تایید قابلیت اتصال PS4 به Xone از سوی مایکروسافت

.:Metallica:.

Loyal Member

یکی از مدیران اجرایی مایکروسافت آقای Albert Panello تایید کرد که PS4 خود را می‌توانید به وسیله‌ی پورت HDMI-in ایکس‌باکس وان به آن وصل کنید. بنابراین شما اجازه مشاهده بازی های PS4 خود از طریق Xone خواهید داشت.

Panello همچنین تایید کرد که به وسیله‌ی این قابلیت کاربران می‌توانند بین این دو کنسول رقیب Multi-task انجام دهند.

او اضافه کرد: "هر برنامه ای این قابلیت را دارد که به سرعت بین بازی و برنامه دیگر سوییچ کند ( Snap). پس شما اگر بخواهید Ryse و Killzone را با هم انجام دهید می‌‌توانید بین این دو بازی به سرعت سوییچ کنید"

{Killzone بازی انحصاری PS4 و Ryse بازی انحصاری Xone است}

در آخر هر کنسولی که خروجی HDMI داشته باشد را می‌توانید به Xone وصل کنید مانند Xbox 360, PS3 و WII U.

منبع

اگه اونطوری که من برداشت کردم باشه !
این فقط یه تبلیغ بی مزه بیشتر نیست !! و تنها نتیجه اش اینه که دستگاه یه ورودیه Hdmi داره که صدا و تصویر رو که میگیره به خروجی خودش ارسال میکنه !! خب اینجوری تبلتت هم میتونی وصل کنی ولی هیچ مدیریتی روش نداری و فقط یه تصویر و صدا هست !!

دردسر كمتر كجا بوده ؟! بايد دوتاكنسول رو الكي روشن بذاري هر دوتا استهلاك پيدا كنن كلي هم برق مصرف بشه كه در نهايت اين وسط X1 نقش واسطه پخش TV رو پيدا كنه

باور كن هيچ چي نيست !
كل مطلب اينه كه شما مياي خروجي تصوير PS4 ات رو ميدي X1 بعد X1 خروجي ميده به TV !
تا جايي كه من فهميدم و خيلي خيلي ساده و سليس و روان !

خب این که میگی ، مزیتش چیه؟ باید یه مزیتی داشه باشه وگرنه چه دلیلی داره PS4 رو مستقیم به TV وصل نکنی؟:-/
مایکروسافت اینو حتما واسه فروش بیشتر One گذاشته ، گفته شما که میخواید با PS4 بازی کنید ، یه X1 هم بخرید بزارید سر راش
t6.png

داستان از این قراره عکس زیر. شما PS4 رو وصل می کنی به X1 و در عین واحد مثلا داری Ryse تو وان بازی میکنی بعد از اتصال اگر بازی کیلزون رو ران کنی، میتونی در آن واحد هر دو رو بازی کنی. ویژگی خوبیه. اگر درست متوجه شده باشم

48d915aa-4ca5-4bb3-96fa-13b0f0e26352dsd43343.jpg

یکی از عزیزان مطلع توضیح بده اساسا این قابلیت به چه دردی میخوره؟ مثلا PS4 یا هر دیوایس دیگه رو به X1 وصل کنیم که چی بشه؟ سوال جدی هست و خواهشن یک دوست عزیز مطلع درست جواب بده.
شما یه ورودی تصویر دیگه ای رو میتونی به وان وصل کنی مثل ما..هواره! میتونی مثلا در حین بازی کردن بری رو کانال مورد نظر تا ببینی مثلا بازی فوتبال مورد نظرت چند چنده!
یکم غیر مصرف به نظر میرسه اینکار احتمالش خیلی زیاده که تو تولیدای بعدی کلا حذف بشه
هیچ دیوانه ای نمیشینه 2 تا بازیرو همزمان بازی کنه:دی مثلا اینور فیفا بازی کنی رفت هاف تایم بپری کیلزون رو بری!:دی احتمالا نیمه دوم فیفا با لگد میرم تو صورت یارو میگم this is sparta:دی

چه خبر باحالیه:dهم خبره هم ترول:d
ولی خارج از شوخی اصلا نکته مهمی نبود که یه مسوول رده بالای ماکروسافت بیاد اعلامش کنه!
حالت نرمال:PS4 رو روشن میکنیم بازی میکنیم بعد خواستیم اینو خاموش میکنیم وان رو روشن میکنیم با اون بازی میکنیم
حالت ماکروسافتی:هر دوتاشو با هم روشن کنین به همم وصل کنین که وسطش اگر حال کردین بینشون سوییچ کنین اگرم نه که الکی روشن بوده دیگه:d
نتیجه:خیلی قابلیت شر و وریه:d

من یادمه یکی از دوستام داشت آنچارتد بازی میکرد ولی تو پارتی چت Xbox 360 هم داشت با ماها که با X360 داشتیم کال آف میزدیم صحبت میکرد.یعنی Xbox اش رو فقط روشن گذاشته بود و بدون تصویر داشت برای پارتی چت ازش استفاده میکرد . شاید این قابلیت اینجا به درد بخوره البته اصلا خودم هم نمی دونم دقیقا این چه قابلیتی هست و به چه دردی میخوره:d

خوب دیگه اینطوری هر کی خواست کنار بازی های AAA هرزگاهی Indie هم بازی کنه به زحمت نمیفته.b-)

مایکروسافت جان خوشم میاد بفکر گیمرهای جبهه ی مقابل هم هستی.:>

یکی از عزیزان مطلع توضیح بده اساسا این قابلیت به چه دردی میخوره؟ مثلا PS4 یا هر دیوایس دیگه رو به X1 وصل کنیم که چی بشه؟ سوال جدی هست و خواهشن یک دوست عزیز مطلع درست جواب بده.
يكي از قابليتاش ميتونه اين باشه كه گيم پلي بازي رو با كيفيت عالي كپچر كني

خوب هم PS4 و هم X1 همزمان به HDTV ـیمون وصل باشه خیلی سریع میشه بینشون سوویچ کرد دیگه PS4 و هر دستگاه دیگه ! من الان خودم در عرض 1 ثانیه بین PS3 و 360 سوویچ میکنم :دی

این هم یکی از قابلیت های 1 x که اونهایی که ناراحتن می تونن استفاده نکنن....و البته باید تاسف خورد بابت این نمک پاشی ها و خدا رو شکر فردا مدارس باز میشه و از دست بیشتر ترولر های اینجا راحت میشیم.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or