تاپیک Xbox 360 داران گیلان

میخوام بدونم چقد میشه که دیگه اضافه بهش ندم .
راستی اگه چند روز اینجوری بمونه و نبرم و روشنشم نکنم بدتر که نمیشه؟

40 یا 50 تومن هزینه داره رفتی غلامی بگو حتما این دو تا کارو انجام بده 12 ولت کردن فن های پشت دستگاه و شرودینگ.اگه این دوتا کارو انجام بدی و بازی ها رو هم از این به بعد رو هارد نصب کنی نهایتا سه ساعت در روز بازی کنی تا 1 سال رو راحت واست کار میکنه بعد اوون هم مشکلی ایشالا پیش نمیاد.یه نکته بگو از سشوار صنعتی تو تعمیر دستگاه استفاده نشه.خنک کننده gpu(چیپ گرافیک) رو بگو عوض کنه قوی ترشو بزاره

40 یا 50 تومن هزینه داره رفتی غلامی بگو حتما این دو تا کارو انجام بده 12 ولت کردن فن های پشت دستگاه و شرودینگ.اگه این دوتا کارو انجام بدی و بازی ها رو هم از این به بعد رو هارد نصب کنی نهایتا سه ساعت در روز بازی کنی تا 1 سال رو راحت واست کار میکنه بعد اوون هم مشکلی ایشالا پیش نمیاد.یه نکته بگو از سشوار صنعتی تو تعمیر دستگاه استفاده نشه.خنک کننده gpu(چیپ گرافیک) رو بگو عوض کنه قوی ترشو بزاره
ممنون.
یعنی همه ی این کارا رو بکنه 50 بیشتر نمیشه؟

بچه ها من ديروز تيكن 6 خريدم دستگام بازي رو dvd تشخيص ميده ولي روي دستگاه دوستم اجرا مييشه:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
شما ميدونيد داستانش چيه؟

بچه ها من ديروز تيكن 6 خريدم دستگام بازي رو dvd تشخيص ميده ولي روي دستگاه دوستم اجرا مييشه:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:
شما ميدونيد داستانش چيه؟

قربونت برو frimware(بخوانید میان افزار:biggrin1:) دستگاهت رو آپدیت کن به 1.6 احتمالا دستگاه شما 1.5 هست.

شما ميدونيد داستانش چيه؟

مشکل از فریم ویر نیست

قفل بازی تيكن 6 جدیده wav4

تو فرم بگردی میتونی بفهمی چیکار کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or