سلامسلام دوستان
الان تو مشهد بهترین جا برا خرید کنسول کجاس؟
قیمت امروز الیت چنده؟
تو مشهد جایی هست فن های کنسولو 10 کنن
جایی برا تعمیر هست؟(3 چراغ)
بهترین جا برا خرید بازیها کجاس؟(بازیهاش از همه نظر{ نوع دیسک,کیفیت و .....} خوب باشن)
سوال آخر: من 360 ندارم ولی تو تاپیک مشکلات به نظر میاد کنسولو بخری بزنی برق رفته هوا:biggrin1: اینایی که برد جسپر دارن اگه روزی باهاشون بیش از 4 ساعت بازی نکنیم چقدر احتمال 3 چراغو E747 و کوفت و زهر مار هست؟
با عرض معذرت زیاد شد:blushing:
زیاد خدمات پس از فروش مهم نیست اگر منظور خرابی هست که معمولا Xbox 360 تا 1 سال سالم میمونه و خراب نمیشه بعد از 1 سال شاید فیلم در بیاره زیاد به این حرفها دلت رو خوش نکنقیمت ایکس باکس آرکید با آپدیت LT و یک سال خدمات پس از فروش 225 تومن . خیابان سعدی
ببخشید یه سوال داشتمقیمت ایکس باکس آرکید با آپدیت LT و یک سال خدمات پس از فروش 225 تومن . خیابان سعدی
طبیعتا باید LT باشه.ولی چون خودش ایکسترم عوض نمیکنه و امکان داره کنسولهایی که داره برای قبل از اومدن LT باشه بهتره سوال کنیببخشید یه سوال داشتم
من از سروش کنسول گرفتم حدود 6 روز پیش LT روش نصبه؟
الیت گرفتم حدود 330
یک سال هم گارانتی داشت
فک کنم منظور شمام همونجا بوده
آخه میترسم برم لایو شاید LT نباشه
ممنون میشم جواب بدین
بلهسلام دوستان ببخشید که اینجا میگم ولی می خواستم ببینم سایت گیم اسپات ***** شده یا من اشتباه میکنم برای شما هم می نویسه *****ه تازه ign هم به همین سرنوشت دچار شده تا حالا دو تا سایت گیم ایرانی
gameseason.net و videogames.ir ***** شده
سلام اقا جون بچه هاتون یه جای خوب معرفی کنید واسه خرید بازی دیروز رفتم بازی گرفتم 5 تا 3 تاش رو هارد نصب نمیشه !!!