ببین!!واسه اطلاع ميگم واحمد شاگرد نداره
اگرم دوس داري يه قراري با هم بزاريم بينيم من احمدم يا شما !!!
خوبم هست يه دوست جديد پيدا ميكنم كه اطلاعاتش در رابطه با ايكس باكس بالاس !
من ایکس باکسمو اونجا آپ کردم. آره کارش درستهدوستان کنار مغازه سیروس یه مغازه هست که طبقه بالاش یه تعمیر گاه ایکس باکس هست
من به همتون پیشنهاد میدم که حتما یبار پیش این آدم برید اسمش دانش امیری هست
واسه کپی خور کردن و کارهای جانبی کنسول کسی رو ندیدم که از ایشون ارزونتر بگیره(خداروشکر تا حالا کار تعمیراتی نداشتم که ببینم چجوریه حساب میکنه) کارش خیلی درسته من سر قضیه کپی خور کردن اسلیم این بنده خدارو کچل کردم اما اخم بروش نیاورد
قبلا میرفتم پیش شاگرد این سیروس به اسم پیمان این طرف انگار با خودش هم قهره حالمو بهم زد! دیگه بیخیالش شدم
ضمنا اگه بازی پچ شده واسه لایو هم میخواید بهتون میده(همین دانش امیری)
فقط اگه رفتید بگید از طرف بازی سنتر اومدید.
اینجا کارش خوبه. از من که 15 تومن گرفتدوستان کنار مغازه سیروس یه مغازه هست که طبقه بالاش یه تعمیر گاه ایکس باکس هست
واسه کپی خور کردن و کارهای جانبی کنسول کسی رو ندیدم که از ایشون ارزونتر بگیره(خداروشکر تا حالا کار تعمیراتی نداشتم که ببینم چجوریه حساب میکنه) کارش خیلی درسته من سر قضیه کپی خور کردن اسلیم این بنده خدارو کچل کردم اما اخم بروش نیاورد
قبلا میرفتم پیش شاگرد این سیروس به اسم پیمان این طرف انگار با خودش هم قهره حالمو بهم زد! دیگه بیخیالش شدم
اره منم تایید میکنم ایشون رو psp رو خودشون تعمیرکردن قیمت ها هم خوبه ولی ایکس باکسمو خودم اپ میکنم کلا ایشون کارش درست هستدوستان کنار مغازه سیروس یه مغازه هست که طبقه بالاش یه تعمیر گاه ایکس باکس هست
آره تمام بدبختیش سر بدست اوردن اونهیه سوال ابتدایی داشتم...اگه بخوام فریمور رو به lt 1.91 اپدیت کنم به dvdkey دستگاه نیاز دارم؟
آره تمام بدبختیش سر بدست اوردن اونه
آره. بعضی از بچه ها خودشون این کارو می کنن. داخل همین بازی سنتر هم آموزشش هست.خودمون میتونیم dvdkey بدست بیاریم؟یا باید از جایی که دستگاهو خریدیم؟...من تابستون سال گذشته از سیروس گرفتم حالا باید برم پیشش؟