ببر پيش وحيد:cheesygriسلام دوستان میشه بگین به کجا میشه اعتماد کرد واسه اپدیت درایو دستگاه.ادرس واسم بفرستین لطفا و حدودا الان چقدر خرج داره؟
وحید همونیه که تو سعدیه؟منظورت تونه؟توصیه میکنم اصلا کاری بهش نداشته باشی از مغازه بری بیرون پشت سرت رو هم نگاه نکنی(همون کاری که من 1 سال پیش کردم)ببر پيش وحيد:cheesygri
وحید همونیه که تو سعدیه؟منظورت تونه؟توصیه میکنم اصلا کاری بهش نداشته باشی از مغازه بری بیرون پشت سرت رو هم نگاه نکنی(همون کاری که من 1 سال پیش کردم)
از همه واردتر آقای ممتاز هست نه وحید دزد!!!!اين حرفو قبول ندارم درسته يکم گرون فروشه ولی کلاه برداری تو کارش نيست و از همه هم جنسش جور تره و هم وارد تره.
وارد تر؟جورتر؟:laughing:ببین یه فروشنده ی کنسول و بازی باید خودش هم تو این کار وارد باشه!و وحید فقط یک فروشنده هست نه یک گیمر و نه یک آدم آشنا به سخت افزار.یکی از دوستام میگفت من گفتم تاریخ ساخت این Xbox ا 2007 هست؟گفته 2005 از همه بهتره!من و دوستام هم از همین وحید خریدیم.و همین طور بازی هارو!تو زمینه ی بازی تا جایی که یادمه فقط Playbox داشت و سال پیش وقتی به علت برف اومدن مدرسه ها چند روز تعطیل شد دوستم Orange Box رو خریده بود بهش 11 تومن داده بود!پول تاکسی جدا!الان آقای ممتاز واقعا وارده و همین طور یه مغا زه ی دیگه تو هنرستان 17(اسمش مخزن بازی فکر کنم).که خوبیه اون مغازه اینه که همه ی بازی هاش Stealth Pack داره و تعمیرات 360 رو به صورت تخصصی در حد تهران انجام میده.به هر حال من ارجیح میدم از آقای ممتاز بگیرم چون به من نزدیک تره و اون خیلی دوره.اين حرفو قبول ندارم درسته يکم گرون فروشه ولی کلاه برداری تو کارش نيست و از همه هم جنسش جور تره و هم وارد تره.
علیکسلام دوستان
چند روزی میشه آرکید جاسپر گرفتم . بازی از کجا بگیرم که مطمئن باشه ( stalth pack )
هارد چند بگیرم و قیمتش چنده کسی دست دو داره بفروشه ؟
هارد تو عمر کنسول تاثیر داره ؟
ممنون راهنمایی کنید