خب از همین 3 تایی هایی که نوشته 1 عدد هم رایگان درسته ؟
بعدش من که نگفتم 3 تومن شما خودت امدی گفتی تو پست بالایی 3 تومن حالا اگه اون سبزا رو اصلش رو میگیری 3 تومن جفتی واسه من هم بگیر
دوستان عزیزی که در شیراز دستگاهشون را برای آپدیت پیش من آورده اند از خدمات سرویس رایگان دستگاه ولنز برخوردار خواهند شد و دارای گارانتی میباشد
و میتوانیم دستگاه هایی که هاردشان بن شده را از این حالت خارج بکنیم
و همچنین dvd key از دست رفته دستگاه را بازیابی بکنیم
و همچنین فری ریجن کردن دستگاه xbox 360 و قابلیت اجرای بازی ها بر روی فلش مموری و هارد به صورتی که دیگر نیازی به dvd بازی نباشد
و همچنین تمامی بازی های DLC را میتوانید بصورت آفلاین و بدون پرداخت ماکروسافت پوینت مجانی بازی بکنید در ضمن بازی ها مجانی هست
و کسانی هم که برای ارتقاء هارد به 250 اقدام میکنند یک کالکشن از بیشتر از 250 تا بازی 360 روی هاردشان ریخته میشود البته اینها دموی بازی هستند یعنی بیشتر از 1 الی 2 مرحله نمیتوانید بازی کنید
موفق باشید
آقاي دانش من آپديت جديد رو نصب كردم هموني كه با x درايو Eject ميشه هنوز هم ميشه فری ریجن و قابلیت اجرای بازی ها بر روی فلش مموری و هارد به صورتی که دیگر نیازی به dvd بازی نباشد رو روش انجام داد يا نه ؟
اگه ميشه هزينش رو برام pM كنيد
آرکید 320 با گارانتی لنز و درایو و کپیخور 1 ساله
الیت 395 با گارانتی لنز و درایو و کپیخور 1 ساله
سوپر الیت پک فورزا 3 با دو دسته و هارد 250 گیگابایت 545 با گارانتی مادام العمر لنز و درایو و کپیخور
آرکید 320 با گارانتی لنز و درایو و کپیخور 1 ساله
الیت 395 با گارانتی لنز و درایو و کپیخور 1 ساله
سوپر الیت پک فورزا 3 با دو دسته و هارد 250 گیگابایت 545 با گارانتی مادام العمر لنز و درایو و کپیخور
سلام
آقا توی شیراز هرکس که یک psp برای فروش داره البته با قیمت معقول بهم پست خصوصی بده مشخصاتش را هم کامل بگید فقط قیمت معقول باشه چون اگر زیادی باشه با عرض شرمندگی اصلا جوابتون را نمیدم کسی هم اگر نو داشت بگه در ضمن به هیچ وجه اگر کاربر پریمیوم نیستید اینجا نزارید خلاف قوانین سایت هست
جای دیگری نبود که بخوام پست بدم که همشون شیرازی باشن