تاپیک Xbox 360 داران يزد

بابا چقدر یزدیا بی بخارن . اه . راستی کسی کابل Component Hd نو یا دست دو سالم واسه فروش نداره؟ اخه دستگام با کابل Hd خوب جواب نمیده
می خواسم 2-3 روز پیش جواب بدم دیدم بعد از این همه وقت بزنم ضایس کسی یزد تعمیر نمی کنه اصلا حالا کار درستش که دیگه .. :) hd دومم فک کنم منظورت hdmi باشه کسی hd component سالم اگه داشته باشه چرا بفروشه؟؟ مگه اینکه console سوخته باشه مثل من که از 4.5 نفری که تو یزد X360 دارن زیاد انتظاری نیست برو پیش آقای استادان یه دونه نو بخر اصلشم بگیر که خیالت راحت باشه(هر چی پول بدی همون قدر بت آش می دن) آدرسشم همین جا Masoud گذاشته.

می خواسم 2-3 روز پیش جواب بدم دیدم بعد از این همه وقت بزنم ضایس کسی یزد تعمیر نمی کنه اصلا حالا کار درستش که دیگه .. :) hd دومم فک کنم منظورت hdmi باشه کسی hd component سالم اگه داشته باشه چرا بفروشه؟؟ مگه اینکه console سوخته باشه مثل من که از 4.5 نفری که تو یزد X360 دارن زیاد انتظاری نیست برو پیش آقای استادان یه دونه نو بخر اصلشم بگیر که خیالت راحت باشه(هر چی پول بدی همون قدر بت آش می دن) آدرسشم همین جا Masoud گذاشته.
سلام همین که یکی جز من تو این تاپیک پست زد خدا رو شکر . رفیق من خودم مشتری اقا استادانم . 360 جدیدمم از خودش گرفتم با یه دونه کابل Hdmi ولی نمیدونم چرا تصویر خوب نیست تو رنگ مشکی پیکسل پیکسل هست یه جورایی مثل تفاوت 32 بیت و 16 بیت رو کامپیوتر همه نو تنظیمم دستکاری کردم فایده نداشت .360 قبلیم که قدیمی بود با کابل Component HD کیفیت خوب بود ولی الان نه . کابل Hdmi هم عوض کردم فایده نداشت گفتم اینجا بگم شاید یکی یه دونه کابل بیکار داشته باشه بده تست کنم . در هر صورت مرسی

والا من 360 قبلیم با کابل Component Hd به همین Tv samsung 720p وصل بود خوب بود . کابل Hdmi هم عوض کردم درست نشود تمام تنظیماتم دستکاری کردم فقط مونده 2 راه امتحان کردن با کابل Hdmi اصل مایکروسافت و یا Component Hd مایکروسافت که هیچ کودوم رو ندارم مطمئن هم نیستم اگه بخرم جواب بده اگه از بچه ها یزد کسی داشته باشه امتحان کنم ببینم درست میشه یا نه خیلی خوب میشه

دوستان کسی میدونه تو یزد کجا 12 ولت و Cooling رو انجام میدن . ادمشم وارد باشه نزنه خراب کنه دستگاهو . از همه مهمتر قابل اطمینان باشه.فقط سریع بگین اگه میدونین
کسی از دوستان نمیدونه؟ یعنی هیچ کودوم دستگاهاتون 12 ولت نیست؟ استاد مجید کاراگاه شما که واردی و همه جا سر میزنی چیزی نمیدونی داداش؟

سلام

سلام به تمام بچه یزدی های عزیز !
من هم به تازگی به جمع XBOX داران پیوستم و یه XBOX Elite گرفتم اونم از آقای استادان (سیب) فکر میکنم قیمت خوب بم داد .

سلام به تمام بچه یزدی های عزیز !
من هم به تازگی به جمع XBOX داران پیوستم و یه XBOX Elite گرفتم اونم از آقای استادان (سیب) فکر میکنم قیمت خوب بم داد .
چند بهت داده؟
پسر دایی من اونجاست میگه حداقل 20-30تومن گرونتر از تهران هست:d
اون از فروشگاه فتحی در تهران سفارش داد بسیار راضی هست شما بهتر نبود از اونجا سفارش بدین
تاریخ دستگاه واسه کی هست؟

چند بهت داده؟
پسر دایی من اونجاست میگه حداقل 20-30تومن گرونتر از تهران هست:d
اون از فروشگاه فتحی در تهران سفارش داد بسیار راضی هست شما بهتر نبود از اونجا سفارش بدین
تاریخ دستگاه واسه کی هست؟
من یه یک ماه پیش دستگاه قدیمیم 1 چراغ شد از استادان خریدم 320 قیمتم گرفتم اون موقه تهران 320 بود .تاریخشم برج 11 2009 بود با ال تی هم روش بود . جسارت نباشه . من فوضولی کردم ولی تو یزد یه جو وحشتناکی بر علیه فروشنده هایی که خوب کار میکنن وجود داره . من خودم تو کار موبایلم تو کار ما هم همینجوریه . تا میبینن یکی خوب کار میکنه از هر چیزی واسه کوبوندن طرف استفاده میکنن. اصلا نمیشه رو قیمتا حساب کرد . از مغازه هایه دیگه عوامل نفوذی واسه قیمت گرفتن و ... میان . من خودم تا ببینم یه ادم بازیگوش که مشتری جایه دیگست و واسه جاسوسی اومده تو مغازم قیمت پر پوچ بهش میدم . استادانم که با هاش صحبت میکردم وضعیتش مثل من و خیلی های دیگه بود. اگه اینکارو نکنیم کلاهمون پس معرکست . یارو دیروز اومد تو مغازم . من میشناختمش از رفیق فابریک های دشمن خونیم بود :d جنسی رو که من میدادم رفیقشم داشت ولی من 10 تومن ارزون تر میدادم واسه همین اومده بود از من برداره . روز قبلشم قیمت گرفته بود . وقتی اومد تو مغازه دیدم اونه قیمت رو به نصبت دیروز 20 تومن گرون تر گفتم . 200 تومن پول تو جیبش گذاشته بود بعد گفت بابا من الان 200 تومن همرامه و از این حرفا (فکر کرد من دستو پام شل میشه جنسو میدم بهش . اقا خوشحال پا میشه میره باز پیش اینو اون پشت سر من حرف میزنه ) خلاصه ندادم بهش گفتم ادم بشه بره از همون جاهای دیگه جنس استوک بخره گرونترم پول بده. در هر صورت اینو واسه این گفتم که بدونین اینجا وضع کاسبا اینجوریه . اگه یه ادم صادق بیاد چیزی بخره چاکرشم هستیم تخفیفم میدیم ولی اگه کسی بخواد با کلک بازی و ... چیزی بخره دکش میکنیم واسه اینه که یکی میاد از فلان مغازه تعریف میکنه میگه من فلان جنسو خریدم ازش 20 تومن ولی یکی دیگه میاد میگه به من گفته 30 تومن . شرمنده سرتون رو درد اوردم ولی دیگه دیدم لازمه وضعیت رو روشن کنم واسه همه . اونهایم که میخوان کنسول بخرن خودشون میتونن قضاوت کنن یه 2 جا برن تو یزد قیمت ها . جنس ( که استوک هم میدن بعضیا) طرز رفتار فروشنده و ... رو ببینن بعد انتخاب کنن از کی بخرن.اینم بگم هر کاسبی اگه 4 تا مشتریه ادم بار داشته باشه خیالش راحته و به قول معروف میخواد 100 سال سیاه مشتری موزی نیاد تو مغازش

پیام هایی که مضمون تبلیغاتی به همراه داشته باشند فوراً حذف شده و کاربر ارسال کننده اخطاری دریافت خواهد کرد. در صورت ادامه این روند و عدم توجه به این قانون، دسترسی کاربر به مدت 1 ماه از انجمن ها قطع خواهد شد.

نیازی به توضیح اضافی نیست، در صورت تکرار و مشاهده کوچکترین تبلیغ، فرد و یا افراد متخلف حداقل یک هفته تا یک ماه Ban می شوند.

آخرین ویرایش:
نیمه شعبان

اللهم عجل لولیک الفرج
کلاس اول خواندیم " آن مرد در باران آمد " ...
اکنون می فهمیم تا آن مرد نیاید باران نخواهد آمد ...
نیمه شعبان مبارک

سلام دوستان من هم ایکس دارم هم پس۳ اما به شخص از ایکس بیشتر راضیم پیشنهاد می‌کنم از سید بعضی‌ بگیرید ولی‌ خوب بازم سلیقیی زیاد فرقی‌ نمیکنه از کجا بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or