تاپیک Xbox 360 داران يزد

masoudmasoud

کاربر سایت
با سلام خدمت عزيزان همشهري .در اين جا هر كي 360 داره بياد بگه از كجا خريده.اگه خواست اطلاعاتي درباره خودش بده.بگه از 360 راضي هست يا نه؟بازياشو از كجا مي گيره.قيمت .فروشنده .كيفيت خوب هست يا نه؟و اينكه به نظرتون تو يزد چند نفر 360 داره.:smile:

من 16 سالمه.تيزهوشان مي رم.:sick:خونمون طالقانيه.360رو از مغازه سيب گرفتم.بازي ها رو هم همينطور.حدود 14تا.البته الان اصلا براي بازي وقت ندارم.:(حس مي كنم چند وقتيه سرعتش كم شده فك كنم براي ديسك باشه.در ضمن فك كنم حدود 30-40 نفري تو يزد رو هم360 و ps3 دارند.:eek:
خش و خوب باشيد

سلام
منم یه جورایی یزدی هستم (یکی از شهرستان های یزد)
توی شهر ما که دو نفر ایکس باکس دارن :eek:
خودش رو هم از آقا پیام گرفتیم و عالی هست
بازی ها رو هم هر دفعه از یه جا (همش از تهران برام می فرستن)

اقا جون دستت درد نكنه كه پست دادي ما دلمون خوش شد.:cheesygriيعني ديگه تو يزد هيچ كي كه عضو سايت هم باشه 360 نداره.:eek: فروشنده اي كه ازش خريدم مي گفت تا حالا 40 تا360 فروختم.

سلام.منم یزدی هستم ولی تو اصفهان زندگی میکنم و از شهر نازمون دورم:((ولی هی میام به رفقا سر میزنم ولی با این کنکور که امسال فک کنم عید فقط بتونم بیام.من خوره ی بازی هستم از 360 هم چیزه بدی ندیدم(البته فالکونه)حالا شاید اگه جاسپر اومد اینو بدم بره اونو بگیرم.در مورد جا توی یزد من فقط تو بازی رایانه دیدم گیگا تو یزد نمایندگی داره(صفاییه.ابتدای بلوار دانشگاه.روبه روی بانک تجارت.البالو رایانه)کارشو نمیدونم خوبه یا نه:confused:.
خلاصه سرتون رو درد نیارم اگه کسی از دوستان یزدی کمکی خواست(البته بیشتر در مورد بازی)بگه من مخلص هم شهریام هستم:love: فقط ممکنه به خاطر درسا دیر جواب بدم

فروشگاه جدید ما در صفاییه-شهرک گلستان راه افتاد ............
فروش بازی 360 4500t
تعمیرات 360
تعویض بازی های ps3
شارژ اکانت xbox live و والت

با سلام ودوستان عزیز من 1 سال پیش 360 خریدم الان فقط یه توصیه برای همه دارم:
اول کسی دور ور فروشگاه سیما (ابویی) نره چون معتاد.کلاه بردار و دزده
سر منم کلاه گذاشته
دوم بهترین و به روز ترین فروشگاه که کار تخصصیش کنسوله فروشگاه سیبه(استادان)
کنسولها و بازیهای روزو با بهترین قیمت میده
حتما یه بار سر بزنین من که کاملا راضی هستم واقعا کارش تمیزه

چاکر بروبچ یزدی
ایشالا که هم خودتون هم دستگاتون ( xbox ) روبه راه باشه
چرا تاپیک خوابیده؟
راستی یکی از دوستام بازی هارو با 3500 و با کیفیت عالی تحویل میده منم باهاش کار میکنم فقط کافیه یه بار امتحان کنید تا بازی هاتون رو با کیفیت عالی و در کمترین فرصت بگیرید ;)

سلام
منم یزدی هم و تازه xbox 360 گرفتم ( از فروشگاه سیب )
یه سوال داشتم این کابل optical واسه صدای دالبی رو تو یزد کجا میشه گیر آورد
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or