تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشيد بچه ها كسي رو ميشناسيد كه توي مشهد بازي هاي رايت تهران بفروشه ؟
فروشگاه سروش بازیهای رایت تهران رو داره ولی معلوم نیست دیسکهاش چیه!
من به شما پیشنهاد میکنم دیسکهای آقای ممتاز ( MB corporation) رو امتحان کنید. روی دیسک HP رایت میکنن و تا جایی که من با نرم افزار تست کردم کیفیت دیسکهاشون هم عالیه.

با سلام به همگي
دوستان من يك مجموعه بازي دارم كه ميخوام بفروشمشون . بازيها يا Ntsc/j يا Free هستند و اكثرا رايت تهران هستند كه عبارتند از :
Winning Eleven 2008
Ninja Gaiden Black
Virtual Tennis 3
Burnout Paradise
DMC4
Assassin Creed
Forza 2
Virtual Fighter 5
Dark Sector
Turok
Bio Shock
COD4
GOW
NINJA Gaiden 2
PGR4
همه بازيها بغير از VF5 و FORZA2 رايتي هستند و همه تميز و بدون خش و داراي پك كامل هستند.
اگه كسي همشونو با هم خريد يك تخفيف فوق العاده ويژه ميگيره . بگونه اي كه هر بازي رو 2500 تومن حساب ميكنم. ولي خريد بصورت جدا جدا 4000 تومن هست. مرسي

آخرین ویرایش:
فروشگاه سروش بازیهای رایت تهران رو داره ولی معلوم نیست دیسکهاش چیه!
من به شما پیشنهاد میکنم دیسکهای آقای ممتاز ( MB corporation) رو امتحان کنید. روی دیسک HP رایت میکنن و تا جایی که من با نرم افزار تست کردم کیفیت دیسکهاشون هم عالیه.
لطفا ادرس فروشگاه سروش بده اگر شماره يا ايميلي از اقا ممتاز هم داري بده از راه نماييت ممنونم:biggrin1:

لطفا ادرس فروشگاه سروش بده اگر شماره يا ايميلي از اقا ممتاز هم داري بده از راه نماييت ممنونم:biggrin1:
سلام:
فروشگاه سروش حاشیه خیابان سعدی هست، تقریبا روبروی پاساژ سعدی، پیش فروشگاه بارسلونا. ( البته آدرس همینطوری دادم، شاید دقیق نباشه :دی)
آقای ممتاز هم تو همین سایت عضون:
این پروفایلشون:Mb corporation
این هم سایتشون: http://www.mb-corporation.persianblog.ir/

سلام:
فروشگاه سروش حاشیه خیابان سعدی هست، تقریبا روبروی پاساژ سعدی، پیش فروشگاه بارسلونا. ( البته آدرس همینطوری دادم، شاید دقیق نباشه :دی)
آقای ممتاز هم تو همین سایت عضون:
این پروفایلشون:Mb corporation
این هم سایتشون: http://www.mb-corporation.persianblog.ir/
از جوابت ممنونم:love:

سلام به تمام همشهری های عزیز .
ممنون از جناب 007 به خاطر لطفشون و اینکه ما رو به خاطر داشتن . امیدواریم که بتونیم هر روز کیفیت
کار مون رو افزایش بدیم .
با تشکر از بچه های گل مشهدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or