تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا تاپیک خوابیده؟!بیاین یکم بحث کنین دیگه!
راستی آهنگ ساسی مانکن نیناشناش رو دیدین کلیپ شو؟اون یارو Mobin چقدر شبیه وحید(نعمتیان) هست!

اپدیت

سلام دوستان میشه بگین به کجا میشه اعتماد کرد واسه اپدیت درایو دستگاه.ادرس واسم بفرستین لطفا و حدودا الان چقدر خرج داره؟

سلام دوستان. من برای اولین بار دارم تو بحث شرکت میکنم! آخه تا حالا کنکور داشتم و امروز کنکورم رو دادم رفت. از این به بعد بیشتر من رو خواهید دید انشاالله.
سوالی داشتم دوستان. حالا که بیکار شدم میخوام از مشهد یک xbox 360 بخرم. اما با چیزهایی که در موردش خوندم به شک افتادم. دوستانی که xbox دارن یا در مورد xbox اطلاعات دارن...
آیا pro برد جسپر پیدا می شه؟ آیا روش های شناختنش با acrade یکیه؟ آخه من تو لینک زیر یه سری روش های شناسایی یاد گرفتم ولی این اطلاعات مال acrade هست. چه ریجنی بگیرم و با چه درایوی؟ و چیکار کنم که درست حسابی روزی 6 . 7 ساعت کار بده؟ اگه جواب بدین واقعا ممنون میشم. tanx guys
http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3472

وحید همونیه که تو سعدیه؟منظورت تونه؟توصیه میکنم اصلا کاری بهش نداشته باشی از مغازه بری بیرون پشت سرت رو هم نگاه نکنی(همون کاری که من 1 سال پیش کردم)

اين حرفو قبول ندارم درسته يکم گرون فروشه ولی کلاه برداری تو کارش نيست و از همه هم جنسش جور تره و هم وارد تره.

اين حرفو قبول ندارم درسته يکم گرون فروشه ولی کلاه برداری تو کارش نيست و از همه هم جنسش جور تره و هم وارد تره.
وارد تر؟جورتر؟:laughing:ببین یه فروشنده ی کنسول و بازی باید خودش هم تو این کار وارد باشه!و وحید فقط یک فروشنده هست نه یک گیمر و نه یک آدم آشنا به سخت افزار.یکی از دوستام میگفت من گفتم تاریخ ساخت این Xbox ا 2007 هست؟گفته 2005 از همه بهتره!من و دوستام هم از همین وحید خریدیم.و همین طور بازی هارو!تو زمینه ی بازی تا جایی که یادمه فقط Playbox داشت و سال پیش وقتی به علت برف اومدن مدرسه ها چند روز تعطیل شد دوستم Orange Box رو خریده بود بهش 11 تومن داده بود!پول تاکسی جدا!الان آقای ممتاز واقعا وارده و همین طور یه مغا زه ی دیگه تو هنرستان 17(اسمش مخزن بازی فکر کنم).که خوبیه اون مغازه اینه که همه ی بازی هاش Stealth Pack داره و تعمیرات 360 رو به صورت تخصصی در حد تهران انجام میده.به هر حال من ارجیح میدم از آقای ممتاز بگیرم چون به من نزدیک تره و اون خیلی دوره.

سلام دوستان
چند روزی میشه آرکید جاسپر گرفتم . بازی از کجا بگیرم که مطمئن باشه ( stalth pack )
هارد چند بگیرم و قیمتش چنده کسی دست دو داره بفروشه ؟
هارد تو عمر کنسول تاثیر داره ؟
ممنون راهنمایی کنید

سلام دوستان
چند روزی میشه آرکید جاسپر گرفتم . بازی از کجا بگیرم که مطمئن باشه ( stalth pack )
هارد چند بگیرم و قیمتش چنده کسی دست دو داره بفروشه ؟
هارد تو عمر کنسول تاثیر داره ؟
ممنون راهنمایی کنید
علیک
از آقای ممتاز
60 به صرفه تره
تو عمر درایو تاثیر داره
خواهش میکنم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or