کسی جایی نمیشناسه که یه گیمنت تر تمیز باشه با LCD tvو چند تا XBOX360داشته![]()
چرا اتفاقا من شنیدم تو بنیاد(اگه اشتباه نکنم) یه گیم نت هست که چند تا 360 داره نمایشگرهاشم LCD ه
تو محله ی ما هم همچین چیزی هست ولی به هم وصل نیستشتو محله ی ما یکی هم 3 داره و هم 360 و هر کنسوله دیگه ای. 360 و 3 شم به LCD وصله.

آی گفتی هر موقع اونجا رو میبینم یاد اون زمانی که میرفتم اونجا PS1بازی میکردم میافتممن 4 سال پیش می رفتم اونجا XBox 1 بازی می کردم. واقعا جلو ps2 اعجوبه بود!!
:cheesygri
این تاپیک رو من راه انداختم واکثر بحث ها سوالات من بوده. حالا چون کنسولم مرده دیگه کاری با اینجا ندارم. حالا که کاری ندارم دیگه تاپیک مجبوره بخوابه. چون مثل اینکه کسی به ابنجا سر نمی زنه.![]()

آخه سوالی نیست که بخوان بپرسن. بازی بگیر بشین بازی کن دیگه این وسط سوال چیه؟:biggrin1:مگه بقیه زنده نیستن که تاپیک خوابیده![]()
همه چیز که بازی کردن نیستآخه سوالی نیست که بخوان بپرسن. بازی بگیر بشین بازی کن دیگه این وسط سوال چیه؟:biggrin1:

آره ب نظر من هم این تاپیک شور و حال قبلا ها رو نداره. قبلا تعداد پست ها متنوع بود ولی الان یکی در میون پست من و تو هستش.:biggrin1: فول گیم که رفته سربازی هیچ. اون خیلی فعال بود.همه چیز که بازی کردن نیست![]()
پس بقیه چی شدنفول گیم که رفته سربازی هیچ. اون خیلی فعال بود.