تاپیک Xbox 360 داران قم

اجرای بازی های wave3 بدون نیاز به آپدیت dvdrom

کسی از بچه های قم اینکارو کرده :eek:
اگه بشه خیلی خوب میشه چون مغازه یاس (پاساج کویتی ) بازی های xbox360رو برای یه روز 5تومان میگره و وقتی بازی بیارو 4 تومان بهت پس میده بعدش 1500هم dvdبرای رایت میخری
و می تونی یه بازی نیاز به اپدیت رو بدون آپدیت کونسول با قیمت 2500 بازی کنی

اونی که تو صفائیه هست که dvd هاش آشغاله اصلن ازش نرید ! پاساژ کویتی ها هم که من چند بار از بازی خریدم همیشه توش بازی خراب بود ! ولی یه جا که حداقل از نظر کیفیت بازیاش خوبن تو پاساژ مروارید طبقه 2 هستش ولی خیلی دیر به دیر بازی میاره /

اونی که تو صفائیه هست که dvd هاش آشغاله اصلن ازش نرید ! پاساژ کویتی ها هم که من چند بار از بازی خریدم همیشه توش بازی خراب بود ! ولی یه جا که حداقل از نظر کیفیت بازیاش خوبن تو پاساژ مروارید طبقه 2 هستش ولی خیلی دیر به دیر بازی میاره /
بستگی داره از کجای پاساژ کویتی ها بگیری ... گرچه کلا جای مطمئنی نیست ولی من تا حالا چند بار از 2000 خرید کردم ، راضی هستم! :-"
من چند روز پیش رفتم پاساژ مروارید کلشو گشتم یه جا پیدا نکردم یعنی قبلا دیده بودمش ولی انگار جمع کرده بود:confused:! حالا اگرم باشه وقتی بازی روز نداره چه فایده!؟:(

من همه بازی های کنسولم رو از پاساج کویتی گرفتم که تا حالا خراب نداشته ؟

نه مثکه بچه قمی ها زیاد شدن تو این سایت
اگه کسی پایه تعویض بازی خبرشو به من بده
راستی ببینم قضیه این بازی کردن بدون اپدیت درایو چیه که شما میگید؟؟؟؟
شمارم تو محل سکونتمه 09365333969

نه مثکه بچه قمی ها زیاد شدن تو این سایت
اگه کسی پایه تعویض بازی خبرشو به من بده
راستی ببینم قضیه این بازی کردن بدون اپدیت درایو چیه که شما میگید؟؟؟؟
شمارم تو محل سکونتمه 09365333969

آره:shrewd:
من که که 4 پایم خوب ولی لیست ندادی:thinking:
اون یه تاپیک بود که آدرسش یادم رفته:cheesygri
البته اگه بخوای بهت توضیح میدم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or