تایید تاخیر Batman: Arkham Knight تا سال 2015

METRO_2034

کاربر سایت
thumbnail_2_f8d53803_v2.jpg

Batman: Arkham Knight قرار بود اکتبر امسال عرضه شود. اما پس از شایعات مختلف امروز تایید شد که این عنوان تا سال آینده عرضه نخواهد شد.

همچنین Rocksteady تریلر جدیدی را عرضه کرد که می توان اطلاعات بیشتری از Batmobile به دست آورد. نکاتی ماننده اسلحه ها و موشک ها یا راه های فرار با Batmobile قابل مشاهده هستند.

61878416587409541660.jpg

Batman: Arkham Knight سال 2015 برای Xbox one , PS4 و pc عرضه خواهد شد.
م

جعمش کنید ! :>

تا Dark Souls 2 هست هیج احدی نمیتونه goty بشه :>
DS2 با توجه به تجربه ی نسخه های قبلیش نشون داده مال این حرفا نیست:d به شخصه شانس FIFA 15 رو ازین بیشتر میدونم:d کاری به متا و اینا ندارم بازی کلا همه پسند و گوتی خور نیست...

DS2 با توجه به تجربه ی نسخه های قبلیش نشون داده مال این حرفا نیست:d به شخصه شانس FIFA 15 رو ازین بیشتر میدونم:d کاری به متا و اینا ندارم بازی کلا همه پسند و گوتی خور نیست...
احیانا تعداد گوتی هایی که شماره اولش گرفته رو یادته؟:d
یه نفر بیاد بذاره مستقیض شیم همگی:d

چه بشه این 2015 ، این سال هر چی فیلم و بازی توپ هست میاد ، مثلا یکی بزرگترین تاخیر ها فیلم هابیت 3 بود ، و همین کوانتوم بریک
، بازی های که فعلا 2015 احتمال داره عرضه بشه
Geow 4
halo 5
QB
Uncharted 3
Havry rain 2 که دیشب تایید

بازی جدید Rockstar
The Order 1886
Just cast 3
بازی جدید epic
full out جدید
batman AK
witcher 3
final fantezy جدید
battelfiled 5 احتمالا
:blink:

مشکل نسخه اول این بود که افتاد جلو غول های صنعت گیم ( اسکایریم ، آنچارتد ، زلدا ، گیرز و ... ) ، 3 سال پیش خیلی بازی داشتیم که دارک سولز 1 جلو اونا مثل جلبک سبز هم نبود ! :d ولی الآن اوضاع فرق میکنه. اکثر بازی های معروف تا 2015 تاخیر خوردن ، فارکرای 4 هم احتمالا تاخیر میخوره

به نظر من که دارک سولز 2 در کنار TF بیشترین شانس گوتی شدن رو دارن :d

علی هرچقدر هم که شاهکار باشه باز نمیتونه جلوی Presona مقاومت کنه :d
لامصب بازی نیست که! زندگیه :x

البته هیچ بعید نیست منظور Atlus از زمستان 2014 در واقع فبریه 2015 بوده باشه :|

یه سوال، تا حالا کدوم یکی از شماره های Persona تونستند Goty بشن یا در رقابت Goty باشن؟ جدی؟ :دی این بازی هر چقدر هم خفن و عالی متای 95+ و اینا هم باشه ولی من یادم نمیاد اصلا تا حالا خیلی موفقیت خاصی تو جوایز آخر سال کسب کرده باشه :دی حالا نیای بگی واسه من Goty و اینا هست، به صورت کلی منظورمه :دی
احیانا تعداد گوتی هایی که شماره اولش گرفته رو یادته؟
من یادمه، 5 تا lol :دی

لااقل میدونیم گیم اسپات اینو گوتی میکنه:d
البته خودم هم زیاد بهش امید ندارم. با اینکه نمرات بهتری نسبت به شماره اول گرفت و ... ولی نبود میازاکی توش به شدت به چشم میخوره و اون گیرایی شماره اول رو نداره:|
من یادمه، 5 تا lol
biggrin1.gif
تو برای خودت یادته، هیتر درجه 1 دارک سولز/:)
yahoo_4.gif

یه سوال، تا حالا کدوم یکی از شماره های Persona تونستند Goty بشن یا در رقابت Goty باشن؟ جدی؟ :دی این بازی هر چقدر هم خفن و عالی متای 95+ و اینا هم باشه ولی من یادم نمیاد اصلا تا حالا خیلی موفقیت خاصی تو جوایز آخر سال کسب کرده باشه :دی حالا نیای بگی واسه من Goty و اینا هست، به صورت کلی منظورمه :دی
ممد بدبختی Persona اینه که بعد از عرضه نسل بعدی منتشر میشه! یعنی قشنگ سر P4 همه تا میتونستن قربون صدقه اش رفتن و متا هم خدا شد ولی خب از شانس بدش موقع انتخاب GOTY زیر MGS4 و GeoW2 و باقی بازی های نسل بعدی گم و گور شد :| (تازه نسخه اروپاییش هم سال 2009 اومد و خب دیگه بدتر!) ولی امسال اوضاع خیلی با 2008 فرق داره :دی به قول بچه ها امسال از لحاظ بازی های نسل بعدی خیلی کچله و P5 خیلی راحت میتونه خودش رو نشون بده :دی

تازه موقع عرضه P4 سری Persona خیلی شناخته شده نبود (حتی بین خود JRPG بازها) ولی الان Persona نه تنها توی ژاپن بلکه توی تمام صنعت یه Brand کاملا شناخته شده و معروفه و دیگه مثل سال 2008 نیست که خیلی راحت نادیده بگیرنش.
لااقل میدونیم گیم اسپات اینو گوتی میکنه:d
البته خودم هم زیاد بهش امید ندارم. با اینکه نمرات بهتری نسبت به شماره اول گرفت و ... ولی نبود میازاکی توش به شدت به چشم میخوره و اون گیرایی شماره اول رو نداره:|
در مورد همون هم زیاد مطمئن نباش :دی
من که هیچکدوم رو بازی نکردم ولی خب تا اونجایی که دیدم اکثر هوادارا مثل خودت DS1 رو بهتر میدونند :دی

بیا اینم کل جایزه های درست حسابی که DS گرفته بدون کوچکترین دخل و تصرفی:d
In their 2009 Best and Worst Awards, GameSpot awarded Demon's Souls with Overall Game of the Year, Best PS3 game, Best Role-Playing game and Best Original Game Mechanic for the online integration. Game Trailers awarded it Best RPG and Best New intellectual property. IGN also awarded the game Best RPG for the PS3. X-Play awarded the multiplayer Best Gameplay Innovation.[SUP]][/SUP] PC World awarded it Game of the Year. RPGamer awarded Demon's Souls RPG of the Year 2009, including Best Graphics and Best PS3 RPG.

In 2011 IGN ranked Demon's Souls 100th in their "top 100 modern games" saying that only real players need apply.
سایته که تعداد GOTY میزدو یادم رفته...:d
اون سال فقط این GameSpot عجیب بازیرو تحویل گرفته بود...8-|:d
پ ن: یه وقت فکر نکنید DS هیترما:d خودم عاشق این سریم اما بحث سر GOTY که بشه زیاد نمیشه رو سری سول حساب کرد کلا...:d
مشکل نسخه اول این بود که افتاد جلو غول های صنعت گیم ( اسکایریم ، آنچارتد ، زلدا ، گیرز و ... ) ، 3 سال پیش خیلی بازی داشتیم که دارک سولز 1 جلو اونا مثل جلبک سبز هم نبود !
yahoo_4.gif
ولی الآن اوضاع فرق میکنه. اکثر بازی های معروف تا 2015 تاخیر خوردن ، فارکرای 4 هم احتمالا تاخیر میخوره

به نظر من که دارک سولز 2 در کنار TF بیشترین شانس گوتی شدن رو دارن
yahoo_4.gif
خو الانم شانس TF,DESTINY,AC U,COD AW فارکرای 4 بیشتر از DS2 به نظرم...;;):d

آخرین ویرایش:
تازه موقع عرضه P4 سری Persona خیلی شناخته شده نبود (حتی بین خود JRPG بازها) ولی الان Persona نه تنها توی ژاپن بلکه توی تمام صنعت یه Brand کاملا شناخته شده و معروفه و دیگه مثل سال 2008 نیست که خیلی راحت نادیده بگیرنش.
حالا امسال میتونه حداقل یه سری جایزه بگیره ولی بازم شانس اول یا دوم و سوم و اینا نیست به نظرم :دی غیر از اینکه FarCry 4 و Dragon Age و اینا هم بخوان گور به گور بشن :| :دی
تو برای خودت یادته، هیتر درجه 1 دارک سولز/:):d
کلا 5 تا جایزه گرفته دیگه، به جون تو :دی

Persona 5 كه رفته براي 2015.ولي در عوض Persona 4 Arena Ultimax,Q هستند كه بتونند جايزه ي بهترين عنوان Fighting و 3DS امسال رو بگيرند:d
حالا امسال میتونه حداقل یه سری جایزه بگیره ولی بازم شانس اول یا دوم و سوم و اینا نیست به نظرم :دی غیر از اینکه FarCry 4 و Dragon Age و اینا هم بخوان گور به گور بشن :| :دی
عزيز مثل اين كه شما خيلي Persona رو دست كم گرفتيد/:)
كاگردان Persona 5 اعلام كرده كه اين نسخه نواوري هاي بيشتري نسبت به Persona 3 داره.همين حرفش نشون ميده كه P5 ميتونه GOTY رو بگيره
Catherine كه يك نسخه ي غير مستقيم از اين سري هست تونسته يكي از برترين ها 2011 باشه وأي به حال اين كه يك نسخه اصلي از اين سري منتشر بشه:d

ممد همونطوری که پارسا گفت خیلی Persona رو دست کم گرفتی :دی لیست جایزه هایی کترین(یه Spin-Off از سری Persona) توی سایت های مختلف بُرده یا یکی از نامزد های دریافتشون بوده:
In December 2011, Catherine received the award for "Biggest Surprise of 2011" from TeamXbox.[SUP][55][/SUP]

In GameSpot's 2011 Game of the Year awards, Catherine was nominated in the categories of "Best Puzzle Game",[SUP][56][/SUP] "Best Story",[SUP][57][/SUP] "Best New Character",[SUP][58][/SUP] "Best Voice Acting",[SUP][59][/SUP] "Best Original IP",[SUP][60][/SUP] "Best Ending",[SUP][61][/SUP] and "Best Puzzles".[SUP][62][/SUP]

The game has also received an Annie Award nomination for the "Best Animated Video Game" category, alongside another adventure game Ghost Trick: Phantom Detective.[SUP][63][/SUP]

In IGN's "Best of 2011" awards, Catherine received the award for "Best PS3 Story" and had been nominated in the "PS3 Game of the Year" category.[SUP][64][/SUP] IGN has also given Catherine the overall "Best Story" award and nominated it for the "Best Video Game Trailer" award.[SUP][65][/SUP]

GameZone
gave the game the "Best Original IP" award and chose Vincent as the runner-up for the "Best New Character" award.[SUP][66][/SUP] GameZone also chose the game as the runner-up for the "Best Puzzle" award.[SUP][67][/SUP] 411mania gave it the "Most Original Game" award.[SUP][68]

[/SUP] 1UP.com gave it the "Most Daring Game" award and chose it as the runner-up for the "Most Surprising Game" award.[SUP][69]

[/SUP] The A.V. Club chose it as the third best game of the year.[SUP][70][/SUP]

Famitsu awarded it the Rookie Prize in its 2012 awards ceremony.[SUP][71][/SUP]
بازم میگم کترین تازه یه Spin-Off و یه پروژه کوچیک برای Atlus بود. اگه پروژه امتحانیشون تونسته اینقدر موفق عمل کنه، دیگه فکر کن Persona 5 چه غولی بشه!

شک نکن اگه Atlus سال دیگه یه نسخه PS4 هم از Persona 5 عرضه کنه، یکی از رقبای جدی دریافت GOTY میشه :دی

عزيز مثل اين كه شما خيلي Persona رو دست كم گرفتيد
yahoo_23.gif

كاگردان Persona 5 اعلام كرده كه اين نسخه نواوري هاي بيشتري نسبت به Persona 3 داره.همين حرفش نشون ميده كه P5 ميتونه GOTY رو بگيره
Catherine كه يك نسخه ي غير مستقيم از اين سري هست تونسته يكي از برترين ها 2011 باشه وأي به حال اين كه يك نسخه اصلي از اين سري منتشر بشه
yahoo_4.gif
ممد همونطوری که پارسا گفت خیلی Persona رو دست کم گرفتی
biggrin1.gif
لیست جایزه هایی کترین(یه Spin-Off از سری Persona) توی سایت های مختلف بُرده یا یکی از نامزد های دریافتشون بوده
دوستان داریم در مورد Goty صحبت می کنیم یا به عبارتی Game of the Year :دی من خودم میدونم سری Persona چقدر عظیم و با کیفیت هست، ولی بحث اصلا سر این قضیه نیست. همین Catherine که مثال زدید تو سال 2011 هیچ جایزه Goty از سایت ها معتبر یا نسبتا معتبر نبرده، یعنی حتی 1 عدد هم نبرده :دی بحث سر اینه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or