عزیزم دنیای عجیبی که هست اما راه رو اشتباه نرفتم
1-اگه جایی رو توی شیراز میشناسید که بازی های Burner Max رو داره (رایت 100 درصد) من 3000 تومن خریدارم اصلا شما 2000 بخر به من 3000 بفروش 1000 تومنم سود کن. 2- هر کس اختیار کالای خودش رو داره و در مکانهایی چون اینجا میشه کالات رو به هر قیمت که دوست داشته باشی بذاری برای فروش یا فروخته میشه یا نه اینجا که مغازه نیست که نرخ کالا طبق تعرفه اداره تعزیرات باشه! 3- قیمتی که من گفتم 1000 تومن بیشتر از قیمتی است که شما ادعا میکنید(!) هست نه 10000000000 تومن و فکر کنم با توجه به قیمت گوشت و پروتئین شما حداقل 1500 تومن کالری سوزوندی و این مطلب رو نوشتی 4- روز اولی که جریان Burner max اومد خود C4 گفت فقط روی DVD ورباتیم میشه رایت کرد و بعدا دوستان با سعی و خطا تونستن روی DVD های دیگه هم اینو رایت کنند(سعی و خطا یعنی اینکه از هر 10 تا 4-5 تاش میسوخت...) 5- dvd من از نوع مرغوب بود چاخان که نداره 6- پای خودم 3500 افتاده و قیمت رایت burnermax جاهایی که هست و دارن برای فروش زیر 5500 نیست مثلا
اینجا رو ببینید. شما یا تو باغ نیستید یا کلا تریپتون تریپ اعتراض هست. 7- دیگه بازی برای فروش ندارم و تمام شد. 8- موفق باشی.