تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید بچه ها من یک مدتی بود درگیر بودم نمیومدم :blushing:
مهدی جان مگه کجاش گیر کردی ؟

سلام محمد جان . من زمانی که ID میسازم فقط سیلورش فعال میشه . گلد رو چه جوری باید فعال کنم ؟
بعضی از دوستان میگن باید یک ID جدید تو یاهو بسازی و اون رو تو قسمت Email در 360 وارد کنی تا گلدت هم فعال بشه . حالا من این رو یک تست میکنم اگر نشد بهت خبر میدم . موفق باشی ;) .

سلام دوستان .
من با اینکه یک Email جدید در Yahoo ساختم اما باز هم نتونستن گلد رو فعال کنم :( .
لطفا یک راهنمایی بکنید .

مهدی جون یاهو رو اصلا قبول نمیکنه باید بری WWW.passport.net و سنتم بالای 18 و کشورتم غیر از ایران بزن بعد یکی دیگه هم همینجوری درست کن بعدش برو تو سایت Xbox و اون با لا Singin رو بزن میری توی یک صفحه ای که گفته اگه رجیستر نشدی رجیستر شو (سمت چپه فکر کنم ) همونو که انتخاب کردی چند مرحله داره . مرحله سوم فکر کنم یک چیزی تو مایه های Email Parent ازت میخواد که همونیه که گفتم همینجوری درست کنی البته سنشو وقتی ثبت نام میکنی از خودت بالا تر بزن چون به منزله بزرگترت هست فک کنم . بقیشم راحته دیگه وقتی به مرحله آخر رسیدی یک Finish میاد و یکی که میگه میخوای گلد بخری یا نه اونجا رو فینیش میزنی و بعد میری سراغ Xbox و مراحلو انجام میدی و ID خودتم میدی .
من این کارا رو کردم و گلدمم فعال شد ...

سلام به همگی .
من بالاخره از اقا حمید گل بازی Perfect Dark Zero رو گرفتم . باید بگم که بازی نسبتا خوبیه اما خیلی خیلی سخته . به هر حال اگر این بازی رو تا به حال بازی نکردید برید بخرید چون از نظر گرافیک در سطح بالایی قرار داره . راستی من بازیهای Fight Round 3 و NBA Street رو هم سفارش دادم که حمید جان تا پنجشنبه اونا رو به دستم میرسونه . هر زمان گرفتمشون بهتون میگه که چه جور بازیهاییست ;) . موفق باشید .

دی وی دی یاش چطوری ! دستگاه من کپی خور نیست و تازه خریدم . آیا می یاد ؟؟

مبارك باشه UC ديگه هستش نه؟
خير متاسفانه اون DVD ها اجرا نميشه چون بايد رو دستگاهتون فريمور ريخته بشه شما ميتوني دستگاهتو بفرستي براي Nextgen تا كپيخورش كنن. البته بعدا ميخوام خودم دستگاهها رو كپيخور كنم;)

سلام.
تو مشهد جائی هست که گیتار کنترلر بازی گیتار هیرو 2 رو بفروشه؟ من فکر نکنم جائی باشه، تهران چطور؟ کسی از بچه ا اینجا خبر داره؟

سلام .
تو تهران که صددرصد باید باشه اما تو مشهد من تا به حال جایی ندیدم که گیتار بازی Guitar Hero 2 رو بفروشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or