تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان مشهدی سلام با عرض تبریک و خسته نباشید

کی دستگاه 360 Elite به مشهد می آید تا بتونم بخرم ؟؟ آیا تا اوایل تیر امسال می آید ؟؟؟؟

راستی یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه میگین J منظور کدام مدل است ؟؟ (ژاپن یا آسیا )

لطفا به هر دو سوال پاسخ دهید.

با سلام
شما زياد روي خريد اين كنسول حساب باز نكن.چون فعلا تو UC عرضه شده و تا بياد ايران مدتي طول ميكشه. با اين فروشنده هاي قانعي كه ما داريم قيمتش يكم نجومي ميشه كه اصلا نميارزه. متاسفانه براي ما ايراني ها از درايو Benq هم در اين كنسول استفاده شده كه منظورم از متاسفانه اين بود چون هنوز فريموري براي اين درايو نيومده قابل استفاده نيست ولي در عوض داراي سرعت لود خيلي بالاتر و همچنين كاهش نسبي صدا هست. خوشبختانه در اين كنسول كيفيت قطعات بالاتر رفته به طور مثال ميشه به استفاده كردن خازنهاي آلومينيومي بجاي پليمري هست كه داراي عمري 6 برابر اون خازنهاست.
نگاه كن ژاپن يا آسيا يا كره همه زيرمجموعه اي j هستن. منظور از ژاپن يا كره مشخصه كه اونا مخصوص همون كشور هستند اما آسيا يعني كشورهاي جنوب شرق آسيا. پس وقتي گفتند j يا ممكنه ژاپن يا كره يا آسيا باشه كه در كل اين سه تا هيچ فرقي با هم ندارند.
موفق باشيد

سلام به همه مشهدی های عزیز .
محمد جان شرمنده . من برام اون روز یک مشکلی پیش اومد برای همین نتونستم به لایو وصل بشم . الان هم که دیگه امتحانات پایان ترممون شروع شده و نمیتونم پای 360 بشینم . انشاالله بعد از 9 خرداد تو لایو در خدمتتون هستیم :biggrin1: . موفق باشید دوستان ;) .

دوستان سلام
من شهرستان گناباد هستم
آیا اگه xbox 360 بخرم برام مشکلی پیش نمیاد
2- کدوم مدلش بهتره

نمیشه گفت که اصلا برات مشکلی پیش نمیاد . چون کنسول های حالا از نظر کیفیت شانسیه .
همه مدل های پریمیوم در یک سطح هستند . اما خب مدل Ntsc/Uc از بقیه یه مقدار بهتره .

دوستان سلام
من شهرستان گناباد هستم
آیا اگه xbox 360 بخرم برام مشکلی پیش نمیاد
2- کدوم مدلش بهتره

با سلام خدمت شما
فقط يك نكته هست اين كه مواظب باش دستگاهي كه ميخري از جاي قابل اعتماد باشه چون اگه مشكلي پيش بياد با توجه به جايي كه هستي خيلي برات مشكل ميشه. اگه تو گناباد جايي هست كه اين كارا رو ميكنن شما ازونجا سفارش بده براي چي براي اينكه ميتوني لااقل يك روز دستگاهتو تست كني در حاليكه اگه بياي مشهد بايد همونجا تست بكني كه خوب يا بد بودن دستگاه با 10 دقيقه معلوم نميشه. شما ميتوني از تهران يا مشهد دستگاه سفارش بدي براي نمونه شماره مغازه وحيد كه تو مشهد بيشترين 360 رو مياره اين هست و شما ميتوني ازون بگيري
مغازه وحيد نعمتيان : 2240889 و 2256118
به نظر من اگه مساله مالي برات مهم نيست و اگه بتوني UC بگيري عاليه چون UC يكم گرونه
ولي اگه نشد NTSC/j هم گرفتي خوبه چون بازيهاشون به اندازه هم هستن ولي Pal نگير چون بازيهاش كمه
موفق باشي

از نظر گرافیک کدوم بهتره؟؟
همون بازی گرافیک بالا که اونقدر ازش تعریف میشه تو همه xbox ها میاد؟؟؟
برای من 50000 تومان مهم نیست هر کدوم بهتره و بازیاش بهتره

از نظر گرافیک کدوم بهتره؟؟
همون بازی گرافیک بالا که اونقدر ازش تعریف میشه تو همه xbox ها میاد؟؟؟
برای من 50000 تومان مهم نیست هر کدوم بهتره و بازیاش بهتره

دوست عزيز همه 360 ها يكيه من منظورم از J يا UC رجيونش هست ببين 360 سه تا رجيون مختلف داره كه فقط ميتونه بازيهاي همون رجيونو اجرا كنه بعضي از بازيها به همه دستگاهها ميخورن مثلا من دستگاهم Ntsc/uc هست بنابراين من فقط ميتونم بازيهاي UC رو بگيرم چون همون بازي بروي رجيون j به من نميخوره البته بعضي از بازيها به همه رجيونها ميخورن.
شما فقط Ntsc بگير چون بازيهاش تو ايران زياده
به نظر دوستان کامپیوترم رو ارتقا بدم بهتره یا xbox بخرم؟؟؟؟؟؟
اگه 360 بگيري برد كردي

آخرین ویرایش:
الان 360 بخرم خوبه یا صبر کنم؟؟؟

اگر قصد خرید 360 رو داری همین الان بخر چون هر چی به تابستون نزدیکتر میشیم قیمت 360 هم افزایش پیدا میکنه . راستی خرید 360 تو تابستون رو کلا بی خیال شو چون خیلی خیلی گرون میشه و ممکنه که قیمتش تا سقف 600 تومن هم برسه تازه اگه بتونی گیر بیاری . موفق باشی ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or