تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.لطفا اونایی که میدونن سریع جواب بدن.تو شیراز کجا بازی های پچ شده مناسب با محیط لایو و کلا پچ شده بعد از lt3 میفروشن؟جایی که قابل اطمینان باشه.

سلام.لطفا اونایی که میدونن سریع جواب بدن.تو شیراز کجا بازی های پچ شده مناسب با محیط لایو و کلا پچ شده بعد از lt3 میفروشن؟جایی که قابل اطمینان باشه.

هنوز جایی نداره ولی اگه میخوای پ.خ بده من یه چند تایی دارم (البته من درایو لایتون خریدم برای خودم رایت میزنم ولی اگه بخوای میتونم برات یه کاری کنم)

سلام.انگار هنوز تو شیراز lt3 نیومده؟دیروز رفتم داریوش گفتن نیومده.کسی هست که تو شیراز دستگاهشو براش lt3 ریخته باشن روش؟اگر جواب مثبته کجا؟در ضمن من دستگاهم نیاز به گردگیری داره و خودم نمیتونم دستگاه رو باز کنم.کجا میتونم برم که همزمان با آپدیت کردن گردگیری هم بکنه؟ممنون

سلام به همه ...
کسی اینجا پک یا همون باندل گیتار هیرو داره ؟ من خریدارم ....
چون شیرازی هستید منم شیرازم راحتر میشه معامله کرد ....

هر چی دارید میخرم ... درام- گیتار-میکروفون -...

سلام بچه ها انگار یه مغازه تو صدف بازی های lt3 واسه لایو رو داره من mw3 رو خریدم هم نصب میشه هم لایوش مشکل نداره !!!!
فروشگاه تخت جمشید پاساژ صدف 2347863 ....
سایت سپینود هم گذاشته واسه فروش

سلام بچه ها انگار یه مغازه تو صدف بازی های lt3 واسه لایو رو داره من mw3 رو خریدم هم نصب میشه هم لایوش مشکل نداره !!!!
فروشگاه تخت جمشید پاساژ صدف 2347863 ....
سایت سپینود هم گذاشته واسه فروش

سلام.شما دستگاهت رو کجا بردی lt3 ریختی روش؟قیمت دیسکهای رایت شده به روش برنر مکس چنده؟

جالبه که قیمت بازی با رایت برنر مکس با مدیا ورباتیم با چاپ روی دیسک + کاور + قاب بزرگ در تهران 4000 تومنه.!!!! بدون قاب میشه 3700 تومن !!!! اما شیراز 8000 تومن !!!!

هزینه های تهران کجا و شیراز کجا !!!!

دوستان بهتون توصیه میکنم تا فروشندگان در شیراز قیمتهاشون رو درست نکردن و به گرون فروشی ادامه میدن ازشون خرید نکنید در غیر اینصورت فقط خودتون ضرر میکنید . !!!!
از ما گفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or