تاپیک Xbox 360 داران گیلان

یه توضیحی میدی باید چی کار کنیم.

زیاد گیج نشو این مایکروسافت واسه جلوگیری از کپی بازی هاش باز یه قفل جدید زده به اسم wave4 قبلا هم شماره 3 این قفل رو گذاشته بود رو بازی ها که با فرم ویر 1.5 به بالا اجرا میشد این شماره 4 هم همینه فرم ویر جدید بیاد حله اینم.الانم اگه میخوای بازی های با این قفل رو اجرا کنی باید یا نسخه پچ شده اوون رو بخری یا یه دی وی دی activate بگیری بزاری تو دستگاه اول 30 ثانیه این دی وی دی اجرا بشه بعد از اوون درش میاری بازی رو میزاری تو دستگاه میری تو بازی فقط یه نکته رو یاد آوری کنم اینه فعلا بازی های دارای این قفل رو نمیتونی تو لایو بری بازی کنی

کمک فوری

بچه ها بازی های جدید که همه مشکل دارنmodern war2 بگیریم یا صبر کنیم تا10/11/2009

نباید که فریم ویر کنسول آپدیت کنیم ixtreme 1.6هستش الان؟

ممنون

ولی شنیدم که تاریخ امتیاز بازیا تو هارد ذخیره میشه پس بهتر نیست تا تاریخ رسمی انتشار بازی صبر کنیم ؟

قربونت اشتباه منو نکن با پروفایلی که اچیومنت فورزا 3 توش بود لایو کال4 بازی کردم یه پروفایل جدا واسه لایو ایجاد کن یه پروفایلم جدا واسه بازی های آفلاین این بهترین کار

سوال

سلام

من بازی deadrising و x-men origins را گرفتم ولی ایکس باکس اجرا نمی کنه ضمنا یه آپدیت 85 مگابایتی به شماره 8955 هم دانلود کردم و ایکس باکس را آپدیت کردم ولی نشد.

قبلا از راهنماییتون تشکر می کنم

سلام

من بازی deadrising و x-men origins را گرفتم ولی ایکس باکس اجرا نمی کنه ضمنا یه آپدیت 85 مگابایتی به شماره 8955 هم دانلود کردم و ایکس باکس را آپدیت کردم ولی نشد.

قبلا از راهنماییتون تشکر می کنم

دیسک اکتیویت(activate iso) نیاز داری

آخرین ویرایش:
خوب من شهرستانم و اینجا دیسک اکتیویت گیر نمی آد. چطور می شه اینو ساخت؟

برو اینجا سفارش بده واسه شهری که توش هستی تو متن سفارشت بنویس این دیسک رو می خوای ساختنش دردسر زیاد داره باید adsl هم داشته باشی

/http://www.varenagames.com

درایو رو باید بری تو قسمت ایکس باکس تاپیکش هست چطوری درایوتو تشخیص بدی.تو بگو. کی خریدی دستگاهتو تا من حدسی بگم چه درایوی داری

Dead Risingو Xman originکه به دیسک اکتیو احتیاج نداره!
احتمالا مشکلتون یه چیز دیگش چون این بازیها Wawe4نیستن
پس اگه مشکل دیگه است چی می تونه باشه؟ وقتی بازیها را می زارم به عنوان ویدیو می شناسه ضمنا یه activate.iso را دانلود کردم و رایت کردم و طبق فیلم یوتیوب انجام دادم ولی این دو بازی باز هم اجرا نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or