دوستان به جای این که حرف ها که به جایی نمی رسه به
خود خبر توجه کنین من اینجا چیزی در مورد انحصاری بودن که barca_ms_lovexx و master_behi به اون اشاره می کنن نمی بینم
Today, Ubisoft amended its statement, saying that currently only the PS3 version of Free Radical's shooter is in development. The France-based publisher also noted that it was still leaving the door open in the future for "new partnerships," but currently the game is indeed only planned for the PS3. A spokesperson said, "The official statement on PC and Xbox 360 is that these platforms are not confirmed."
"امروز Ubisoft گفته خودش رو اصلاح کرد(منظور همون Multi Platform بودن Haze ) , که در حال حاضر فقط نسخه PS3 از بازی شوتر Free Radical در حال ساخت هست.این ناشر فرانسوی همچنین اشاره کرده که این هنوز راه رو برای
همکاری های جدید در آینده باز میزاره اما فعلا قطعا بازی برای PS3 در نظر گرفته شده. یک سخنگو گفت : این اعلامیه رسمی, بازی رو برای PC و Xbox 360 تایید نکرده"
این مشخصه که شرکت ها دلشون به حال من و شما نمی سوزه همشون به دنبال نفع بیشترن و با این خبر که به این صورت شل و ول
( این هنوز راه رو برای همکاری های جدید در آینده باز میزاره) اعلام شده پس احتمالش خیلی زیاده که واسه پلتفرم های دیگه هم عرضه بشه و Ubi منتظر پول بیشتر از طرفه مایکروه اما همونطوری که قبلا گفتن Lead Platform بازی PS3 ه
در ضمن من فن بوی نیستم من گیمرم پس دیگه این بحثو وسط نکشین