تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز اگه یکم بتونی صبر کنی تا 15 بهمن میتونم برات بگیرم پستش کنم اگرم عجله داری که هیچی;)چون الان همونطور که گفتم مشکل دارم وگرنه خوشحال میشدم کمکت میکردم

عزیز اگه یکم بتونی صبر کنی تا 15 بهمن میتونم برات بگیرم پستش کنم اگرم عجله داری که هیچی;)چون الان همونطور که گفتم مشکل دارم وگرنه خوشحال میشدم کمکت میکردم
شما لطف دارید دوست عزیز ممنون از توجهتون...انشاالا زودتر خوب شین
ولی مشکلم حل شد زحمتش افتاد گردن اقا مجتبی گل :blushing:
منتظریم...

دوستان توی شیراز کسی بازی که فقط یک بار بازی شده و همه با کاور سالم و نو عالی بدون خش اگه باشه فقط یکی و سالم سالم فقط بازی شده بعد از تموم شدن بازی دیگه استفاده نشده اکثرا هم ورباتیم هستند دی وی دی ها

دوستان توی شیراز کسی بازی که فقط یک بار بازی شده و همه با کاور سالم و نو عالی بدون خش اگه باشه فقط یکی و سالم سالم فقط بازی شده بعد از تموم شدن بازی دیگه استفاده نشده اکثرا هم ورباتیم هستند دی وی دی ها
ليست بازيهات رو بذار كسي خواست همينجا ازت ميخره
اگه بخواي ببري دم مغازه بيشتر از 1000 بر نيميدارن اونم فقط پاساژ مهدي

ببخشيد سوالم را اينجا مطرح ميكنم نميدونين نمايندگي باطري energizer تو شيراز كجا است اگه ميدونين قيمت 6 تايي ان هم چند ميده خيلي ممنون:love:

والا عزیز من توی ایران برای ماکروسافت نمایندگی وجود نداره بعد شما دونبال نمایندگی باطری میگردی هر عکاسی فروشی داره و 2 تاش هم 3 تومن هست

من که ندیدم نمایندگی هر جفتش هم قیمتش 13 تومن هست یعنی دونه ای 6500 نه 3 تومن اون 3 تومنی ها مشکی هستن که شارژ نمیشن ولی رنگ سبزاش هم چند برابر سنگین تر هست هم شارژ میشه;)

قیمت ارکید تو شیراز چنده و از جا میتونم بگیرم

اقا daneshاز بچه هاي همين سايت اركيد دارن كارش هم درسته:biggrin1:

اون 3 تومنی ها مشکی هستن که شارژ نمیشن

من از همين مشكي ها پارك قوري 6 تايي ميگيرم 2600 تومان مگه ميشه جفت 3 تومن:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or