تاپیک Xbox 360 داران گیلان

منم با سینا موافقم تعویض بازی برای کنسول بی معنی

مبلغ قابل توجهی بابت خرید دستگاه پرداخت میشه ولی برای بازی که یکصدم دستگاه قیمت داره نه!! من فلسفه این کار رو نمیفهمم:confused:

سلام میخواستم بدونم XBOX 360 را داخل شهر رشت الان ازکجا میشه تهیه کرد که سر مارو کلا نزارن الان قیمت بازیهاش داخل رشت چنده و بازیهاش را از کجا میشه تهیه کرد لطفا آدرس این دو تا رو بهم بگید اگه نمی تونید بگید برام پیغام بزارید .خیلی ممنونم

سلام میخواستم بدونم XBOX 360 را داخل شهر رشت الان ازکجا میشه تهیه کرد که سر مارو کلا نزارن الان قیمت بازیهاش داخل رشت چنده و بازیهاش را از کجا میشه تهیه کرد لطفا آدرس این دو تا رو بهم بگید اگه نمی تونید بگید برام پیغام بزارید .خیلی ممنونم
سلام
داخل رشت از بهترین جاهایی که میتونید تهیه کنید X360 رو یکی فروشگاه غلامی هست یکی فروشگاه عصر جدید هست که هر دو نسبتا منصف هستن بازیهاش رو هم از همین دوتا میتونی تهیه کنی (ولی پیشنهاد میکنم بهت که اگه میخوای تو لایو بازی کنی از دیسک های غلامی استفاده نکن چون FULL STATH نیست بعضی هاش ) ولی باز هم فروشنده بازی تو رشت داریم که یکی از این دوستان در این تاپیک رفت و آمد دارن
آدرس فروشگاه غلامی:استاد سرا جنب باشگاه طلائی
آدرس فروشگاه عصر جدید:لاکانی جنب مسجد علاآفرین

خرید دستگاه

برای هر دو مورد میتونید بیاید پیش من :biggrin1:

آقا سینا آمار منو داره یه آمار بگیر:-"

camel_60
من اینا رو میخوام lost odyssey,star ocean,nfs most wanted,N3(ninthy nine night,fabel2,oblivion,
lost planet,
virtual tennis2009,bourn
حالا رو کن ببنیم چی داری این لیست تو امضام + fight night و prototype تعویض میکنم پایه هستی بسم الله

25 :ranting: بابا من شنيدم يه جا 8 تومن ميگيرن خودم بلدم اپديتش كنم اما مادربوردم ساتا خور نيس كارى نداره كه عجب ادميه
آره عزیز تو تهران 8 تومن هست اونم بعضی جاها
منم هم بلد بودم و مادربوردم sata بود. ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه :biggrin1:

سلام به همه
من دوباره THEGAME WORLD رو ساختم و با این گیمرتگ بازی میکنم .9000 گیمر اسکور هم پر :( درایوم خراب شده پس برای 5و6 روز نمی تونم بازی کنم:evil:

سلام به همه
من دوباره THEGAME WORLD رو ساختم و با این گیمرتگ بازی میکنم .9000 گیمر اسکور هم پر :( درایوم خراب شده پس برای 5و6 روز نمی تونم بازی کنم:evil:

بهت تسلیت میگم بد رغم :biggrin1:
منم مثل تو هستم 2 تا هاردم در عرض 2 روز سوخت یکی 20 و یکی دیگه 120 بود دارم دیونه میشم :cursing:
حدود 150 تومن ضرر کردم تازه همه سیو هام همه پردین ولی پروفایل رو میتونم ریکاور کنم :eek:

چقدر این چند روز تاپیک شلوغ شده :دی ماشالله چشم نخوره ایشالله:دی

یک ریپورتی بدیم نسبت به این بازیهای این چند وقت ایام:دی

G-Forceبازی جالبیه ولی چقدر طولانیه این بازی:دی پیر شدم
Gh:Aerosmit:بله.بازی خوبیه فقط من رو مدیوم رفتم یه جا گیر کردم خلاصه اگه حرفه ای نیستید روEasyبرید:دی
Fifa10:دموشو چند روز پیش از لایو گرفتم باید بگم که پیشرفت خوبی داشته مخصوصا تو حرکتها رو کرنر زدن من اصلا تو09کرنر درست حسابی نمیتونستم بزنم ولی دوربین حین کرنر زدن خیلی بهتر شده.
و یه چندتا دیگه که بعدا براتون میگم:دی
الان هم در به در به دنبال AC2,Mafia2,Fifa10'ModernWarfare2'Svr10'و چند تا دیگه
با تشکر از فروشگاه وارنا جهت در اختیار گذاشتن این بازی های اخیر:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or