Good Guy Greg
کاربر سایت
آمو شوخی بود ! تو چرا جدی گرفتی ؟پس کیو میگی؟ بگو نریم پیشش...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
! آدم نمیتونه با رفیق خودش شوخی کنه ؟
آمو شوخی بود ! تو چرا جدی گرفتی ؟پس کیو میگی؟ بگو نریم پیشش...
! دوستان بازي رو فقط از سيروس يا از سپينود بگيريد،نمي گم جاهاي ديگه خوب نيست اما اينا امتحان شده و خوبه،بازيه جديد رو هم هر 2 سريع ميارن،از زيتون و يزداني نگيريد آشغاله ديسكاشون
راستي امروز پيشه پيمان lt 2 ريختم رو اسليم ،10 تومن ،دمش گرم
دانش هم فقط واسه مشترياش و كساني كه قبلا پيشش ميرفتن 5 تومن ميريزه فكر كنم ،البته رفتم صبح نبود اما سوال كردم اينطور گفتند
سپينود جاي خاصي فكر نكنم باشه،فقط ديسكاشو تو سطحه شهر پخش ميكنه كه واسه شناسائيش ،روشون علامته پرندست
آها!!! قبلا هم یه نفر این کارو میکرد به نام مجتبی برزگر...که دیگه این کارو نمیکنه...آقای برزگر دیسک ورباتیم میداد....!!!
حالا این سپینود هم مثل همونه شاید...!!!
همشهريهاي گيمر من بازي rage رو امشب از آقا وحيد(كلبه گيم پيچك پاساژ صدف)خريدم ولي بعد از يه ربع بازي كردن باهاش حال نكردم.6 تومن هم بالاش پول دادم(3 ديسكي)اگه كسي اين بازيرو خواست من هر سه تاشو ميدم 4500 خداييش آقا وحيد شاهده همين امشب ازش خريدم.زورم مياد 6 تومن پول بازي بدم بعد تو كمد خاك بخوره.هركي خواست يه ندا بده
با سلام
بعضی ها پرسیده اند که shiraz xbox واقع در ملاصدرا چه نسبتی با من دارد
ایشون برادر من هستند . من دانش امیری هستم ایشان حسین امیری هستند .
کسانی هم که پیش من آپدیت انجام داده بودند اگر با اجرای بازی های xgd3 مشکل دارند چون این بازی ها حجم بیشتری از دی وی دی را اشغال میکند و روی لنز های ضعیف بد کار میکند اگر خواستند تعویض درایو انجام بدهند درایو لایتون به قیمت 25000 تومان موجود است و اگر هم خواستند بازی ها را روی هارد بریزند هارد 250 برای اسلیم و فت موجود است
کسانی هم که میخواستند جیتگ انجام بدهند آی سی اومده که به صورت dual boot هست و هم میتوانند به لایو متصل بشوند و هم از امکانات جیتگ استفاده بکنند
سلام اینجوری که آمار گرفتم Ace Combat Assault Horizonفردا صبح توسط سپینود میاد تو بازار ....
فکر کنم بازی خوراکی باشه ....
------------------------------------------------------
ضمنا بازی forza 4 دیسک یک توسط ارور سیستم پخش شد ( من نمیدونم کی حالشو داره بره دیسک یک بخره و بعد دوباره بره دیسک دو بخره )
و فردا توسط سپینود هر 2 دیسک تو بازار پخش میشه
كلا با فضاي بازي حال نكردم نميدونم چرا.به قول شما بازي شوتر اول شخص بايد مثل كال اف و بتلفيلد باشهمنم اولش میخواستم بگیرم...ولی چون فهمیدم openworld هست قیدشو زدم...شوتر اول شخص باید مثل مدرن وار فیر باشه...نه O.W
حالا دانیال جون میشه بپرسم چرا باهاش حال نکردی؟
اقای امیری یه سوال داشتم ؟راسته میگن jtag که الان اومده هنوز کامل نیست وایراد داره؟ واگه ایراد نداره هزینش چقدر میشه؟(با تخفیف) :dراستی هارد 250 چند هست؟با سلام
بعضی ها پرسیده اند که shiraz xbox واقع در ملاصدرا چه نسبتی با من دارد
ایشون برادر من هستند . من دانش امیری هستم ایشان حسین امیری هستند .
تقریبا از 1 سال پیش اومدم پاساژ مهدی.
و صبح ها مغازه نیستم چون سرباز 28 صفر نزسا هستم و تا 7 ماه دیگه خدمتم تموم میشود و صبح ها هم درخدمتتون هستم
کسانی هم که پیش من آپدیت انجام داده بودند اگر با اجرای بازی های xgd3 مشکل دارند چون این بازی ها حجم بیشتری از دی وی دی را اشغال میکند و روی لنز های ضعیف بد کار میکند اگر خواستند تعویض درایو انجام بدهند درایو لایتون به قیمت 25000 تومان موجود است و اگر هم خواستند بازی ها را روی هارد بریزند هارد 250 برای اسلیم و فت موجود است
کسانی هم که میخواستند جیتگ انجام بدهند آی سی اومده که به صورت dual boot هست و هم میتوانند به لایو متصل بشوند و هم از امکانات جیتگ استفاده بکنند