سلام دوستان
چند وقتی بود تایپیک رفته بود صفحه دوم
امتحانات من که تموم شد هفته پیش خدا رو شکر انشالا شما هم امتحاناتتون رو خوب گذرونده باشید
برای دیدن لیست بازیها پاییت کلیک کنید
با توجه به اینکه از دیشب سهمیه بندی بنزین قطعی شد قیمت پیکها افزایش پیدا کرده خواستم خدمتتون عرض کنم که ما یک روال کاری برای خودمون تنظیم کردیم تا هم شما از هزینه پیک ناراحت نباشید هم ما زیاد ضرر نکنیم به همین خاطر از این به بعدبرای سفارش بازیها از روز جمعه تا سه شنبه میتونید تماس بگیرید و تمامی سفارشات بجز دوستانی که میخوان بازیها از طریق پیک براشون ارسال بشه در روز پنج شنبه هر هفته بعد از ظهر در میدان سعدی تحویل شما خواهد شد و دوستانی که میخوان بازیها از طریق پیک بدستشون برسه هزینه با خودشونه که بستگی به مسافت شما داره و از 1000 تومان تا 2000تومان متغییر هست براتون بفرستم
مطلب بعدی در مورد مجله های بازیرایانه هست.چون این مجله در مشهد نماینگی نداره و این مجله در مشهد تقریبا بعد از دو یا سه هفته با قیمت بالا به فروش میرسه خواستم نظرتون رو در این مورد هم بدونم تا اگه خدا بخواد شماره های قبلی و جدید این مجله رو با قیمت پایین براتون اماده کنم. در ضمن اگه بازی شما در لیست من نبود رو هم میتونید به من بگیدتا در صورت امکان براتون حاضر کنم
قیمت بازیها
5400 با کاور روی دیتا رایت
5100 بدون کاور روی دیتا رایت
5000با کاور روی اچ پی
4700 بدون کاور روی اچ پی
عکس کاور هم روی کاغذ گلاسه با بهترین کیفیت هست
برای سفارش هم با شماره تو امضام تماس بگیرید
:laughing:
من میخوام جدیدا از جاهائی که ازشون بازی گرفتم و خواهم گرفت یه نقد بنویسم. همونجور که بعضیها به بازیها امتیاز میدن منم به فروشنده هاشون امتیاز میدم. گر چه اینها برگرفته از تجارب و نظر شخصی منه و ممکنه با نظر دوستان فرق بکنه.
دسته بندی امتیازها هم بر این اساسه و امتیزها از 1 تا 10. با این ترتیب که 1 پائینترین و 10 بالاترین امتیازه:
قیمت مناسب
کیفیت بازیها
سهولت انجام سفارش
سرعت دریافت سفارش
بروز بودن بازیها
کامل بودن آرشیو بازیها
نقد خرید بازی از prancE:
به این میگن خرید بازی با اعمال شاقه! البته چون من این اعمال شاقه رو کشیدم میام میگم ها.
البته یه سری احتمالات اینجا وجود داره که میگم:
مثلا اگه ایشون کلاس بدنسازی نباشن و بازیهاتون اشتباهی به یکی دیگه نرسه و رایترشون داغ نکنه و درست رایت کنه و چندین اما و اگر دیگر تازه باهمه این اوصاف اصلا معلوم نیست کی بازیها بهتون برسه. این رو هم بدونید که حتی اگه بازیهاتون رایت شده و قراره تا دو سه دقیقه دیگه براتون فرستاده بشن , بهیچوجه نفس راحتی نکشید چون هنوز احتمال این هست که بازیها توسط یه سری افراد ناشناس در بین راه خریده بشن و روز از نو روزی از نو! البته در بدترین شرایط که اگه نتونستن بازیها رو آماده کنن حاضرن خودشون براتون از تهران سفارش بدن، البته پولشو میگیرن ها. که این البته نهایت لطفشونه. چون متاسفانه مثلا بنده بلد نیستم از تهران سفارش بدم و خوب ایشون در این راه کسائی که بازیهشون آماده نشد رو کمک میکنن.
گرچه من با حسابی که کردم هر بازی برای ما مشهدی ها حداقل 10.000 تومان و برای اونائی که خارج از مشهدن به نسبت مسافتشون بالاتر میره. شما حساب بکنید هر روز باید نیمساعت با موبایل ایشون چونه بزنید که آقا چرا این بازیهای ما آماده نشدن. اگه فقط 4 روز دیر کنن که من تازه کمشو گفتم میشه 2 ساعت با موبایل. شما به نسبت شهری که هستید حساب کنید.
حالا میرسیم به امتیازها:
قیمت مناسب: 7 (نه قیمتها گرونه و نه ارزون)
کیفیت بازیها: 8 (البته تو بازیهائی که من ازشون گرفتم مشکلی پیش نیومده)
سهولت انجام سفارش: 1 (متاسفانه بیشتر از این نمیتونم امتیاز بدم، چون من تقریبا سر هر سفارش 6 ماه پیر شدم از بس که زنگ زدم و گفتم آقا پس چی شد؟)
سرعت دریافت سفارش:1 (فکر کنم همین 1 هم زیادیه. تو این دوره زمونه شما از اونور دنیا هم بازی بگیری دیگه 1 هفته نمیشه چه برسه به همین 2-3 کیلومتری خودتون)
بروز بودن بازیها: 5 (البته ایشون بازیهای جدیدو اول باید خودشون از تهران سفارش بدن تا بعد!)
کامل بودن آرشیو بازیها: 5 (البته لیستی که مشاهده میفرمائید به گفته خودشون حدود 50 درصدش قابل رایت نیستن و مشکل دارن. در باره سؤال بنده که پرسیدم چرا خب تو لیستتون گذاشتید جواب خاصی ندادند. البته جدیدا به گفته خودشون مشکل اون 50 درصد حل شده)
امتیاز کل = 4
نتیجه گیری: اگه طرفدار بازیهای اکشن و ماجراجوئی هستید حتما از اینجا خرید کنید. بعید نیست بازیهای شما در بین راه توسط دزدان دریائی دزدیده شوند و شما مجبور شوید خودتان برای بدست آوردن بازیها به جنگشان بروید.
البته امیدوارم prancE جان ناراحت نشن. این چیزائی که گفتم انتقاد بود و برای بهبود کارتون گفتم. مسلم بدونید اگه تو مشهدیکی بازی ها رو با شرایط خوب بده من اول از همه خوشحال میشم. اینو هم بگم که ایشون پسر خیلی خوبی هستن و من فقط کارشونو نقد کردم به امید بهبود در کارشون. در ضمن ایشون دوست من هستند و من این نکات رو بخودش هم گفتم.
منتظر نقدهای بعدی من در این تاپیک باشید.