تایید تاخیر Batman: Arkham Knight تا سال 2015

METRO_2034

کاربر سایت
thumbnail_2_f8d53803_v2.jpg

Batman: Arkham Knight قرار بود اکتبر امسال عرضه شود. اما پس از شایعات مختلف امروز تایید شد که این عنوان تا سال آینده عرضه نخواهد شد.

همچنین Rocksteady تریلر جدیدی را عرضه کرد که می توان اطلاعات بیشتری از Batmobile به دست آورد. نکاتی ماننده اسلحه ها و موشک ها یا راه های فرار با Batmobile قابل مشاهده هستند.

61878416587409541660.jpg

Batman: Arkham Knight سال 2015 برای Xbox one , PS4 و pc عرضه خواهد شد.
م

دوستان داریم در مورد Goty صحبت می کنیم یا به عبارتی Game of the Year :دی من خودم میدونم سری Persona چقدر عظیم و با کیفیت هست، ولی بحث اصلا سر این قضیه نیست. همین Catherine که مثال زدید تو سال 2011 هیچ جایزه Goty از سایت ها معتبر یا نسبتا معتبر نبرده، یعنی حتی 1 عدد هم نبرده :دی بحث سر اینه :دی
مگه Witcher 1,2 قبلا GOTY برده بودند كه الان خيلي ها ميگند Witcher 3 جايزه GOTY رو ميبره ؟:d
درسته كه سري Persona هيچ وقت GOTY نبرده ولي اين اتفاق به اين دليل نبوده كه كيفيت لازم رو براي بردن GOTY نداشته.اين سري قبلا GOTY نبرده چون اون موقع خيلي مشهور نبوده.ولي از اونجايي كه اين سري نسبت به ٦ سال پيش خيلي معروف تر شده شانس GOTY نسخه ي ٥ خيلي بيشتره.

DS2 اصلا در حد شماره یک نبود ( بازی عالی بود) اما واقعا اندازه ی نسخه اول لذت نبردم.به خصوص باس فایت هاش به خوبی شماره اول نبودن.
بیشترین شانس رو Destiny وDragon age وTitanfalll و Dark souls 2دارن که به نظرم شانس Destiny بیشتره.البته بازی های خوبه دیگه هم مثل AC U,FARCRY 4 .Evolve و .. هستن اما بازم فکرنکنم در مقابل این چند تا بازی شانسی داشته باشن.

تاپیک در مورد تاخیر بتمنه همه باید بشینیم دور همی گریه کنیم حالا شما ها اومدین Goty های 2014 رو به رخ همدیگه میکشین :| :دی
بابا جمش کنید دیگه بزارید به درد خودمون بمیریم :(
:دی

مگه Witcher 1,2 قبلا GOTY برده بودند كه الان خيلي ها ميگند Witcher 3 جايزه GOTY رو ميبره ؟:d
درسته كه سري Persona هيچ وقت GOTY نبرده ولي اين اتفاق به اين دليل نبوده كه كيفيت لازم رو براي بردن GOTY نداشته.اين سري قبلا GOTY نبرده چون اون موقع خيلي مشهور نبوده.ولي از اونجايي كه اين سري نسبت به ٦ سال پيش خيلي معروف تر شده شانس GOTY نسخه ي ٥ خيلي بيشتره.
همون Witcher 3 هم اگه امسال می اومد شانس خوبی داشت، واسه سال دیگه به شخصه خیلی شانسی واسش قائل نیستم چون احتمالا Fallout 4 عرضه میشه و همه جایزه ها رو جارو میکنه میره! :دی البته Persona 5 امسال بیاد اندک شانسی داره ولی اینم بره 2015 به نظرم همون اندک شانس رو هم نداره :دی بگذریم تاپیک خیلی منحرف شد گویا :دی
شوما اینسایدری !؟
عرضه میشه، مطمئن باش :دی

آخرین ویرایش:
همون Witcher 3 هم اگه امسال می اومد شانس خوبی داشت، واسه سال دیگه به شخصه خیلی شانسی واسش قائل نیستم چون احتمالا Fallout 4 عرضع میشه و همه جایزه ها رو جارو میکنه میره! :دی البته Persona 5 امسال بیاد اندک شانسی داره ولی اینم بره 2015 به نظرم همون اندک شانس رو هم نداره :دی بگذریم تاپیک خیلی منحرف شد گویا :دی
شوما اینسایدری !؟:-/ :d

عرضه میشه، مطمئن باش
biggrin1.gif
نشد میدم در پروفایلت رو گل بگیرن :> :دی
استدیو اصلی Bethesda به کسی رحم نمیکنه ، البته نسخه 3 رو Obsidian کبیر ساخته
yahoo_4.gif
3 رو همون BGS و تاد هاواراد ساختن البته
biggrin1.gif

ماشالا چقدر آفتا پیک شد :| :دی

آخرین ویرایش:
بابا بهتر! من که خوشم نمیاد مثل پارسال تو یه ماه 3 تا بازی خفن بیاد ندونم کدومشو دانلود کنم! با فاصله مناسب بیاد خوبه! بنظر امسال Dragon Age بتونه بهترین تجربه سال باشه برام! سال دیگه هم احتمالا Witcher 3 :x

یه خوبی دیگه هم این تاخیر داره اینه که یک درصد احتمال این هست تا اون موقع PS4 Slim بیاد. که برای یکی مثل من که میخواد کنسول نسل جدید بگیره فقط و فقط برای یه بازی (فعلا) خیلی عالیه.

یه خوبی دیگه هم این تاخیر داره اینه که یک درصد احتمال این هست تا اون موقع PS4 Slim بیاد. که برای یکی مثل من که میخواد کنسول نسل جدید بگیره فقط و فقط برای یه بازی (فعلا) خیلی عالیه.

خدا کنه چون من هم فقط به این دلیل میخوام کنسول بگیرم :دی

کنسول تا اسلیم نشه که خریدن نداره :d
حالا تکلیف منی که 2015 سربازم چیه؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or