تاپیک Xbox 360 داران مشهد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تلفن هم ازش دارید؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدر میشه!؟ من دیشب گذری از سعدی میگذشتم گفتند 30 هزار تومان!!!:(
ساعت کاری ایشون رو هم میدونید!؟

دوستان میشه لطف کنید و یک راهنمایی کوچک در مورد بازی gears of wear2 بفرمایید که من چطور میتونم این بازی رو به صورت دو نفره انجام بدم!؟
با تشکر از دوستان بخ صوص امیر رضای عزیز
تلفن 7657648
15 تومن می گیرن انجام می دن !سعدی هم می دن به ایشون !
بپرسید ازشون .
از خود آقای ممتاز بپرسی حتما می دونن !

ممنون امین جان
یکی از دوستان زحمت کشیده بودند و آدرس یک سایت از یکی از فروشگاه های مشهد رو گذاشته بودند که گویا پست شون پاک شده!
اگر امکان داره اون سایت رو برات پ.خ کنید! آخه هارد 20 گیگ داشته که قیمتش هم مناسب بود!
البته نمیدونم آقای ممتاز هم دارند یا نه!؟
به نظر دوستان هارد تا چقدر واجبه!؟ آخه مموری من 256مگا بیشتر نیست و در حال پر شدنه!
میخوام ببینم آیا گذاشتن هارد روی صدای کنسول تاثیر داره!؟ و خصوصا در بازی gta که تصویر کمی بهم میریزه آیا با نصب بر روی هارد مشکلش حل میشه!؟
ممنون دوستان و ببخشید که اینقدر سوال میپرسم آخه جای دیگه ای پیدا نکردم که دوستان اینقدر فعال باشند و به خوبی شما پاسخ سوالات رو بدن!
با تشکر

ممنون امین جان
یکی از دوستان زحمت کشیده بودند و آدرس یک سایت از یکی از فروشگاه های مشهد رو گذاشته بودند که گویا پست شون پاک شده!
اگر امکان داره اون سایت رو برات پ.خ کنید! آخه هارد 20 گیگ داشته که قیمتش هم مناسب بود!
البته نمیدونم آقای ممتاز هم دارند یا نه!؟
به نظر دوستان هارد تا چقدر واجبه!؟ آخه مموری من 256مگا بیشتر نیست و در حال پر شدنه!
میخوام ببینم آیا گذاشتن هارد روی صدای کنسول تاثیر داره!؟ و خصوصا در بازی gta که تصویر کمی بهم میریزه آیا با نصب بر روی هارد مشکلش حل میشه!؟
ممنون دوستان و ببخشید که اینقدر سوال میپرسم آخه جای دیگه ای پیدا نکردم که دوستان اینقدر فعال باشند و به خوبی شما پاسخ سوالات رو بدن!
با تشکر
http://www.mb-empire.com/
آقای ممتاز هر چی بخوای دارن !

امین جان شما میتونی توضیح بدی من چطور در حالت آفلاین میتونم بازی gears of war2 را دو نفره کنم!؟
صدای کنسول با گذاشتن هارد خیلی کم میشه!؟
قبلا بازی کردم والآن یادم نمی یاد !
ولی فک کنم باید 2 تا دسته رو روشن sing in کنی و بعد بری co op
آره , مال من که صدا نداره :d
1. لنز دستگاه دیر تر ضعیف می شه !
2. دستگاه کمتر داغ می کنه !
این دو نکته مهم تر بودن !

ممنون امین جان!
کشفش کردم بالاخره!
در مورد داغ شدن که من همین الان هم مشکلی باهاش ندارم ولی در مورد صدا بخاطر اینکه اغلب اوقات خونه ما در سکوت کامل بسر میبره و باید جوری بازی کنم که مزاحم دیگران نباشم بخاطر همین صدای کنسول که 90% اون بخاطر خوندن دیسکه برام خیلی مهمه و اگر با گذاشتن هارد صداش قطع بشه خیلی عالی میشه!
متاسفانه من اکثر بازی ها رو بدون صدا بازی میکنم!!!

ممنون امین جان!
کشفش کردم بالاخره!
در مورد داغ شدن که من همین الان هم مشکلی باهاش ندارم ولی در مورد صدا بخاطر اینکه اغلب اوقات خونه ما در سکوت کامل بسر میبره و باید جوری بازی کنم که مزاحم دیگران نباشم بخاطر همین صدای کنسول که 90% اون بخاطر خوندن دیسکه برام خیلی مهمه و اگر با گذاشتن هارد صداش قطع بشه خیلی عالی میشه!
متاسفانه من اکثر بازی ها رو بدون صدا بازی میکنم!!!
به شما خرید یک هدست رو پیشنهاد میکنم:)

سلام به دوستان گل همشهری یه کمی راهنمایی واسه خرید XBO360 میخواستم
1-کدام مدل را بگیرم خودم ELITE را ترجیح میدم آیا مهSLIM کپی خور شده
2-از کجا تهیه کنم
3- اگه توضیح اضافی هست بگید ممنون

الیت میتونه راضی تون کنه چون همه چیز داره و هزینه بیشتر از اون به نظر لازم نیست!
از من میشنوید از همین آقای ممتاز خرید کنید چون واقعا خبره است و خصوصا که بعد از پشتیبانی خوبی میتونید برخوردار بشید!
متاسفانه تو سعدی خیلی بنداز بندازه و اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد! همین ایکس باکس منو به نام جاسپر بهم دادند که متاسفانه دیشب که برای ارتقا درایور به توصیه امین عزیز بردم پیش آقای ممتاز متوجه شدم که فالکن بهم انداختن!!!

الیت میتونه راضی تون کنه چون همه چیز داره و هزینه بیشتر از اون به نظر لازم نیست!
از من میشنوید از همین آقای ممتاز خرید کنید چون واقعا خبره است و خصوصا که بعد از پشتیبانی خوبی میتونید برخوردار بشید!
متاسفانه تو سعدی خیلی بنداز بندازه و اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد! همین ایکس باکس منو به نام جاسپر بهم دادند که متاسفانه دیشب که برای ارتقا درایور به توصیه امین عزیز بردم پیش آقای ممتاز متوجه شدم که فالکن بهم انداختن!!!

ممنون ولی این آقای ممتاز کیست میشه شماره ای آدرسی عنایت فرمایید

تو همین چند پست اخیر من از دوستان در مورد ایشون پرسیدم که میتونید بخونید!

دوستان یک سوال هم من دارم!
این بازی فینال فانتزی چرا اینطوریه؟
یعنی همه کاربردش به همین شکله که باید برای هر حرکتش از نوشته هایی که میاد انتخاب کنم؟
کمی مسخره نیست؟
من تا بحال بازیش نکرده بودم و دیشب برای اولین بار میخواستم شروع کنم به بازی که حسابی ضدحال خوردم!!!
میشه در مورد عملکرد اون کمی توضیح بدید؟
باتشکر

این بازی فینال فانتزی چرا اینطوریه؟
یعنی همه کاربردش به همین شکله که باید برای هر حرکتش از نوشته هایی که میاد انتخاب کنم؟
کمی مسخره نیست؟
من تا بحال بازیش نکرده بودم و دیشب برای اولین بار میخواستم شروع کنم به بازی که حسابی ضدحال خوردم!!!
میشه در مورد عملکرد اون کمی توضیح بدید؟
باتشکر
کسی پاسخ سوال منو نمیدونه!!!؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or