تایید انحصاری بودن Haze برای PS3 توسط Gamespot

• Thread starter Thread starter m!ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m!ds

کاربر سایت
خیلی بد شد ! ولی اینطوری که تو سایت نوشته شده ، فکر کنم این بازی Time Exclusive باشه، چون سازنده گفته ما فعلا فقط در حال کار بر روی نسخه ی PS3 هستیم !

دوستان سلام

منظورتون این هست این بازی زیبا فقط برای PS3 میاد درست یا ........... برای Pc چی

یعنی هیچی باید بیخیال این بازی بشیم

واقعا متاسفم واسه بعضي هاي.
بازي به اين بزرگي و گرافيک که تو بعضي جاها از Halo 3 هم پيشي گرفته ( از عکس هاي مقايسه خودتون گفتيد ) انحصاري واسه PS3 مي زنند بعد شما مي گيد فداي سرم.
به خدا ديگه من نمي دونم بايد چي سوني چي کار کنه تا بهش تيکه نپرونيد.
بازي از انحصار در مياره تيکه مي پرونيد.بازي از انحصار از دست ميده تيکه مي پرونيد.يه بازي گرافيکش از نسخه 360 بهتره مي گيد اين عکسه بايد صبر کرد بازي ريليز بشه ولي اگه تو همون عکس گرافيک 360 بيشتر بود اين نشون ميده که قدر 360 بيشتر از ps3 بوده.
ديگه من حرفم نمي ياد.نمي دونم بايد چه خبري اعلام بشه.فکر کنم اگه خبر مولتي شدن گيرز اف وار 2 هم اعلام بشه شماها مي گشيد فداي سرم.نسخه 360 بهتره.
اي خداااااااا

آخرین ویرایش:
منظورم این نبود که Haze بازی بدی هست و من نمیگم که سونی بده !! من گفتم تا بچه نیان و نگن که سونی بده!!؟
من که همین بازی رو تا حدی که تریلرهاشو دیدم خیلی قشنگ بود :love:

در کل من یه کسایی که از این خبر خوشحال شدن تبریک میکم:love:;)

آخرین ویرایش:
خیلی بد شد ! ولی اینطوری که تو سایت نوشته شده ، فکر کنم این بازی Time Exclusive باشه، چون سازنده گفته ما فعلا فقط در حال کار بر روی نسخه ی PS3 هستیم !

فقط و فقط قراره برای PS3 بیاد:
Ubisoft confirms that only the PS3 version of futuristic FPS is currently in development, no plans to bring it to any other platforms.

اینی که شما میگی :
"no exclusivity for any platform has been officially announced."
برای قبل از تایید انحصاری بودن این بازی هست.
والان که انحصاری شده:
Today, Ubisoft amended its statement, saying that currently only the PS3 version of Free Radical's shooter is in development

در کل بازی انحصاری شد واسه PS3 و تمام دیگه!!:(:biggrin1:

واسه AC هم UBI از این حرفها زیاد میزد ولی بعدا دیدین که چی شد

الانم واسه 360 نمیدنش برای اینکه نمیخوان با halo3 روبرو بشن:laughing:

بعدا خیلتون تخت که واسه 360 هم میاد ;) اینو دیگه همه میدونن که بازی های fps رو 360 فروشش خیلی بهتره!

بعدا خیلتون تخت که واسه 360 هم میاد ;) اینو دیگه همه میدونن که بازی های fps رو 360 فروشش خیلی بهتره!
ارهههههههههههههههه؟؟؟
اون وقت مسئولان یوبی شخصا به شما زنگ زدند اینو گفتند؟؟؟
بعد از کی تا حالا فروش fps روی 360 بیشتره؟؟؟؟؟
به هر حال به خودم و همه دوست داران سونی تبریک می گم:)
ای کاش این بلا سر UT3 هم بیاد:-":laughing::laughing:

ارهههههههههههههههه؟؟؟
اون وقت مسئولان یوبی شخصا به شما زنگ زدند اینو گفتند؟؟؟
بعد از کی تا حالا فروش fps روی 360 بیشتره؟؟؟؟؟
به هر حال به خودم و همه دوست داران سونی تبریک می گم:)
ای کاش این بلا سر UT3 هم بیاد:-":laughing::laughing:

هييييييييي داداش پياده شو با هم بريم
چه اشكالي داره اين بازي براي 360 هم بياد ما هم لذت ببريم(خيلي عق.... هستي)
بعدشم همه مي دونن fps روي 360 بيشتر فروش مي كنه چون:
ps3 بيشتر توي ژاپن فروش كرده(بالاي 1 مليون) و ژاپني ها اصلا از اين سبك بازي خوششون نمي ياد در حالي كه 360 بيشتر توي امريكاي شمالي فروش داشته و اونا عاشق اين سبك بازي هستن
ut3 هم خود سازننده ها گفتن مطمئنا براي 360 مي ياد بازم خيلي عق ........ هستي

بچه ها يه کم بخنديم.
دوست عزيزمون اقاي TRUTH که معني اي ديش هم مي شه راستي و حقيقت همين الان اعلام کرده که اين خبر شايعه هست و مطمئنن بازي براي 360 هم مياد.فکر کنم ايشون مدير عامل يوبي سافت باشند.
من دارم از خنده روده بر مي شم.

بچه ها يه کم بخنديم.
دوست عزيزمون اقاي TRUTH که معني اي ديش هم مي شه راستي و حقيقت همين الان اعلام کرده که اين خبر شايعه هست و مطمئنن بازي براي 360 هم مياد.فکر کنم ايشون مدير عامل يوبي سافت باشند.

اخه عزیز من کجای پست من نوشته این خبر شایعه هست؟!!!
من یه نتیجه گیری منطقی کرذم که البته فنبوی ها چیزی راجب این چیزا نمیدونن و فقط چیزی رو که دوست دارن قبول دارن و منطقشون هم فنبوی بازیه!!!

شما اگه میتونی یه دلیل منطقی بیار که ubi واقعا بخواد haze اختصاصی برای ps3 باشه؟ البته منطق واقعی نه فنبوی بازی!

بچه ها يه کم بخنديم.

عزيز يه توضيحي ميدم بعضيها اصلا به چيزهاي كوچيك دقت نميكنند كه شركت سازنده چگونه تيكه ميندازند .
يوبي اگرم گفته باشه بازي انحصاري هست خوب ايا گفته به كلي و تا قيامت انحصاري هست يا گفته يه انحصار چند ماهه فقط گفته انحصاري .
وقتي يه بازي گردن كلفتي مثل halo3 جلوي اين بازي هست ديگه يوبي خر نيست بياد بازي را دوربر عرضه halo3 عرضه كنه كه هدف زدن كلي ضرر براي خودش باشه .
وقتي نميتونه اين بازي روانه ميشه براي سال 2008 يا پايان سال جاري خوب كاملا معلوم ميشه كه بازي در سال 2007 انحصاري براي ps3 ميشه .
خوبه همه ميشناسن يوبي سافت مثل ea هست و كردن انحصاري بازي كمي براي اين شركت عجيب هست .
درضمن براي من هم اصلا اين بازي مهم نيست با اينكه بازي خيلي خوبيه چون xbox 360 به قدري بازي خوب و قدرت مند در اين سبك داره ديگه بازي مثل haze كم رنگتر ميشه .
و اينكه سعي كن بازي halo3 را با haze مقايسه نكني.......اينو برات قول ميدم كه از هر نظري فكرش بكني halo3 از اين بازي و خيلي بازي هاي ديگه سرتر هست .

خیلی جالبه ، 80 درصد بچه ها Fanboy هستن ولی همدیگه رو محکوم میکنن ...
البته این رگ غیرتشون ( :laughing: ) فقط موقعی که به نفعشون باشه باد میکنه ، بقیه مواقع Fanboy = اخ ، پیف ، عقده ای و ....

الان مثلا میان میگن COD 4 واسه 360 انحصاری شد ، اون موقع XboxFan ها از خوشحالی تا صبح پشتک نیم وارو میزنن و PS3Fan ها هم میان میگن : " شما ها چقدر فن بوی بازی در میارین ، همتون عقده ای هستین ... "
و همین موضوع رو برعکسش در همین جا میبینید ...

البته جناب nojx360 که به هیچ وجه Fanboy نیستن ، از انحصاری شدن هیچ بازی برای 360 خوشحال نشده و میفرمایند که :
" من واقعا از این اتفاق ناراحت شده و غم وجودم رو فرا گرفت ، دلم میخواست تمام بچه هایی که PS3 دارن میتونستن این بازی رو بازی کنن و لذت ببرن "
و در ادامه : " من PS3 ندارم ، ولی PS3 دار ها رو عاشقم "

در تکمیل این کلام گهربار جناب Mohammad140 میفرمایند که :
" Microsoft هیچ غلطی نمیتواند بکند ، این ها توطئه دشمنان است و مطمئنا برای PS3 خواهد آمد ، مگر قضیه غضنفر را فراموش کرده اید ؟! "

موفق باشید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or