تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
میشه بگید تو شیراز کدوم مغازه ها بازی xbox360 هر دیسک 1400 تومن با چاپ روی دیسک + کاور فقط میدن؟
همه شهرها دارن این قیمت بازیها رو میدن و خود من بخاطره همین مسئله از اینترنت سفارش میدم بازیهام رو و نمیدونم چرا شیراز همیشه باید گرونتر از همه جا باشه و توصیم به فروشنگان شیرازی اینه که دست از این مافیا بازی و سودجویی بردارین.

اینم لیست قیمت اکثره جاهای ایران خراب شده!!!

A) دیسک تی گیت با چاپ روی دیسک(بدون کاور و قاب) : 1200 تومان

B) دیسک تی گیت با چاپ روی دیسک + کاور (بدون قاب) : 1400 تومان

C) دیسک تی گیت با چاپ روی دیسک + کاور + قاب بزرگ : 1700 تومان

D) دیسک تی گیت با چاپ روی دیسک + کاور + قاب بلو-ری : 1750 تومان

ِE) دیسک مدیا ورباتیم با چاپ روی دیسک(بدون کاور و قاب) : 1400 تومان

F) دیسک مدیا ورباتیم با چاپ روی دیسک + کاور (بدون قاب) : 1600 تومان

G) دیسک مدیا ورباتیم با چاپ روی دیسک + کاور + قاب بزرگ : 1900 تومان

H) دیسک مدیا ورباتیم با چاپ روی دیسک + کاور + قاب بلو-ری : 1950 تومان
ميگم علي تو از كجو سفارش ميدي برت ميارن با اين قيمت بعد چن پات ميوفته ؟:-/
بعد اين ديسكاي ورباتيم مدياش ورباتيمه يا خود ورباتيمه.. ؟
آمو بايه گل (gel ) بيگيرن شيرازه كه خيلي خرتوخره ...:|

كلا با فضاي بازي حال نكردم نميدونم چرا.به قول شما بازي شوتر اول شخص بايد مثل كال اف و بتلفيلد باشه

آی زنده باد...خوشم میاد که هم سلیقه هستیم...شوتر باید مثل کال آو و بتلفیلد و کریسیس باشه...
open world بدرد نخوره...تازشم من تو اپن ورلدها فقط با اساسینز 2 خیلی حال کردم و GTA وگرنه بقیه رو بریز دور...
حتی مافیا 2 هم حال نکردم و افتاده گوشه کمدم...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

دقيقا بايد بگم سليقه هامون كپي همديگه هست.اصلا به نظر من بازي شوتر اول شخص نبايد open world باشه
حالا كسي نيست بخواد اين بازيو از ما بخره؟6 تومن خيلي ظلمه خداييش.با بازي دست دوم هم باشه طاق ميزنم

دقيقا بايد بگم سليقه هامون كپي همديگه هست.اصلا به نظر من بازي شوتر اول شخص نبايد open world باشه
حالا كسي نيست بخواد اين بازيو از ما بخره؟6 تومن خيلي ظلمه خداييش.با بازي دست دوم هم باشه طاق ميزنم

جدی طاق میزنی دادا؟
من ورباتیم از مجتبی برزگر زیاد بازی دارم
می گرفتم 3تومن...تمام دیسکها نو هست چون یه بار بیشتر رو هارد نریختم...چیا میخوای؟
بگو ببینم من دارم یا نه...دوتا بازی رو اگه بخوای با Rage طاق میزنم

بهم پیغام خصوصی بزن...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

salam be hame man nemidunam kasi ke kam miare ya az ye jai dare misuze miad kasio kharab bokone adame balegho salem ke nemiad in kararo bokone man dooste ahmadreza hastam va hamishe az un kharid kardam alan 5 sal hast ke mishnasamesh un arshive bazish kheyli khube ta jai ham ke man kharid mikonam behtarin cover va cd ro mide bazihash ham sari miare taze hamishe mire dubai jensaye shakh miare ke hichkas nadare bayad az amazon pish kharid konid alanam dare baraye packe uncharted pish forush mikone az doostane dige mikham zood ghezavat nakonid hatamn ye sari behesh bezanid , bad bebinid in adama ke intori poshte saresh mikonan kian ,ahmadreza 5 sal pishe sirous kar mikard , sirous pooldar shod az ru ahmadreza az bas ke akhlaghesh khub bud va moshtariha azash razi budan , un bacheye portalashie va zerange vase hamin az vaghti az sirous joda shode una zureshun gerefte va ba esmaye mosta@r poshtesh harf mizanan va mikhan kharabesh bokonan ke dige kasi pishesh nare , , jedan migam hatman berid zeytoon va unja ro bebinid

سلام هر دو بازی رو از صدف خریدم هم ace combat و هم forza 4 ( دو دی وی دی )
forza رو که اصلا حال نکردم
ace رو که خیلی با حاله گرافیک خوبی داره ...
اگر کسی فورزا رو خواست بگه با هم عوض کنیم با یه بازی دیگه ( بازی با آرم سپینود )
----------------------------------------------------------------------
خب دو تا بازی forza و ace combat که توسط سپینود پخش شد تو بازار و حالا یه خبر خوب :
batman arkham city هم اینجور که آمارش رو گرفتم امشب توسط سپینود پخش میشه البته به تعداد کم !!!!!!!!:-s

آقا اسکرین شاتهاش رو دیدم عجب بازی توپی باید باشه ....بالاترین امتیاز رو هم که گرفته ..
----------------------------------------------------
خدایا کی battle میاد بریم بشینیم یه دل سیر بازی کنیم

ميگم علي تو از كجو سفارش ميدي برت ميارن با اين قيمت بعد چن پات ميوفته ؟:-/
بعد اين ديسكاي ورباتيم مدياش ورباتيمه يا خود ورباتيمه.. ؟
آمو بايه گل (gel ) بيگيرن شيرازه كه خيلي خرتوخره ...:|
سلام
کافبه یه سرچ بزنی و این روزها همه جا بازی میفروشن;)

من معمولا همون دیسکهای تی گیت رو سفارش میدم و بصورت 25 تا دیسک به بالا میخرم تا با حساب هزینه پست کمتر پام بیفته و اگه این فروشنده های شیرازی ارزون بدن ما هم مرض نداریم بریم از جای دیگه بخریم:>

آخرین ویرایش:
اگر کسی فورزا رو خواست بگه با هم عوض کنیم با یه بازی دیگه ( بازی با آرم سپینود )
خب دو تا بازی forza و ace combat که توسط سپینود پخش شد تو بازار و حالا یه خبر خوب :
batman arkham city هم اینجور که آمارش رو گرفتم امشب توسط سپینود پخش میشه البته به تعداد کم !!!!!!!!:-s

آقا اسکرین شاتهاش رو دیدم عجب بازی توپی باید باشه ....بالاترین امتیاز رو هم که گرفته ..

فورزا اصلا حال نکردی؟؟؟ چه جالب... حتما سبک ریسینگ حال نمیکنی...وگرنه فورزا کسی خوشش نیاد؟؟؟؟ واقعا عجیبه...

فورزاااااااااااا دلت مياد ،من دارم از كف مي ميرم واسه اين بازي كه يه لحظه بازي كنم، اگه مشكله فلگ حل شه سريع مي گيرمش،

salam be hame man nemidunam kasi ke kam miare ya az ye jai dare misuze miad kasio kharab bokone adame balegho salem ke nemiad in kararo bokone man dooste ahmadreza hastam va hamishe az un kharid kardam alan 5 sal hast ke mishnasamesh un arshive bazish kheyli khube ta jai ham ke man kharid mikonam behtarin cover va cd ro mide bazihash ham sari miare taze hamishe mire dubai jensaye shakh miare ke hichkas nadare bayad az amazon pish kharid konid alanam dare baraye packe uncharted pish forush mikone az doostane dige mikham zood ghezavat nakonid hatamn ye sari behesh bezanid , bad bebinid in adama ke intori poshte saresh mikonan kian ,ahmadreza 5 sal pishe sirous kar mikard , sirous pooldar shod az ru ahmadreza az bas ke akhlaghesh khub bud va moshtariha azash razi budan , un bacheye portalashie va zerange vase hamin az vaghti az sirous joda shode una zureshun gerefte va ba esmaye mosta@r poshtesh harf mizanan va mikhan kharabesh bokonan ke dige kasi pishesh nare , , jedan migam hatman berid zeytoon va unja ro bebinid

اين احمد رضا كه ميگي مغازش طبقه چندومه يه سري ميزنيم بهش

آره من کلا با ریسینگ حال نمیکنم ....
خب بتمن هم که شنبه میاد بریم حسابی حالشو ببریم ....
زنگ زدم واسه بتمن میگه فقط مستر میفروشیم امروز ....باید وایسیم تا فردا صبح ....

منم امروز اونجا بودم میگفت نمیارم بقیه هم همینو گفتن در مورد بتل فیلد ....من خودم هم از چشمم افتاد این بتل فیلد ...باید حمله کنیم به خاک خودمون

واقعا حرف خنده داری هست.
حالا بازی ها تو خیلی از کشورهای دیگه هم اتفاق میوفته.
اونا هم میان بازی رو تحریم میکنن.
بابا دست بردارید از این بچه بازی ها.
سیروس نیاره که نیاره.
دانلودر زیاد هست. کسسی نمیخواد منت سیروس رو بکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or