تاپیک Xbox 360 داران گیلان

سلام دو ستان امیر هستم از رشت خیابان رسالت سرچشمه من هم یک هفته هست که به جمع شما xbox دارن گل ملحق شدم امید وارم با ارتباط بیشتر بتونیم برای همدیگه مفید تر از همیشه باشیم

سلام دو ستان امیر هستم از رشت خیابان رسالت سرچشمه من هم یک هفته هست که به جمع شما xbox دارن گل ملحق شدم امید وارم با ارتباط بیشتر بتونیم برای همدیگه مفید تر از همیشه باشیم
خوش آمدید
ورود شما هم به این جمع تبریک میگم دوست عزیز

سلام
چقدر این تاپیک بی حاله :p
کسی از دوستان اینجا بازی XBOX دسته دو نمیفروشه ؟
اگه کسی سراغ داره یا حاظره از طریق پیغام خصوصی اطلاع بده چون فکر کنم بحث کردن در داخل تاپیک ممنوع باشه ...

سلام بچه ها کسی اینجا پایه تعویض بازی هست بگه من خودم خیلی دنبال بازی هایی مثل
lost odyssey,star ocean,nfs most wanted,N3(ninthy nine night,fabel2,oblivion,
lost planet,
virtual tennis2009,bourn, هستم البته من دستگا هم رجیون pal هست بازی هایی که تو امضام دارم رو تعویض میکنم+fight night round4 هر کی هست PM بده بهم یا SMS بزنه

فکر کنم این تاپیک تعطیل بشه خیلی بهتره حداقل فضای سایت باز میشه.:-"

فکر کنم یا همه 360هاشون رو فروختن یا اینترنت ندارن که خدا سال به خدا سال کسی اینجا نیست.

فکر کنم این تاپیک تعطیل بشه خیلی بهتره حداقل فضای سایت باز میشه.:-"

فکر کنم یا همه 360هاشون رو فروختن یا اینترنت ندارن که خدا سال به خدا سال کسی اینجا نیست.
چرا کسی نیست؟

موردی نیست که در موردش بحث کنیم دوست عزیز

چرا کسی نیست؟

موردی نیست که در موردش بحث کنیم دوست عزیز

بحث کنیم؟ فکر میکنم واژه بحث کردن برای مواری که نظرات مختلف باشه و هر کسی بخواد نظر خودش رو به طرف مقابل دیکته کنه بکار میره.

در ضمن پس این همه تاپیک تو این انجمن چیکار میکنند.

فکر کنم یه نگاه به تاپیک شهرهای دیگه بندازی متوجه منظور من بشید.:-"

تغییر آدرس

بحث میکنیم:دی
اقا من چرا هروقت میام مغازه وارنا یه اقایی هست میگه اصلا بازی x360نداریم!!؟

سلام بر آقا سینا

آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم ............ یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم

آدرس من تغییر کرده

برات پ.خ میکنم.

همراه : 3387 817 0911

آخه من هرچی بگم منو بن میکنن:biggrin1:

بحث کنیم؟ فکر میکنم واژه بحث کردن برای مواری که نظرات مختلف باشه و هر کسی بخواد نظر خودش رو به طرف مقابل دیکته کنه بکار میره.

در ضمن پس این همه تاپیک تو این انجمن چیکار میکنند.

فکر کنم یه نگاه به تاپیک شهرهای دیگه بندازی متوجه منظور من بشید.:-"
اینم در نظر داشته باشید که تو این شهر تعداد 360 داران خیلی کمه.و همین امر سبب شده که این تاپیک مثل تاپیک" 360 داران مشهدی" نیست.
شایدم بعضی هایی که 360 دارن تو گیلان آشنایی با این سایت یا حتی دسترسی به اینترنت ندارن.

دوستان یکی یه فکری به حال این تاپیک بکنه حیفه

من میگم یه فراخوان بزنیم واسش که همه بچه های رشت که 360 دارن جمع بشن بعد به یه نتیجه برسیم خدایی مال

شهرای دیگه رو ببینین چه قدر تاپیک واسشون بدرد بخوره.بچه ها اینجا تو رشت هیچکی بازی تعویض نمیکنه ؟ به نظر من

همین بحث گفتگو راجب تعویض بازی میتونه کلی تاپیک رو active کنه.دوستان بگن کی موافق هست که فراخوان بزاریم بچه

های گیلان و رشت جمع بشن(البته همه تو یه تاپیک مربوط به فراخوان).هر کسی نظر شو بگه.فقط زودتر به دیگران هم اطلاع رسانی کنید

من که میگم 3000تومن که این حرفا رو نداره که تعویض کنیم من ترجیح میدم بازیها رو نگه دارم

همه که نمیتونن مثل شما همه ی بازی ها رو بخرن آقا سینا:biggrin1: مثلا خود من خیلی دوس دارم مثلا fabel2 رو

هم بخرم یا riddick یا خیلی بازی های دیگه ولی نگاه می کنم از بس بازی جدید تو راه داریم آدم

دیگه اینا رو ترجیح میده نخره.حالا اینا رو بی خی نظر ندادین که راجب پیشنهادم برای بهتر کردن

وضع تاپیک

دوستان یکی یه فکری به حال این تاپیک بکنه حیفه

من میگم یه فراخوان بزنیم واسش که همه بچه های رشت که 360 دارن جمع بشن بعد به یه نتیجه برسیم خدایی مال

شهرای دیگه رو ببینین چه قدر تاپیک واسشون بدرد بخوره.بچه ها اینجا تو رشت هیچکی بازی تعویض نمیکنه ؟ به نظر من

همین بحث گفتگو راجب تعویض بازی میتونه کلی تاپیک رو active کنه.دوستان بگن کی موافق هست که فراخوان بزاریم بچه

های گیلان و رشت جمع بشن(البته همه تو یه تاپیک مربوط به فراخوان).هر کسی نظر شو بگه.فقط زودتر به دیگران هم اطلاع رسانی کنید
منم موافق بازی عوض کردن هستم , اما منتظر بودم بازی هام یه خورده زیاد شه بعد!!!! کلا نظر عالی هستش :eek:
من که میگم 3000تومن که این حرفا رو نداره که تعویض کنیم من ترجیح میدم بازیها رو نگه دارم
این 3 هزار ت.من کجاست که ما نمیدونیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or