Madhi
کاربر سایت
اکانت گلدش 1 ماهه هستش.هر دستگاه 3 تا اکانت گلد رایگان(1ماهه) میشه باهاش ساختبچه ها دستگاه رو که ادم نو بگیره به لایو وصل شه تا چه مدت میشه بدون خرید اکانت لایو بازی کرد ؟
اکانت گلدش 1 ماهه هستش.هر دستگاه 3 تا اکانت گلد رایگان(1ماهه) میشه باهاش ساختبچه ها دستگاه رو که ادم نو بگیره به لایو وصل شه تا چه مدت میشه بدون خرید اکانت لایو بازی کرد ؟
دستگاه رو ببری تهران بهتره تو کرج جای مطمئن وجود نداره !کسی جواب مارو نمیده؟ (جای مطمئن برای گلیچ کردن و با قیمت مناسب)
اگه امکانش برات هست به live وصل شو تا به صورت اتوماتیک از پروفایلت یه backup بگیره.بعدش پروفایلتو روی فلش جدیدت recover کن.من می خوام پروفايلم رو از فلش الانم به فلش جديدم منتقل كنم. چجوری می شه اين كار رو انجام بدم؟
دليلش اينه كه فلش الانم 8 گيگه و 6.9 گيگش رو 360 می شناسه و نمی شه روش بعضی از بازیا مثل مس افكت2 رو نصب كنم و مجبورم از فلش 16 گيگ به جای فلش فعليم استفاده كنم.
يعنی هيچ راهی نيست؟
یه سئوال کوچیک الان با وجود ریختن lt3 درسته که همه بازی قدیمیام اجرا میشن؟ فقط ac اجرا نمیشه ( آخریش)از دوستان کرجی کسی خریدار 200 عدد بازی نیست؟
اگه خواستین جاست پ.خ می
و درکمال تعجب call of اجرا میشه!
با خیال راحت برم لایو؟
نمی شه لايو وصل شم چون نمی خوام داشبرد رو آپديت كنم و LT 3.0 بريزم.اگه امکانش برات هست به live وصل شو تا به صورت اتوماتیک از پروفایلت یه backup بگیره.بعدش پروفایلتو روی فلش جدیدت recover کن.
برای اینکه بتونی پروفایلتو recover کنی اول لازمه که یک بار به live وصل شی تا از پروفایلت backup بگیره . بنابر این این امکان وجود نداره .نمی شه لايو وصل شم چون نمی خوام داشبرد رو آپديت كنم و LT 3.0 بريزم.
راهی نيست بدم يكی كه لايو وصل می شه اين كار رو برام انجام بده يا راه ديگه؟
ممنون پس همون لايو وصل شم بك آپ بگيره بهتره. بعدشم اين فلش فعلی رو رد می كنم يه 16 گيگ می گيرم و روش از طريق لايو پروفايل قبليم رو برمی گردونم.برای اینکه بتونی پروفایلتو recover کنی اول لازمه که یک بار به live وصل شی تا از پروفایلت backup بگیره . بنابر این این امکان وجود نداره .
میتونی پروفایلتو روی فلش جدیدت move کنی البته یه کم ریسکش بالاست چون امکان داره پروفایلت کراپت بشه.من خودم چند باری این کارو کردم.اگه میانگین بگیرم از هر 10 بار یک بار خراب میشه.
برای انجام این کار موارد زیر رو رعایت کن (البته همه اش تجربیه و جنبه علمی نداره):
1- فلشت فلش خوبی باشه (patriot-HP-)روی این دوتا من جواب گرفتم
2- موقع وصل کردن و در آوردن فلش از دستگاه ، حتما دستگاه رو خاموش کن
3-موقعی که فلش کار میکنه اونو از دستگاه خاموش نکن