تایید انحصاری بودن Haze برای PS3 توسط Gamespot

• Thread starter Thread starter m!ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m!ds

کاربر سایت
یه چیزی میخوام بگم .
یه خورده مشکوک نیست این قضیه ؟ اینکه یه بازی رو بیان برای هر سه پلتفرم شروع به ساخت کنن
و تقریبا بازی رو کامل کردن و در حال گرفتن باگهای بازی بودند , یه هو علام میکنن که این بازی فقط برای 3 میاد و نسخه PC , 360 کلا کنسل شده . یعنی قید همه اون ضحمات و هزینه ها رو میزنن.
در خوب بودن HAZE شکی نیست , ولی فکر نمیکنم اونقدر خوب باشه که بخاطرش سونی اینهمه ولخرجی کنه .
با توجه به اینکه هنوز این بازی نیومده و نمیشه گفت که فروش خوبی میکنه یا نه , سونی با چه پشتبانه ای این کا رو کرده؟
البته اگر این قضیه صحت داشته باشه , حتما سونی بعد های دیگه ی قضیه رو در نظر گزفته و آینده نگری کرده و شاید در فکر یک سه گانه یا یک بازی دنباله دار هست .
اینها شاید هایی بود که در ذهن من وجود داشت .
بیاید در موردش بدون تنش و با دلیل منطقی بحث کنیم که چه دلیلی ممکنه داشته باشه که سونی این کار رو کرده باشه و این رو در نظر بگیرید که هر دو طرف قرارداد در فکر سود بیشتر مالی هستند.
با تشکر Cipher

یه چیزی میخوام بگم .
یه خورده مشکوک نیست این قضیه ؟ اینکه یه بازی رو بیان برای هر سه پلتفرم شروع به ساخت کنن
و تقریبا بازی رو کامل کردن و در حال گرفتن باگهای بازی بودند , یه هو علام میکنن که این بازی فقط برای 3 میاد و نسخه PC , 360 کلا کنسل شده . یعنی قید همه اون ضحمات و هزینه ها رو میزنن.

بله برای 3 تا هر چند تا اعلام میشه اما ساخته نمیشه که!
یک بخش آزمایشی از بازی بر طبق روال خودش ساخته میشه مثلا یک مپ خاص به مدت 10 min بعد به صورت تریلر عرضه میشه یا همونو encode میکنن که با X360 اجرا بشه و شما کلید های بازی رو می بینین الان دیگه برای کنسول ها مثل گذشته نیست با سیاست های مالی اول از نظر برگشت مالی و ساپورت ( سونی یا ماکروسافت ) ( ویندوز هم مال ما کرو) مطمئن که شدن دست به کار میشن حالا میگید پس چرا حدود 3 ماه دیگه این بازی منتشر میشه اگه ساخته نشده؟؟

بله همونطور که در کنفرانس سونی این بازی جز 3 بازی TIME EX شد یعنی تقریبا آماده بود و الان به قول شما اشکال گیری میشه اما برای X360 , PC قرار بود با تفاوت چند روز منتشر بشه که این امر به دلیلی که توضیح دادم میسر نشد و اون تیزرهای تبلیغاتی از گیم پلی بازی همون ساخت قسمت کوتاه نمایشی بود که تموم شد و این بازی انحصاری شد و خواهد موند!

خیلی جالبه ، 80 درصد بچه ها Fanboy هستن ولی همدیگه رو محکوم میکنن ...
البته این رگ غیرتشون ( :laughing: ) فقط موقعی که به نفعشون باشه باد میکنه ، بقیه مواقع Fanboy = اخ ، پیف ، عقده ای و ....

الان مثلا میان میگن COD 4 واسه 360 انحصاری شد ، اون موقع XboxFan ها از خوشحالی تا صبح پشتک نیم وارو میزنن و PS3Fan ها هم میان میگن : " شما ها چقدر فن بوی بازی در میارین ، همتون عقده ای هستین ... "
و همین موضوع رو برعکسش در همین جا میبینید ...

البته جناب nojx360 که به هیچ وجه Fanboy نیستن ، از انحصاری شدن هیچ بازی برای 360 خوشحال نشده و میفرمایند که :
" من واقعا از این اتفاق ناراحت شده و غم وجودم رو فرا گرفت ، دلم میخواست تمام بچه هایی که PS3 دارن میتونستن این بازی رو بازی کنن و لذت ببرن "
و در ادامه : " من PS3 ندارم ، ولی PS3 دار ها رو عاشقم "

در تکمیل این کلام گهربار جناب Mohammad140 میفرمایند که :
" Microsoft هیچ غلطی نمیتواند بکند ، این ها توطئه دشمنان است و مطمئنا برای PS3 خواهد آمد ، مگر قضیه غضنفر را فراموش کرده اید ؟! "

موفق باشید ...

خوبي برادر؟ اصلا چي داري مي گي ps3 دارها رو عاشقم يعني چي؟ خودتم فهميدي چي مي گي؟
اصلا اين بازي داره براي ps3 فقط مياد چرا بايد براي ps3 دارها قصه بخورم:confused:
اصلا من با جناب محمد خان چي كار داشتم كه با اون جواب منو مي دي مگه اصلا ما با كاري يا درگيري داشتيم:confused:
بعضي ها هم فقط مي خوان پست بي خود بدن جدا كسي كامل فهميده اين بشر چي گفته اصلا منظورش چي بوده من اصلا كي از خوشحالي يا ناراحتي حرف زدم
من فن بوي هستم يا اوني كه مي گه دلم خنك شد براي 360 نيومد اي كاش ut3 هم نياد:-"

آقایون چرا این همه جنگ و دعوا می کنید.حالا یه عنوان انحصاری برای Ps3 اینقدر ارزش داره که دارین این جوری از هم دیگه مچ گیری می کنید.
این جمله کاملا درسته و تمام:
شد که شد فکر نکنم 360 از نظر بازی های اول شخص مشکلی داشته باشه

همش حرفه یک ماه میاد میبینن اینهمه زحمت کشیدن پول زحمتاشون در نیومده مجبور میشن برای 360 بدن pc را نمیدونم ولی 360 حتما اولین گزینه است ولی مگر اینکه سونی یک پول زیادی داده باشه که با ساخت این بازی ها برای 360 و غیره یکی باشه که بعید میدونم توی این اوضاع ضرر سونی همچین کاری کنه

سلام........

بابا این همه دعوا سر چیه :confused: !!!!!
نمی دونم سونی به فلانی پول داده این بازی رو انحصاری کرده یعنی چی :confused: !!!!!!
خوب یوبی اومد سپلینتر سل 5 برای X60 انحصاری کرد حالا هم برای اینکه رابطش با سونی بهم نخوره اومده haza رو برای سونی انحصاری کرده ( در ضمن X60 که هر چی داره FP :biggrin1: دیگه یکی کم بشه چی میشه :biggrin1: ) !!!

ای بابا :biggrin1: کنسول Xbox360 از Ubisof اینها رو به صورت انحصاری داره:
Splinter Cell: Conviction
Dark Messiah of Might and Magic: Elements
Naruto: Rise of Ninja
خب حالا چی میگید. اینها به اون یکی در:biggrin1:.

پ.ن. ناراحتی نداره بابا. فروشش کم باشه خودشون با دو دست این بازی رو به 360 پیش کش میکنن :yes:.

آخرین ویرایش:
آقا نوش جون ps3 دارها برن 70 هزار چوخ بدن بازیش کنن (هر چند مطمئنا این بازی برای pc و 360 هم میاد):-"
اما بازم میگم مرگ بر انحصار چه از نوع زمانیش چه از انواع دیگش
ای کاش هیچ انحصاری نبود و همه میتونستن از بازیهایی مثل gears of war و (هر چی فکر کردم بازی مشتی ps3 که ریلیز شده باشه پیدا نکردم) استفاده کنن.:love:

دوستان به جای این که حرف ها که به جایی نمی رسه به خود خبر توجه کنین من اینجا چیزی در مورد انحصاری بودن که barca_ms_lovexx و master_behi به اون اشاره می کنن نمی بینم
Today, Ubisoft amended its statement, saying that currently only the PS3 version of Free Radical's shooter is in development. The France-based publisher also noted that it was still leaving the door open in the future for "new partnerships," but currently the game is indeed only planned for the PS3. A spokesperson said, "The official statement on PC and Xbox 360 is that these platforms are not confirmed."

"امروز Ubisoft گفته خودش رو اصلاح کرد(منظور همون Multi Platform بودن Haze ) , که در حال حاضر فقط نسخه PS3 از بازی شوتر Free Radical در حال ساخت هست.این ناشر فرانسوی همچنین اشاره کرده که این هنوز راه رو برای همکاری های جدید در آینده باز میزاره اما فعلا قطعا بازی برای PS3 در نظر گرفته شده. یک سخنگو گفت : این اعلامیه رسمی, بازی رو برای PC و Xbox 360 تایید نکرده"

این مشخصه که شرکت ها دلشون به حال من و شما نمی سوزه همشون به دنبال نفع بیشترن و با این خبر که به این صورت شل و ول ;) ( این هنوز راه رو برای همکاری های جدید در آینده باز میزاره) اعلام شده پس احتمالش خیلی زیاده که واسه پلتفرم های دیگه هم عرضه بشه و Ubi منتظر پول بیشتر از طرفه مایکروه اما همونطوری که قبلا گفتن Lead Platform بازی PS3 ه
در ضمن من فن بوی نیستم من گیمرم پس دیگه این بحثو وسط نکشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or