تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چیطوری احسان جون.

از روی درایو بازی میکنی یا از روی هارد ؟
ممکنه لنز ضعیف شده باشه یا دیسک کثیف باشه یا بد رایت شده باشه
کنسول فته یا اسلیمه ؟
خوبم قربانت
از رو هارد همون فلش اجرا میکنم و دستگام اسلیمه
کثیف بودن دیکس هام که یک درصد هم احتمال نیس(برای اینکه موظبم)
40 درصد احتمال داره از نظر من لنز ضعیف باشه و بعد هم 60 درصد احتمال داره دیسک بد رایت شده
ممکنه مال اجرا کردن رو فلش باشه (هارد ندارم)
تشکر........

خوبم قربانت
از رو هارد همون فلش اجرا میکنم و دستگام اسلیمه
کثیف بودن دیکس هام که یک درصد هم احتمال نیس(برای اینکه موظبم)
40 درصد احتمال داره از نظر من لنز ضعیف باشه و بعد هم 60 درصد احتمال داره دیسک بد رایت شده
ممکنه مال اجرا کردن رو فلش باشه (هارد ندارم)
تشکر........
کنسولت دسته دوم بوده خریدی یا نو بوده؟اگر نو بوده که احتمال خرابی لنز ضعیفه.
از کجا خریدیش؟(اسم مغازه)

کنسولت دسته دوم بوده خریدی یا نو بوده؟اگر نو بوده که احتمال خرابی لنز ضعیفه.
از کجا خریدیش؟(اسم مغازه)
سلام
نو گرفتم
از مغازه شیراز دبی جقت پاساژ دشتی تو داریوش
ممکنه واسه تلوزون معمولی باشه؟
انگار گرافیک دستگام پایینه و شفافیت نداره
بردش عوض بشه درست میشه(نمیدونم ربطی به گرافیک بازی داره یا نه)
بد رقم حالم گرفته
help
country damn

سلام
نو گرفتم
از مغازه شیراز دبی جقت پاساژ دشتی تو داریوش
ممکنه واسه تلوزون معمولی باشه؟
انگار گرافیک دستگام پایینه و شفافیت نداره
بردش عوض بشه درست میشه(نمیدونم ربطی به گرافیک بازی داره یا نه)
بد رقم حالم گرفته
help
country damn
360م سالمه:d
یکی یه عرض اندامی بکنه:dتاپیک آذری و بندری از ما زد بالا
:((

اين تجربه منه شايد غلط باشه :
به نظر من براي اينكه مهندسين ماكروسافت بتونن ايكس باكسهاشون را در دماي پايين تري هنگام كار نگه دارند و عمر دستگاه بيشترشه يه كاري كردن كه يه خورده از كيفيت گرافيك دستگاه كم شه . اين اتفاق را من خودم تجربه كردم . دستگاه اوليم مصرف برقش 200 وات بود بازي gta4 را بدون هيچ مشكلي اجرا ميكرد ولي اگه دست پشت دستگاه ميزاشتي انگار سشوار باد ميزد . دستگاه بعدي 175 وات مصرف برقش بود همون بازي را كه ميكردم كاملا افت فريم محسوس بود . ماشين هاي توي خيابون دير ظاهر مي شدند .
حالا اين اسليم ها كه فكر كنم 100 وات مصرف برقشونه بالاخره بايد از يه جاييش زده باشند . تا اينقدر كم مصرف شدند .

اين تجربه منه شايد غلط باشه :
به نظر من براي اينكه مهندسين ماكروسافت بتونن ايكس باكسهاشون را در دماي پايين تري هنگام كار نگه دارند و عمر دستگاه بيشترشه يه كاري كردن كه يه خورده از كيفيت گرافيك دستگاه كم شه . اين اتفاق را من خودم تجربه كردم . دستگاه اوليم مصرف برقش 200 وات بود بازي gta4 را بدون هيچ مشكلي اجرا ميكرد ولي اگه دست پشت دستگاه ميزاشتي انگار سشوار باد ميزد . دستگاه بعدي 175 وات مصرف برقش بود همون بازي را كه ميكردم كاملا افت فريم محسوس بود . ماشين هاي توي خيابون دير ظاهر مي شدند .
حالا اين اسليم ها كه فكر كنم 100 وات مصرف برقشونه بالاخره بايد از يه جاييش زده باشند . تا اينقدر كم مصرف شدند .

بابا تجربه:d

نه دوست عزیز این مسئله که شما گفتی کاملا اشتباهه چون با پیشرفت تکنولوژی نوع مدارات و قطعات بکار رفته در دستگاها هم کوچکتر ساخته میشن و هم مصرف برقشون کمتر و بهینه میشه و دما هم میاد پایینتر و شما میتونی در موبایل و لپتاپ و غیره هم این مسئله رو مشاهده کنی و بنظر من مدل اسلیم ایکس باکس نه تنها چیزی ازش کم نشده بلکه خیلی هم بهتر از سری فته و اون gta هم که شما گفتی دیوارها ساخته نمیشن از موقعی که این بازی ساخته شد از همون ورژن 3 بازی که بصورت اوپن ورلد ساخته شد و روی ps2 منتشر شد این مشکل ساخته نشدن در و دیوار و ماشین بوده و بیشتر هم یا مشکل از درایو دیسک خوان یا خود دیسک هست یا اینکه شما کلی در بازی چرخ زدی و یه خورده افت فریم و ساخته نشدن در و دیوار طبیعی هست و خصوصا موقعی که با سرعت زیاد رانندگی کنی در این بازی این مشکل بیشتر به چشم میاد و بهتره بازیهای اینجوری حداقل روی هارد داخلی دستگاه نصب بشن و خوده من که دستگام جیتگه و روی هارد اکسترناله بازی.
این نظره شما در مورد ps3 شاید درست باشه اونم در حد کم شدنه امکانات جانبی دستگاه و نه در حد کم شدن گرافیک و اجزای اصلی و ماکروسافت هر چی کنسولهاش پیشرفت کرد برعکس به قابلیتهاش هم اضاف شد مثله وای فای که مدلهای فت بصورت داخلی ندارن.

شما باید همیشه در اینجور موارد که احساس میکنی مشکلی هست چند کنسول رو در انه واحد مورد مقایسه قرار بدید تا بفهمید کنسولتون مشکل داره یا نه و به فروشنده های شیرازی هم بعضا اعتباری نیست و جنس دسته دوم و خراب رو بجای نو به ادم قالب میکنن و خودم چون کنسول زیاد خریدم دوبار سرم همینجوری کلاه رفته.

به فروشنده های شیرازی هم بعضا اعتباری نیست و جنس دسته دوم و خراب رو بجای نو به ادم قالب میکنن
کدومشون شیرازیه ؟ یکیش نشون من بده که شیرازی باشه ..!؟ تو پاساژ مهدی و خیابون داریوش که همشون یا آبادانیه, خلاریه , بنویی , اکثرا بیرونی هسن .;)

کدومشون شیرازیه ؟ یکیش نشون من بده که شیرازی باشه ..!؟ تو پاساژ مهدی و خیابون داریوش که همشون یا آبادانیه, خلاریه , بنویی , اکثرا بیرونی هسن .;)
خوب دیگه همینا هستن تو این چیزا فعالیت میکنن و شیرازیهای اصیل که همه فروختن در رفتن اونور اب و یه مشت بی پول و پله مثل ما گیر کردیم اینور دیگه فعلا باید ساخت و باور کن همین خلاری و ابادانی هم نبود باید گرونتر میخریدیم یا از تهرون سفارش میدادیم و کلا باید حواسمون باشه تو خرید این وسیله ها چون ادم اگه گرونتر هم بخره بهتره اینه دسته دوم رو بجای نو بهش قالب کنن و یه psp انداختن به ما درش هم باز بود و من از بس حول بودم دقت نکردم و تازه یه هفته بعدش فهمیدم یه پیکسلش سوخته اونم با تعویض تم فهمیدم وگرنه بازم حالیم نبود و ps2 خراب هم بهم انداختن که یه مشکل اساسی داشت و به فنا رفت همون اول.

این play & charge kit چه جوری کار میکنه؟میشه همش به کنسول وصل باشه؟(کنسول رو خراب نمیکنه؟)
من میخواستم یه دسته سیم دار بخرم ولی یه نفر اینو بهم پیشنهاد داد.حالا کدومش ارزش خریدن داره؟

این play & charge kit چه جوری کار میکنه؟میشه همش به کنسول وصل باشه؟(کنسول رو خراب نمیکنه؟)
من میخواستم یه دسته سیم دار بخرم ولی یه نفر اینو بهم پیشنهاد داد.حالا کدومش ارزش خریدن داره؟
به نظر من اگه يه دسته بي سيم داري دسته دوم را باسيم بگير . اين شارژ كيت ها عمر محدودي داره مخصوصا اين جديدهاش بعد از چند بار شارژ كم كم اون قدرت اوليش را از دست ميده . اگر هم خواستي بيسيم بگيري بجاي شارژكيت يه جفت باطري ريشارژ energizer يا duracell بگير خيلي مطمئن تر و ارزون تره .

به نظر من اگه يه دسته بي سيم داري دسته دوم را باسيم بگير . اين شارژ كيت ها عمر محدودي داره مخصوصا اين جديدهاش بعد از چند بار شارژ كم كم اون قدرت اوليش را از دست ميده . اگر هم خواستي بيسيم بگيري بجاي شارژكيت يه جفت باطري ريشارژ energizer يا duracell بگير خيلي مطمئن تر و ارزون تره .
میدونی دوست عزیز خودم به فکرم رسید که این کارو بکنم باطری شارژی بخرم.ولی میدونی شارژر خوب چنده؟دسته با سیم هم رفتم دیدم ازونایی بود که به پلاستیک تو آفتابه میگفت زکی.حالا من یه دونه شارژ & پلی سفارش دادم از تهران واسم بیاد.رنگش مشکیه.اگر خوب جواب داد میام اینجا میگم.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان شیرازی...من call of duty black ops 2 رو دوبار خریدم ولی هر 2 بار مشکل داشت :( حالا میخوام بازی رو به صورت بورنرمکس و رایت با دی وی دی ورباتیم در شیراز تهیه کنم تقریبا تمام مغازه هایی که در خیابان داریوش هستند رو رفتم ولی گیرم نیمده جایی رو سراغ دارید که به صورت بورنرمکس دی وی دی بازی بفروشه و مطمئن باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or