تایید قابلیت اتصال PS4 به Xone از سوی مایکروسافت

.:Metallica:.

Loyal Member

یکی از مدیران اجرایی مایکروسافت آقای Albert Panello تایید کرد که PS4 خود را می‌توانید به وسیله‌ی پورت HDMI-in ایکس‌باکس وان به آن وصل کنید. بنابراین شما اجازه مشاهده بازی های PS4 خود از طریق Xone خواهید داشت.

Panello همچنین تایید کرد که به وسیله‌ی این قابلیت کاربران می‌توانند بین این دو کنسول رقیب Multi-task انجام دهند.

او اضافه کرد: "هر برنامه ای این قابلیت را دارد که به سرعت بین بازی و برنامه دیگر سوییچ کند ( Snap). پس شما اگر بخواهید Ryse و Killzone را با هم انجام دهید می‌‌توانید بین این دو بازی به سرعت سوییچ کنید"

{Killzone بازی انحصاری PS4 و Ryse بازی انحصاری Xone است}

در آخر هر کنسولی که خروجی HDMI داشته باشد را می‌توانید به Xone وصل کنید مانند Xbox 360, PS3 و WII U.

منبع

وقتی HDMI-In داره یعنی هرچی که HDMI-Out داره بهش وصل میشه ، حالا چه PS4 باشه چه ریسیور چه Whatever :دی فکر نمیکنم مایکروسافت حتی اگه میخواست هم میتونست جلوی همچین چیزیو بگیره که PS4 از طریق HDMI-in به X1 وصل نشه ولی چیزی که جای سوال داره واسه من اینه که هدف از اینکه PS4 رو از طریق X1 به TV وصل کنیم چی میتونه باشه ؟ یعنی مصداق کامل همون ضرب المثل لقمه رو دور سر چرخوندن و گذاشتن تو دهان ـه درغیر اینصورت دلیلی نداره اینکارو بکنیم.

واسه کسایی که تلویزیونشون ورودی HDMI به تعداد کافی نداره خوبه :d
یا این که می‌شه مستقیم بازی‌های PS4 رو روی هارد One کپچر کرد و دیگه احتیاجی به کپی و ... نیست.

همین indieبازی سال شد !( حماسه700 مگ) یادت نرفته که؟!
ضمنا اونقدر بازی AAAزیر دست سونی هست که اصلا سونی دیگه زده تو کار معرفی ipهای جدید و دیگه حوصله نداره تو یک نسل 4 شماره از یک ریسنگ یا 5-6 تا شماره از یک شوتر سای-فای بزنه!:))
خب ... زحمت لیست نویسی هم بخودم نمیدم ..لیست ها خودشون در اختیارتون هستند!

می‌گم خیلی بده، آدم بازی ای رو ترول کنه که ضعیف‌ترین نسخه‌اش از بازی محبوب ریسینگ کنسول مورد علاقه‌اش تو این نسل بالاتر باشه.
این مورد در مورد Sci-Fi Shooter هم صدق می‌کنه.
دوستان اصلا ما همه ترول میکنیم یه دانایی بیاد قشنگ توضیح بده که این قابلیت به چه دردی میخوره که ماکروسافت تا حالا جند بار این نکته رو تکرار کرده که هی میکه ما HDMI OUT داریم HDMI IN داریم؟؟؟
سرعت سوئیچ کردن بین دو کنسول رو خیلی بالا می‌بره. به خصوص در بازی‌های آنلاین که نمی‌شه Pause کرد، این قابلیت خیلی به کار میاد. البته قابلیتی نیست که برای همه مناسب باشه و فقط برای تعدادی از افراد خاص، به کار میاد.

هرجور شده مایکروسافت خودشو میخواد بچسبونه به سونی .

افت داره PS4 با اونم چه دستگاهی X1 تصویر بده . چه تصویر افتضاحی بشه .

شوخیشم خنده دار نیست .

حالا همچین تو تیتر خبر(هم منبع و هم ترجمه) نوشتند:

تایید قابلیت اتصال PS4 به Xone از سوی مایکروسافت

انگار الان یه ملت کارش لنگ بوده فقط منتظر رونمایی و دسترسی به این قابلیت بودند!! :|8-|

اگر میشد که سیوها و اچیومنتهارو از کنسول 360 منتقل کنیم بهتر بود....ویا سیوها و پروفایلمونو share کنیم بین 2 کنسول (مثلا بتل*فیلد و واسه ps4 بخرم ولی بتونم سیو و غبره رو با x1 به اشترک بزارم که هم فقط پول 1 بازیو بدم و هم از xbl و psn استفاده کنم )

کاش میشد مثلا از این قابلیت استفاده کرد و بازیهای PS4 رو با دسته Xone رفت یا برعکس !
خیلی ها هستن که به یکی از دسته های مذکور حسابی عادت کردن و به کارشون میاد این قابلیت.

WTF:blink:
من نمی دونم واقعا چه مرضیه ادم این کا رو کنه این همه برق مصرف کنه خوب معمولا TV ها خوودشون 4 تا HDMIدارن هر کدومو به یکی وصل میکنی دیگه با کنترل راحت سوییچ میکنی

اتفاقاً خیلی خوبه :دی TV من 4 تا HDMI دونی داره ولی کم بعد از اومدن نسل بعد به 5 تا !!! (حالا چرا 5 تا بماند :-" ) HDMI دونی نیاز دارم :-" :دی اینجوری دیگه موشکلی ندارم :دی

کاش میشد مثلا از این قابلیت استفاده کرد و بازیهای PS4 رو با دسته Xone رفت یا برعکس !
خیلی ها هستن که به یکی از دسته های مذکور حسابی عادت کردن و به کارشون میاد این قابلیت.
دقیقا میخواستم همینو بگم. (داشتم این 4 صفحه رو میخوندم ببینم کسی اشاره کرده یا نه)
به شخصه چندبار تو چندتا از عناوین انحصاری PS3 بوده که با خودم میگفتم این بازی با دسته ی X360 لذتش 10 برابر میشه.

تنها خوبی این مسئله برای کسانی است که زیاد با دسته ی Ps4 راحتی مورد نظر خود را ندارند و می خواهند با دسته ی Xbox One به بازی کردن عناوین سونی بپردازند:d

- - -ویرایش - - -

دقیقا میخواستم همینو بگم. (داشتم این 4 صفحه رو میخوندم ببینم کسی اشاره کرده یا نه)
به شخصه چندبار تو چندتا از عناوین انحصاری PS3 بوده که با خودم میگفتم این بازی با دسته ی X360 لذتش 10 برابر میشه.

دقیقا این قابلیت به درد همین موضوع میخوره! چند سایت دیگه هم تایید کردن اینو

تنها خوبی این مسئله برای کسانی است که زیاد با دسته ی Ps4 راحتی مورد نظر خود را ندارند و می خواهند با دسته ی Xbox One به بازی کردن عناوین سونی بپردازند:d

- - -ویرایش - - -

دقیقا این قابلیت به درد همین موضوع میخوره! چند سایت دیگه هم تایید کردن اینو

بازی کردن بازیایه PS4 با دسته x1 ؟!!

تایید کردن !!؟ ادرس ؟

اصلا خبر چه ربطی به این حرف خنده دار داره ؟ این که وان میتونه این وسط نقش کابل رو ایفا کنه کجاش به دسته یا اصلا به بازی ربط داره؟ HDMI کلا به اجرای بازی ربط داره ؟ :-/

HDMi کارش چیه ؟ چیو میتونه انتقال بده؟

آخرین ویرایش:
بازی کردن بازیایه PS4 با دسته x1 ؟!!

کدوم سایتها تایید کردن ؟ ادرس ؟

اصلا خبر چه ربطی به این حرف خنده دار داره ؟ این که خروجی HDMI وان میتونه به PS4 متصل بشه از کجاش این نتیجه حاصل شد دقیقا ؟ این که وان میتونه این وسط نقش کابل HDMi رو ایفا کنه کجاش این نتیجه رو میده:-/

این یه منبع فارسی زبون خودمون

این یه منبع فارسی زبون خودمون

اخه این چه ربطی به بازی داره ؟!
اینجا وان دقیقا داره کاره کابل رو انجام میده چه ربطی به دسته و اجرای بازی داره ؟وان میشه یه واسطه بین PS4 ,و TV واسه سویچ کردن .مثلا گفتن که میتونی با اتصال اونا همزمان که داری رایز بازی میکنی سویچش کنی رو کیلزون دیگه به کابل HDMI نیازی نداری

اینو از کجاش نتیجه گرفتی با دسته وان میشه بازی PS4 اجرا کرد ؟ واقعا اینجوری فکر میکنی ؟اصلا یه لحظه فکر نکردی بازی رو دسته PS4 ساخته شده با اون سازگاره چطور با دسته وان قراره اجرا بشه ؟ چون تغداد دکمه هاش یکیه فکر کردی میفتن رو هم ؟!یا چی؟

این که وان میتونه از طریق HDMi به 4 وصل بشه میدونی دقیقا واسه چیه ؟

میخای با کابل PS4 , x1 رو به PS3 وصل کنیم بازیاشو با دسته PS3 بازی کنیم اره ؟

برادره من کاره کابل HDMI چیه؟

داداش HDMI چیا رو میتونه انتقال بده ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or