تایید بازی God of War و Sly Collection برای PSVita

• Thread starter Thread starter iPlus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iPlus

کاربر سایت
سلام به همگی
اومدم به دوستانی که Vita دارند خبر خوب بدم Sony بالاخره بازی God of War Collection و Sly Collection را برای کنسول Vita تایید کرد, این دو بازی قراره 3 شنبه 16 اردیبهشت 93 در Store امریکا (USA) قرار بگیره قیمت این بازی 39.99$ می باشد

88942764465556826153.jpg
22255901643260872332.jpg

اینکه قراره بازی به بزرگی و محبوبیت gow روی ویتا بیاد خیلی خوبه و شک نکن فروشش هم خوب میشه و اینکه مگه قراره رو یه کنسول جدید فقط ای پی جدید بیاد؟
الان بازی تومب ریدر و tlou روی ps4 اومده و میخاد بیاد کلی هم استقبال شده و این نمیتونه به خودی خود اتفاق بدی باشه.
کسی ممکنه این عناوین رو از دست داده باشه و بازسازی روی کنسول جدید میتونه فرصت تجربه رو به اون فرد بده حالا اگه با تغییرات(hd کردن .. dlc های بازی و ....) هم همراه باشه که چه بهتر.

الان واقعا the lst of us برای ps4 اومده؟؟!!!!

نه بابا. بچه ها توهم زدن.:d البته تو این دوره و زمونه که یه بازی رو رو صد حالت و پورت مختلف برای کنسولای مختلف میدن،بعید نیست که تایید بشه ولی تا الان رسما تایید نشده. البته با اون سیستم Playstation Now که قراره بیاد میتونی از طریق Cloud دقیقا همون بازیه PS3 رو تو PS4 بازی کنی،ولی خود سونی گفته حداقل اینترنت 5MB میخواد.

اگر یک نسخه انحصاری برای ویتا می ساختن بهتر بود منی که سونی فن نیستم تا حالا شاید 15 - 20 بار این دو نسخه رو روی سیستم های مختلف بازی کردم دیگه سونی فنها بماند

به نظر من که این پورت ها یه پیش در امده ... تا هم بازی های محبوب ویتا رو زیاد کنن ... هم ببینن میزان فروش و استقبال از یه بازی روی اون کنسول چقدره ... مثل همین کوپر

نه بابا. بچه ها توهم زدن.:d .
اینکه از این نوشته من این برداشت رو کردین برام واقعن عجیبه!!!!!
من دقیق اینو نوشتم:
"الان بازی تومب ریدر و tlou روی ps4 اومده و میخاد بیاد"
یه خورده با دقت بخونیدش :-b

اینکه از این نوشته من این برداشت رو کردین برام واقعن عجیبه!!!!!
من دقیق اینو نوشتم:
"الان بازی تومب ریدر و tlou روی ps4 اومده و میخاد بیاد"
یه خورده با دقت بخونیدش :-b
آخه عزیز من وقتی هنوز رسما خودشون تایید نکردن (گرچه 100% هم بدن بیرون) باز ما نباید بگیم که میخوان بدن برا PS4. درسته یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or