تاپیک xbox360داران کرج

از دوستان کرجی کسی خریدار 200 عدد بازی نیست؟:دی
اگه خواستین جاست پ.خ می :دی
یه سئوال کوچیک الان با وجود ریختن lt3 درسته که همه بازی قدیمیام اجرا میشن؟ فقط ac اجرا نمیشه:( ( آخریش)
و درکمال تعجب call of اجرا میشه!
با خیال راحت برم لایو؟

شما قبلا لایو رفتی؟
اگه آره احتیاجی به اونهمه کار نداره
رمز و یوزرنیمتو به یکی بده بعد میره برات سینک میکنه!
(دوست من از این طریق اینکارو کرد جواب داد )
راست و دروغش پای خودش :)

من می خوام پروفايلم رو از فلش الانم به فلش جديدم منتقل كنم. چجوری می شه اين كار رو انجام بدم؟
دليلش اينه كه فلش الانم 8 گيگه و 6.9 گيگش رو 360 می شناسه و نمی شه روش بعضی از بازیا مثل مس افكت2 رو نصب كنم و مجبورم از فلش 16 گيگ به جای فلش فعليم استفاده كنم.
يعنی هيچ راهی نيست؟:(

من می خوام پروفايلم رو از فلش الانم به فلش جديدم منتقل كنم. چجوری می شه اين كار رو انجام بدم؟
دليلش اينه كه فلش الانم 8 گيگه و 6.9 گيگش رو 360 می شناسه و نمی شه روش بعضی از بازیا مثل مس افكت2 رو نصب كنم و مجبورم از فلش 16 گيگ به جای فلش فعليم استفاده كنم.
يعنی هيچ راهی نيست؟:(
اگه امکانش برات هست به live وصل شو تا به صورت اتوماتیک از پروفایلت یه backup بگیره.بعدش پروفایلتو روی فلش جدیدت recover کن.

---------- نوشته در 12:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 PM ارسال شده بود ----------

از دوستان کرجی کسی خریدار 200 عدد بازی نیست؟:دی
اگه خواستین جاست پ.خ می :دی
یه سئوال کوچیک الان با وجود ریختن lt3 درسته که همه بازی قدیمیام اجرا میشن؟ فقط ac اجرا نمیشه:( ( آخریش)
و درکمال تعجب call of اجرا میشه!
با خیال راحت برم لایو؟

شما برای اینکه با امنیت کامل به live بری نیاز به dvd burner max داری.هرگونه مسئله ای که به صورت اتفاقی برات پیش میاد به نظر من فقط یه حادثه ست و هیچ ضمانتی توی امنیتش توی live نیست

اگه امکانش برات هست به live وصل شو تا به صورت اتوماتیک از پروفایلت یه backup بگیره.بعدش پروفایلتو روی فلش جدیدت recover کن.
نمی شه لايو وصل شم چون نمی خوام داشبرد رو آپديت كنم و LT 3.0 بريزم.
راهی نيست بدم يكی كه لايو وصل می شه اين كار رو برام انجام بده يا راه ديگه؟

نمی شه لايو وصل شم چون نمی خوام داشبرد رو آپديت كنم و LT 3.0 بريزم.
راهی نيست بدم يكی كه لايو وصل می شه اين كار رو برام انجام بده يا راه ديگه؟
برای اینکه بتونی پروفایلتو recover کنی اول لازمه که یک بار به live وصل شی تا از پروفایلت backup بگیره . بنابر این این امکان وجود نداره .
میتونی پروفایلتو روی فلش جدیدت move کنی البته یه کم ریسکش بالاست چون امکان داره پروفایلت کراپت بشه.من خودم چند باری این کارو کردم.اگه میانگین بگیرم از هر 10 بار یک بار خراب میشه.
برای انجام این کار موارد زیر رو رعایت کن (البته همه اش تجربیه و جنبه علمی نداره):
1- فلشت فلش خوبی باشه (patriot-HP-)روی این دوتا من جواب گرفتم
2- موقع وصل کردن و در آوردن فلش از دستگاه ، حتما دستگاه رو خاموش کن
3-موقعی که فلش کار میکنه اونو از دستگاه خاموش نکن

برای اینکه بتونی پروفایلتو recover کنی اول لازمه که یک بار به live وصل شی تا از پروفایلت backup بگیره . بنابر این این امکان وجود نداره .
میتونی پروفایلتو روی فلش جدیدت move کنی البته یه کم ریسکش بالاست چون امکان داره پروفایلت کراپت بشه.من خودم چند باری این کارو کردم.اگه میانگین بگیرم از هر 10 بار یک بار خراب میشه.
برای انجام این کار موارد زیر رو رعایت کن (البته همه اش تجربیه و جنبه علمی نداره):
1- فلشت فلش خوبی باشه (patriot-HP-)روی این دوتا من جواب گرفتم
2- موقع وصل کردن و در آوردن فلش از دستگاه ، حتما دستگاه رو خاموش کن
3-موقعی که فلش کار میکنه اونو از دستگاه خاموش نکن
ممنون پس همون لايو وصل شم بك آپ بگيره بهتره. بعدشم اين فلش فعلی رو رد می كنم يه 16 گيگ می گيرم و روش از طريق لايو پروفايل قبليم رو برمی گردونم.
فقط يه سوال: برای اين كار لازم نيست برای لايو پول بدم؟ من تا بحال لايو نرفتم قبلا مثل اينكه می شد يه ماه لايو مجانی استفاده كرد ولی الان اين رو برداشتن، درسته؟
بعد می گن با استفاده از فلش آدم بن می شه و بايد برای بن نشدن از هارد اونم ارجينال استفاده كرد اين چطور درسته يا نه؟ اگه درسته بگيد تا هارد بگيرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or