تاپیک xbox360داران کرج

سلام به به بچه های کرج بزرگ
آقا ما هم کرجی هستيم و اين کنسول از درس و زندگی انداخته مارو :p
بچه ها ميخوام يه هارد 120 گيگ بگيرم
کرج جايی رو که مطمئن باشه ميشناسيد
?

کرج نسبت به تهران قیمتاش گرونه ولی با این حال اگه می خوای از کرج بخری می تونی از اقا ارش توی پاساژ ایلخانی بخری.ادرسش هم بین خیابون هشتم ونهم توی اصلی گوهردشته.

شما که هارد میخوای اگه به میدون کرج نزدیکی برو پاساژ دانشکده 250 گیگ میده ارزون مهستانم همینو یا یکم پایین تر 120 گیگو میده 90 تومن:smile:

منم کرجم ;) واسه بازی آرش و شهرام {فلکه اول گوهر دشت} میدن 4000 تومن ماتریس توی گلشهر میده 3500 هرسه تا هم بازی هاشون به روز وسریع میارن هرسه تا هم چاپ روی کاور هم دارن :cheesygri راستی هرکی مثل من J {:(} ارش بازی های J رو میاره

سلام به تمامی ملت شریف و همیشه در صحنه ی

UK

یا همون Unidet-Karaj خودمون

من فردیس زندگی میکنم

بهترین هم در فردیس برای بازی xbox پاساژ بعثت هست مغازه برمودا اقا رضا

من خودم 10 تا بازی تا حالا خریدم ازش هیچکدوم هیچ مشکلی نداره

:love::love::love::love::love::love::love::love::love:
کرجی ها
:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

با سلام خدمت دوستان عزیز کرجی:love:
می گم این بازی هایی که جدید اومده از الن ویک به بعد رو کی داره؟؟
اگه کسی داره یه روز به من قرض بده من کپی کنم بهش برگردونم.
Red dead
PoP
Blur
split
اینا از همه مهم ترن.

:(:((سلام به همه دوستان گل من هم از عظیمیه کرج هستم ... من اول بازی هامو از وست میگرفتم بیشتر بازیهاش یا بهتر بگم همش کپی بود ولی الان از مغازه cd میگیرم
---------------------------------------------------------------------
alan wake را تمام کردم و الان دارم dead to right بازی میکنم و خیلی دلم می خواد لایف وصل شم ولی نمیتونم یکی کمکم کنه همه کارشم انجام دادم ولی وصل نمیشه

:(:((سلام به همه دوستان گل من هم از عظیمیه کرج هستم ... من اول بازی هامو از وست میگرفتم بیشتر بازیهاش یا بهتر بگم همش کپی بود ولی الان از مغازه cd میگیرم
---------------------------------------------------------------------
alan wake را تمام کردم و الان دارم dead to right بازی میکنم و خیلی دلم می خواد لایف وصل شم ولی نمیتونم یکی کمکم کنه همه کارشم انجام دادم ولی وصل نمیشه

منم عظیمیم
مشکلت چیه بگو راهنمایی کنیم
من همشه لایوم

ما هم کرجی هستیم البته استان البرز!!!!
پاتوق من ماتریس تو گلشهره!
کسی از شما از po سرویس میگیره
منظورم پارس انلاین البته ADSL?
ماتریس کجاس؟چی هست؟
من قبلآ از پارس می گرفتم البته قضیه 2 سال پیشه.اونموقع هم خیلی گرون بود.سرویسشم تعریفی نداشت.
یه نکته هم درباره وست گیم کرج بگم که واقعآ اون اقایی که اپدیت XB رو انجام می ده خیلی ادم نامردیه.چون من دستگاهم بردم پیششون گفتم که LT بریز ولی الان بعد از اینکه بازی Crack Down2 رو خریدم فهمیدم که برام LT نریخته.واقعآ یه ادم چقدر می تونه نامرد باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or