portal 2-limbo-crysis 2-سلام دوستان
ميخوام بازي بگيرم چندتا بازي جديد خوب بهم معرفي كنيد.
ممنون ميشم.
LANOIRE اخر ماه میاد.
portal 2-limbo-crysis 2-سلام دوستان
ميخوام بازي بگيرم چندتا بازي جديد خوب بهم معرفي كنيد.
ممنون ميشم.
نه
من گفتم موافقم(تو پست قبلیم رفیقم ماجرا رو درست نگفته بود)
موافقم باهاشون اتفاقا کارشونم بیسته(قیمتشونم خوبه)(آرشیوم کامله)فقط اخلاق درست شه ببینن دیگه کسی میره سراغ جای دیگه!
قیمت های کرج از تهران خیلی پایین تره و جنس هاشونم مطمئن تره...
پاساژ دانشکده رو سوال کنی میفهمی...
کاملا موافقم.پاساژ دانشکده که با پنبه سر میبرن افتضاحه حالا نیاید دعوا کنید بگین سونیک فلانه بهمانه نظر شخصیم رو گفتم....
سلام دوستان ما تازه به جمع XBOX دارها پیوستیم اسلیم خام 0225 دارم مثله اینکه یه خبرایی از هکش داره میشه میخواستم بدونم تو گوهردشت کسی هست بدیم کپی خور کنه دستگاهو(در آینده نزدیک) اینجور که بوش میاد احتیاج به لحیم کاریو اینجور چیزا داره مثکه گفتیم یه نفر مطمئن و اینکاره پیدا کنیم اگر کسیو میشناسید معرفی کنید تشکر M4hm00d
داوود خان چرا اینقدر تعریف مغازه هایی رو که ازت جنس میخرن میکنی ؟ البته باید این کارو بکنی چون فروش بازی های خودت هم زیاد میشه . ولی جاش اینجا توی این سایت نیست.اگه حث اخلاق باشه به نظر من ماتریس تو گلشهر و آرش تو گوهردشت هوای مشتری رو خیلی زیاد دارن ولی...
واقعیتش رو بگم من ترجیح می دم برم تهران خریدای اساسی رو مثل خرید کنسول و لوازم جانبی رو انجام بدم و خورده ریزا رو بگیرم از کرج....
داوود خان چرا اینقدر تعریف مغازه هایی رو که ازت جنس میخرن میکنی ؟ البته باید این کارو بکنی چون فروش بازی های خودت هم زیاد میشه . ولی جاش اینجا توی این سایت نیست.
داوود جان از این به بعد اگه بازی آرشیو خواستی به ملت بفروشی نکوب برو تا تهران پیش N-GEN .بیا پیش خودم بهت بازی آرشیو میدم . 654 عنوان ، سالم و stealth patch . دستگاه هم خواستی up یا تعمیر کنی بیا واست همکاری حساب میکنیم . درضمن آرشیو psp و ps3 هم دارم .اولی 1756 و دومی 263 تا.آدرس هم بلدی . نمیگم که تبلیغ نشه . ما برای معرفی خودمون به بازی سنتر نیاز نداریم . یه آرم کافیه.حالا شما چرا ناراحت میشی شما تبلیغ میکنی اشکال نداره بچه ها دنبال یه جا مطمئن بودن منم جایی که مطمئن بودم ازش رو معرفی کردم.