تاپیک Xbox 360 داران يزد

نه حالا بیا تو گوشمون هم بزن بده میگم اگه بری میندازن بهت؟برو وقتی بازی 1500 تومن بهت داد 3000هزار تومن بعدش بیا اینجا بگو جوابت درخشان بود!!

ناراحت نشو عسلم! ;)

اگه آدرس سیب رو می نوشتی، یا یه جایی رو معرفی می کردی که بازی رو همون 1500 بده که آدم از شر پست راحت بشه، یا یه جایی که فرم ویر جدید اگر اومد با قیمت مناسب نصب کنه قول میدم سر نماز دعات کنم (البته تضمین نمی کنم مستجاب بشه)!
df35b07497684c1a88c1.gif

ناراحت نشو عسلم! ;)

اگه آدرس سیب رو می نوشتی، یا یه جایی رو معرفی می کردی که بازی رو همون 1500 بده که آدم از شر پست راحت بشه، یا یه جایی که فرم ویر جدید اگر اومد با قیمت مناسب نصب کنه قول میدم سر نماز دعات کنم (البته تضمین نمی کنم مستجاب بشه)!
df35b07497684c1a88c1.gif
سیب تو طبقه بالای پاساژ مرواریده ... اونجا تابلو داره مشخصه -دو سه تا فروشگاه دیگه هم هست اونجا خودت برو بپرس ببین چه جوریاست دیگه تصمیم با خودت.

• Like
Reactions: mahi58
سلام خدمت همه بچه های گیمر یزد
بهترین جایی که از بچگیم میرفتم و هنوزم میرم مغازه سید که واقعا کارش درسته و تجربش از همه این فروشگاه بیشتر یارو حدود 10 یا 12 ساله کارش تعمیرات و فروش از اون قدیما اتاری تا حالا که کنسول های جدید اومده بهتره یه سری بهش بزنی هم انصاف داره و هم اخلاقش خوبه مهمتر از همه اینا یارو حالیش میشه مغازش تو پاساژ مرواریده طبقه دومه اسم فروشگاه صدف ولی معروفه به سید ;)

كار آقا نويد استادان درسته من ميدونم كه بازي هاش درسته با اينكه من ازش بازي هاي پلي 3 ميگيرم ولي دوستام ازش بازي هاي اكس باكس ميگيرن همچنين كسايي كه وي دارن ميتونن از اونجا بازي هم بگيرن بچه ها من مصطفوي ام خوشحالم باهاتون آشنا شدم

کمک!

دوستان یزدی سلام، آقا من xbox رو به 13146 لعنتی اپدیت کردم و xbox دیگه بازی ها رو اجرا نمی کنه! شنیدم که باید lt 1.9 رو بریزم! کجا تو یزد هم خوب انجام میده هم خوب حساب میکنه؟
لطفا ادرس یا شماره تلفن هم بدید! خیلی ممنون.

دوستان یزدی سلام، آقا من xbox رو به 13146 لعنتی اپدیت کردم و xbox دیگه بازی ها رو اجرا نمی کنه! شنیدم که باید lt 1.9 رو بریزم! کجا تو یزد هم خوب انجام میده هم خوب حساب میکنه؟
لطفا ادرس یا شماره تلفن هم بدید! خیلی ممنون.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید DVD key دستگاه رو داشته باشن تا بتونن کمکت کنن . ولی شایدم بشه من مطمئن نیستم . در مورد فروشگاه هم که قبلا اینجا گفته شده 2 -3 تا فروشگاه هستن . برو پاساژ مروارید طبقه بالا سوال کن ببین هر کی بهتر گفت ببر بده همون .

چرا یه مدته این تاپیک غیر فعال شده؟! بروبچ یزد کجایین؟
قیمت بازی های ایکس باکس همه جا 5 تومن به بالا شده؟ فروشگاه سیب میگه 6 تومن.البالو رایانه میگه 5500.یجا دیگه هم میگفت 5000!!!!:| هرکی هرطور دوست داره گرون کرده
من کنسولم هنوز lt2 هست.اپدیت نکردم چون هنوز بازیهایی مثل maxpayn رو تموم نکردم:(.اپدیت کنم دیگه نمیشه اونا رو بازی کرد.کسی جایی تو یزد به غیر از فروشگاه سیب میشناسه که بازیهای lt2 با قیمت مناسبتر بده؟ چند میگیرن اپدیت کنن به lt3 ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or