تاپیک Xbox 360 داران گیلان

باز هم گرونه . یکا از دوستان من XBOX از شما گرفته بود که کنسولش سه چراغه شد و آورد خدمتتون واسه تعمیر که بعد یک ماه از نو سه چراغه شد . که بعد ها دستگاه رو که واسم آورد فهمیدم جهت تعمیر دستگاه سه چراغه سشوار صنعتی میگیرین روش که درست شه . این هم شد روش ؟!!
سعی کنین یکم تو سایت های خارجی هم برین و روش های بهتری یاد بگیرین واسه این کار .
با تشــــــــــکر .

متاسفانه از موقئيكه لايتن هك شد قيمتا خيلي كشيده بالا...حالا ميگن جسپر كپيخور نميشه...امروز هم دوباره قيمتا رو چك كردم...خيلي وحشتناكه...
فكر نميكنم اركيد J رو تهران زير 530~40 بتوني گير بياري...

امیدوارم یک کم قیمتاتون تکون بخوره چون من قیمت تهران رو می دونم چون خودم تهران هستم یه هفته در میون . واسه همینه که میگم افسانه ای تفاوت قیمت دارین با اونجا آقای غلامی. :p

دو روز تاپیک خوابیده یکی یه حرفی بزنه!!!
بچه ها عکسای alan wake رو دیدین ؟ عجب چیزی هست این بازی کسی اینجا تاریخ releas این بازی رو میدونه؟

بهترین خبر کریسمس برا من تایید Uncharted2بود:دی
یکی از بهترین بازی ها و شاید بهترین بازی هست که در عمرم انجام دادم تا بحال...
در مقام دوم Cod4بازی بسیار خوبی بود یه جورایی کل صحنه هاش حساب شده بود که خیلی خوشم میاد!
مقام های بعدی هم به GtaivوMgsوبازی های احساسی تعلق داره:دی
-----
شما هم بازیهایی که دوست دارید و روتون تاثیر گذاشته رو بگید:p

امیدوارم یک کم قیمتاتون تکون بخوره چون من قیمت تهران رو می دونم چون خودم تهران هستم یه هفته در میون . واسه همینه که میگم افسانه ای تفاوت قیمت دارین با اونجا آقای غلامی. :p

از همين هفته ايكسباكس پال رو راه ميندازم.تفاوت قيمتش با J حدود 150 الي 200 تومن...اون موقع ديگه دوستان و ‌‌كسائيكه تا يه پست ميزنم با IDهاي مختلف متوپن بهم نميتونن از قيمتاي ما شاكي باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or