تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوما:laughing::سروش کور نمیفروشه
چارما:): سروش پرمیوم رو میده 550
پنجما:cheesygri: بد اخلاق:-"

چی جالب !!!!!!!!!!!!
پس سروش Core نمیفروشه نه ؟!!!!
اما نمیدونم چرا یکی از بچه های مشهدی همین سایت رفته از سروش Core خریده :confused: !!!!!!
بهتره دیگه در این مورد بحث نشه . اون کسی که قیمت 360 رو میخواست مطمئن باش تا حالا قیمت دقیق این کنسول رو متوجه شده .
موفق باشید ;) .

Elite قيمتش 700/900 :eek: چه خبره مگه
فكر نكنم كسي به خاطر رنگ مشكيشو خروجي HDMI بخواد همچين پولي بده تازه مشكلشم كه حل نشده .
راستي مهدي جان اين فرمور جديد رو شما ريختي رو كنسولت ؟؟؟

نه محمد جان هنوز نریختم :( . فعلا سرگرم PS3 هستم :biggrin1: .
امکانات این فریمور میدونی چی هست :confused: ؟
موفق باشید ;) .

مگه چی بازی میکنی ؟ حتما MS آره ؟ /:)
راستی 3 رو چند گرفتی مهدی جان ؟؟ من فقط منتظرم کپی بشه بعد یه 60 گیگ بگیرم :love:
امکانات این فرمور همون جلوگیری از بن شدن تو لایو هست همون iXtreme رو میگم .
شما هم موفق باشید

مگه چی بازی میکنی ؟ حتما MS آره ؟ /:)
راستی 3 رو چند گرفتی مهدی جان ؟؟ من فقط منتظرم کپی بشه بعد یه 60 گیگ بگیرم :love:
امکانات این فرمور همون جلوگیری از بن شدن تو لایو هست همون iXtreme رو میگم .
شما هم موفق باشید

فعلا دارم Ninja Gaiden Sigma رو بازی میکنم محمد جان .
من PS3 رو یک ماه پیش 620 تومان خریدم .
این فریمور 360 رو هم حتما باید بگیرم چون میخوام کم کم Live ردیف کنم .
موفق باشید ;) .

دوستان بازي هايي كه براي X360 Elite مي يان فرق دارن يا با چه ريجني از بازي مي شه ؟؟؟

راستي الان از نظر بازي و گرافيك كدام كنسول بهتره ؟؟؟؟؟

Elite هم دقیقا مثل مدل های دیگه ی کنسول 360 هست . یعنی بازیهاش با ریجن های مختلفی عرضه میشه .
من میگم هر دو کنسول عالی هستند . البته شما میتونی به بعضی از تاپیکهای همین سایت که درباره همین موضوع هست مراجعه کنی و خودت قضاوت کنی که کدوم کنسول رو بخری ;).
موفق باشید .

Elite هم دقیقا مثل مدل های دیگه ی کنسول 360 هست . یعنی بازیهاش با ریجن های مختلفی عرضه میشه .
من میگم هر دو کنسول عالی هستند . البته شما میتونی به بعضی از تاپیکهای همین سایت که درباره همین موضوع هست مراجعه کنی و خودت قضاوت کنی که کدوم کنسول رو بخری ;).
موفق باشید .
سلام دوستان ( Hello My Friend ) ;)
شما دوست عزيز چون هر دو دستگاه را داريد و بازي هم كرده ايد . به نظر خود شما كدام كنسول از نظر بازي هايش و قدرت و كيفيت آن مناسب تر است ؟؟ ( با صرف نظر از اينكه هر دو كنسول عالي هستند ! ) :p
چون من فقط مي تونم يكي از اين دو را بخرم . :laughing:

سلام دوستان ( Hello My Friend ) ;)
شما دوست عزيز چون هر دو دستگاه را داريد و بازي هم كرده ايد . به نظر خود شما كدام كنسول از نظر بازي هايش و قدرت و كيفيت آن مناسب تر است ؟؟ ( با صرف نظر از اينكه هر دو كنسول عالي هستند ! ) :p
چون من فقط مي تونم يكي از اين دو را بخرم . :laughing:

سلام .
نگاه کنید به نظر من هر دو کنسول خوب هستند . اما جواب شما رو تو یک جمله میدم :
الان فقط 360 و در زمان اینده PS3 و 360 .
شما اگه الان میخوای کنسول بخری :
به نظر من 360 با توجه به وضعیت کپی خور نبودن PS3 و فراوانی بازیها گزینه مناسبتری به نظر میاد .

بروبچ مشهدی من میخوام امشب بیام مشهد اگه میشه ادرس جاهایی رو که بازی های 360 و کلا جاهایی که کنسول هست بدبد فوری/.

محمدجان خوش اومدي!!!
ببين تو مشهد تنها جايي كه كنسول فروخته ميشه اينجاست : خيابان سعدي- پاساژ بهزاد- طبقه 1- فروشگاههاي وحيد يا مسعود كه وحيد بهتره در ضمن تو همون پاساژ اگه بگردي مغازه هاي بيشتري كه بازيهاي 360 رو ميفروشن رو ميتوني پيدا كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or