تاپیک xbox360داران کرج

نه منظورم اون نبود اسمش یادم نیست اولش ac یه چیزی تو این مایه ها بود.
امیدوارم هرکی که هست یه چیزی بده که اساسی باشه . یاد dark alex به خیر برای psp 1000 و 2000 های اولیه فرموری داد که هنوز هم خود سونی تو کفشه . حیف که خودشو بازنشسته کرد .

سلام بچه ها امروز مغازه آرش بودم بازی های پچ شده lt3 رو به همون قیمت گیم های معمولی میداد که خیلی حال کردم میدم lt3 بریزن حتما
جدی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o:-o:-o
بازیهای LT3 پچ شده مطمئنی 97% نیست؟ قیمت 97% ها همون قیمت قدیمیه . محاله burner max رو با همون قیمت قدیمیا بده .:-/:-/:-/:-/:-/:-/

از یکی شنیدم وقتی داشبوردتون رو آپدیت کنید بازی های 3000 تومنی دیگه تو هارد نصب نمیشه...هنگ و ارور هم زیاد میده بهتره این رو بپرسین از فروشنده.چون بازی هایی که زیاد بازی میکنید رو نخواید دوباره بخرید اون هم نسخه برنر مکسش رو.
بازی های lt3 رو همه میارن ولی هیچکی بازی برنرمکس نمیاره...:-s

آخرین ویرایش:
از یکی شنیدم وقتی داشبوردتون رو آپدیت کنید بازی های 3000 تومنی دیگه تو هارد نصب نمیشه...هنگ و ارور هم زیاد میده بهتره این رو بپرسین از فروشنده.چون بازی هایی که زیاد بازی میکنید رو نخواید دوباره بخرید اون هم نسخه برنر مکسش رو.
بازی های lt3 رو همه میارن ولی هیچکی بازی برنرمکس نمیاره...:-s
دقیقا حرف این دوستمون درسته بازی LT3 همه جا هست . همه جا هم با همون قیمت قدیمه . بازی LT3 با بازی burner max خیلی تفاوت داره . اولی 97% و دومی 100% رایت میشه . اولی رو فقط میتونی بزاری تو دستگاه و بازی کنی ولی دومی رو هم میتونی نصب کنی و هم میتونی online بازی کنی و هیچ مشکلی از قبیل فلگ و بن شدن برات پیش نمیاد . (اولی رو هم میتونی online بازی کنی ولی معلوم نیست چه اتفاقی واست بیوفته در ضمن اولی رو اگه نصب کنی دستگات هنگ میکنه و خودش ریست میشه).به غیر از یه فروشگاه هیچ جای دیگه ای رو هم ندیدم که burner max داشته باشه قیمتشم 7 یا 8000 تومنه .

---------- نوشته در 04:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

چرا عزیز من منم الان پیش ارش بودم نسخه درسسته تا الان هم مشکلی نداشته به قیمت قدیم هم میده...
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم بازی های قیمت قدیمی رو برای online استفاده نکنی چون اگه فصل بن شروع شه خدا میدونه آخر و عاقبت دستگات چیه . c4eva بیکار نبوده اینهمه frimware برای رایترای liteon بده که ما بازی رو burner max بزنیم . من online بازی نمیکنم . یکی دوتا بازی هم از آرش گرفتم . باهمون قیمت قدیم . همشونو تست کردم . LT3 هست ولی هیچکدوم burner max نیست .

البته الان دیگه اکثر جاها برنرمکس رو میارن.جاهایی که از نظر کاری و اطلاعات و خدمات رسانی حرفه ای هستن و قدیمیه این کار هستن.البته اسم نمیبرم چون تبلیغات خلاف قوانین سایت هست ولی اونایی که بازی خورن و لایو میزنن مثل خود من بازی های برنر مکس رو تا الان گرفتن.

پیشنهادم به اون دوستانی که آفلاین باز هستن اینه که یک بار هم که شده یکی از سه عنوان زیر رو آنلاین بازی کنن احتمال زیاد دیگه آفلاین بازی نمیکنن چون واقعا لذت زیادی داره.

COD:MW3
assassins creed:revelation
NFS:Run

آخرین ویرایش:
البته الان دیگه اکثر جاها برنرمکس رو میارن.جاهایی که از نظر کاری و اطلاعات و خدمات رسانی حرفه ای هستن و قدیمیه این کار هستن.البته اسم نمیبرم چون تبلیغات خلاف قوانین سایت هست ولی اونایی که بازی خورن و لایو میزنن مثل خود من بازی های برنر مکس رو تا الان گرفتن.

پیشنهادم به اون دوستانی که آفلاین باز هستن اینه که یک بار هم که شده یکی از سه عنوان زیر رو آنلاین بازی کنن احتمال زیاد دیگه آفلاین بازی نمیکنن چون واقعا لذت زیادی داره.

کاملا درست میگی.
به لیستت این سه تا بازی رو هم اضافه کن :
gears of war 3
B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D 3
forza 4
شخصا آنلاین اینا رو بازی کردم . حرف نداره . مخصوصا قسمت خرید و فروش ماشین توی forza بین بچه ها .

اين بازیای LT3 ارزونی كه می گيد رايت 97 درصدن و فقط از تو درايو اجرا می شن و پدر درايو رو درميارن. رايت 100 درصدی ها همونطور كه دوستان هم گفتن قيمتشون گرونتره و فكر كنم ارزونترين جا 5 تومن بده. (سايت مجله ای كه خودتون می دونيد)

مساله اول خريدن پوينته (كه البته بعضيا مثل خودم كه اصلا لايو نرفتن اين مشكل رو ندارن) مساله دوم خطر بن شدن مساله سوم بی استفاده شدن بازی های قديمی LT2 مون.
من يكی بخاطر اين سه موضوع ترجيح می دم صبر كنم بعد عيد پول دستم اومد 60 الی 70 MW3 ـی چيزی بخرم تو PSN بازيش كنم و آی دی لايوم به عنوان اسم پروفايل آفلاين دستگاهم باقی بمونه:دی

بعد از عید منم به جمع لایو اعضافه می شم
فقط مشکل gold که به امیده خدا حل می شه!!!!!8-|
gold که مشکلی نداره . سایتایی هستن که از طزیق online میتونی gold خریداری کنی . همشونم فارسین . مغازه ها هم دارن (اکثرشون) . البته قیمتها از قیمت جهانی و اون چیزی که توی سایت xbox میبینی خیلی بالاتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or