رسد که TLoU 2 باشد.

cyhJqUq.png

ُُSource

اگه نسخه دوم در حال ساخت نباشه باید تعجب کرد. The Last of Us بعد از کارایی که انجام داد تبدیل به یه نماد برای سونی و ND شده و مطمئناً بازی خفنی میشه چون همون تیم دارن میسازنش با این تفاوت که Neil و Bruce روی پروژه نیستن :d به احتمال زیاد کارگردانی رو سپردن به Erick Pangilinan
شاید هم با اومدن نیل و بروس سر آنچارتد 4 فعلا ساخت tlou 2 متوقف شده باشه چون ساخت تلو ۲ که انتظار ها ازش سقف رو هم پاره کرده و بالا رفته بدون این ۲ اون چیزی نشه که باید بشه !

خب گويا بايد واسه ip جديد ND تا نسل بعد صبر كنيم.
نیازی به نسل بعد نیست. ناتی داگ در نسل قبل 4 بازی عرضه کرد و اگه قرار باشه به اندازه نسل قبل بازی بسازه میتونیم حتی ادامه یک IP جدید رو ازشون توی همین نسل ببینیم.

دوست دارم هر چه زود تر شاهد یک IP جدید از ناتی کبیر باشیم...tlou رو جالبه همین دیشب تمومش کردم. بقدری فوق العاده بود که نمیشه وصف کردش ولی دوست دارم نسخه بعدش به این زودیا نیاد. بره برای اخر نسل تا تشنگی به حد اخر برسه!!! کنترل دوباره و عشق دوباره جوئل و الی خیلی خیلی فوق العاده بنظر میاد...

تلو دو رو که قطعا باید خود نیلو بروس بسازن چون ایپی خودشونه اما این وسط یکم برنامه هاشون بهم ریخت دیگه چون اصن قرار نبود بیان u4 بسازنو احتمالا داشتن رو خود تلو یا ایپی جدیدشون که صحبتش بود قبلا کار میکردن به احتمال زیاد اون ایپی جدید ناتی داگو تیم دومشون که u3 ساخته بود میسازه و نیلو بروسم بعد u4 میرن تلو رو میسازن

دوست دارم هر چه زود تر شاهد یک IP جدید از ناتی کبیر باشیم...tlou رو جالبه همین دیشب تمومش کردم. بقدری فوق العاده بود که نمیشه وصف کردش ولی دوست دارم نسخه بعدش به این زودیا نیاد. بره برای اخر نسل تا تشنگی به حد اخر برسه!!! کنترل دوباره و عشق دوباره جوئل و الی خیلی خیلی فوق العاده بنظر میاد...

یا الی تنهایی باشه یا اصلا شخصیت های دیگه باشند... جوئل، دیگه زیاد خوشم نمیاد ازش و البته چیزی هم نداره که ارائه بده. :d

یا الی تنهایی باشه یا اصلا شخصیت های دیگه باشند... جوئل، دیگه زیاد خوشم نمیاد ازش و البته چیزی هم نداره که ارائه بده. :d
خودت مثل مرد ویرایش کن و زبونت هم گار بگیر:دی
من برم نماز وحشت بخونم شما هم توبه کن آقا توبه...

اول از همه مرسی از بهروز بابت خبررسانی .
من الان یه جستجویی تو پروفایل ها ND کردم توشون این از همه بیشتر تو چشم بود :
5e21e7d30120e09d9126498440ec30f9.jpg

البته خیلی از افراد مثل ایشون بودن ، که در عین کار روی U4 روی بازی معرفی نشده کار می کردند ، که احتمالا ( حتما یه جورایی :دی ) همین Tlou 2 باشه . یعنی احتمال داره دو تیم یکی کرده باشند و یا ممکنه TLOU کارگردانای جدید داشته باشه ، عمیقا ارزومندیم مثل ریچموند کارگردان انتخاب نکنند :|
در کل eject زدن امی و رفقاش قضیه رو حیلی پیچیده کرده ، امیدوارم سریع تر روشن شیم :دی

من امیدوارم پایان TLOU2 راضی کننده تر از پایان نسخه اولش باشه برای من، البته ND اگه با همین ظرافتی که نقص ها رو برطرف می کنه ادامه بده احتمالاً میشه:دی

من امیدوارم پایان TLOU2 راضی کننده تر از پایان نسخه اولش باشه برای من، البته ND اگه با همین ظرافتی که نقص ها رو برطرف می کنه ادامه بده احتمالاً میشه:دی
حالا شما اگر خوشت نیومده از پایانش، نظرت محترم. ولی پایان TLoU نه تنها نقص به حساب نمیاد، بلکه جزو نکات قوتش هم بود.

santa monica: new gow
naughty dog:tlou2

امیدوارم پس فردا گوریلا کیلزون جدید معرفی نکنه و ip جدید در نسل جدید از فرست پارتی ها ببینیم

با اون موفقیت بی نظیر TLoU، جدا انتظار داشتی نسخه دومی ازش نیاد و سریع برن سراغ یک IP دیگه؟ :دی اصلا چکاریه وقتی همچین IP هست برن سراغ یه چیز دیگه! بعد از Unchated 4 می‌شه از Naughty Dog انتظار IP جدید داشت. SM هم که یک IP جدید داشت، ولی نشد که بشه! GG ولی اوضاعش فرق می‌کنه و باید از KZ فاصله بگیره (که گرفته)، حداقل فعلا!

به نظر من که تا قبل از 2017 -2016 اواخرش نباید انتظار داشت بازی بیاد بیرون
ناتی معمولا (از نسل 7 تا الان) هر 2 سال یک بار بازی (جدید. ریمستر رو جدا حساب کنین) منتشر می کنه! (2007-2009-2011-2013-2015) 2017 بنظرم خواهد بود بازی بعدی! (هرچند بنظرم امکان تاخیر حتی همین انچارتد 4 هم هست!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or