تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اولا یکی ادرس دقیق پاساژ صدف رو بهم بگه.
دوما DVD 9 واسه برنر مکس کجا میتونم پیدا کنم؟

چهار راه پارامونت- به سمت چهار راه خیرات - دست راست.
DVD 9 هم از همون جا میتونی گیر بیاری، من خودم از نوآوران میگیرم، طبقه دوم - واحد 16 - اقای سعید مویدی :d

---------- نوشته در 12:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

چرا من چند بار کالاف 9 گرفتم ولی فروشنده میگفت به اسلیم نمیخوره:-/(کلبه پیچک طبقه دوم پاساژ صدف)
موقع رفتن تو بازی گیر میکرد تو صفحه سیاه
لطفا کمک کنید:d

COD BO2 رو برنرمکس تهیه کنید مشکلتون رفع میشه:) البته باید خوب رایت شده باشه.

میگم برو بچ کسی dmc بازی کرده؟؟؟

اصن من گ بکوفتم . خب یه چیزی بگین(درباره 360 باشه که به تاپیک هم بوخوره)

من بازی کردم، اولش نامید شدم خیلی، ولی الان بهتر شده روند بازی:) کلاً بازیسازایه ژاپنی سال 2012 حرفی واسه گفتن نداشتن، امیدواریم در نسل بعد جبران کنند...

دید اسپیس 3 بازی کنید و نظر بدین (من هنوز نگرفتم)
میگم دد اسپیس نگیری دیگه میخوای چی بگیری و مگه کلا این ایکس باکسو چندتا بازی خوب داره کاکو و دوتا دیسک داره بازی و در کل بازی بدی نیست:d

میگم دد اسپیس نگیری دیگه میخوای چی بگیری و مگه کلا این ایکس باکسو چندتا بازی خوب داره کاکو و دوتا دیسک داره بازی و در کل بازی بدی نیست:d

واقعاً همینطور هست که میگین، مگه چند تا بازی خوب دیگه تا پایان این نسل مونده، نسل بعد هم که دیگه ما توان خرید نداریم با این وضعیت گرونی! :( میریم هفت سنگ بازی میکنیم :d

سلام
واسه خرید بازی برنر مکس کدوم مغازه برم ؟ من کیفیت خیلی خیلی خیلی برام مهمه . هم کیفیت رایت و هم کیفیت قاب . قاب بلوری و اینا ;;)
قیمتش هم 10-12 تومن باشه . میشناسین ؟ ادرس بدین ممنون میشم .

هیچ کس نمیدونه ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من ایکس باکسم هم بن شده هم نیاز به آپدیت به lt3 داره ( آخه خیلی وقته باهاش بازی نکردم)
برای تعمیرات کی تو شیراز هست که کارش از همه بهتر باشه؟
لطفا اسم و آدرس دقیق مغازشو بدید
با تشکر

سلام به همگی
بازی tomb raider رو که میزارم تو دستگاه و اجراش که میکنم صفحه سیاه میشه ذیگه هیچی نمیاد هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or