تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام صحبت شما بیشتر به تبلغ منفی برای این پاساژ است تا درد دل کردن. بازی پلی3 که تست میکنن بعد میبرن سیروس هم تا چند روز گارانتی تعویض داره بازی ایکس باکس هم خرابی بازی چیز عجیبی نیست چون رایتی است پیش میاد حالا نفهمیدم سنگ کیو به سینه میزدی ؟

فکر کنم شما سنگ سیروس رو به سینه میزنید بعد من هاردو دادم بازی ریخته توش. کدومشون بازی را تست میزنن که ما نفهمیدیم بعد هم بازی نریخته بود زیر بار هم نمیرفت سیروس هم هیچ وقت مهلت تست نمی ده

من میخوام بازی Need for speed جدید رو بازی کنم ولی اجرا نمیکنه بازی رو ...
یک آپدیتی بود که ریختم روی فلش و دستگاه آپدیت شد ولی بازم بازم بازی نمیاد .

برای آپدیت دستگاه برای اجرای بازی های جدید باید چیکار کنم ؟ (میخوام خودم انجام بدم)

من میخوام بازی Need for speed جدید رو بازی کنم ولی اجرا نمیکنه بازی رو ...
یک آپدیتی بود که ریختم روی فلش و دستگاه آپدیت شد ولی بازم بازم بازی نمیاد .

برای آپدیت دستگاه برای اجرای بازی های جدید باید چیکار کنم ؟ (میخوام خودم انجام بدم)
از طريق نرم افزاري ميتوني خودت اينكار را بكني ولي چند تا شرط داره توي همين سايت روش اجراي بازيهاي ap2.5را ميتوني جستجو كني . ولي از طريق سخت افزاري اگه خواستي ببر پيش دانش جلوي خودت دستگاه را باز ميكنه و انجامش ميده

سلام
برای ریختن lt+ تو شیراز کجا برم هم ارزون باشه هم کارمو سریع راه بندازه . ممنون b-)
نمیخوام بیشتر از 13 تومن بدم .
شما برو مغازه شیراز ایکس باکس. پیش آقا دانش. کمتر از 13 میده! جلو خودت راش می اندازه!

آدرس : شیراز - خیابان ملاصدرا - ورودی جنب بانک ملت - طبقه 2 - شیراز ایکس باکس

تلفن :
6474137

کاش یه نفر جواب بده!
یعنی تو شیراز هیچ جا کینکت ندارن؟

خوب احتمالا همین سیروس اورده و فقط باید بری بپرسی یا به مغازش تلفن کن و بپرس و بنظرم فعلا خوب داره قیمت این وسیله کذایی پایین میاد و اخرین قیمتی که من دارم 230 با اداپتورش بوده و حالا اگه این مغازه های سود جوی شیرازی ارزون تر بدن که چه بهتر وگرنه نخر تا خوب قیمتش افت کنه!!!

شماره سیروس: 2227807

سلام

بازی های ایکس باکسو از کجا بگیرم که هم برا لایو مناسب باشه هم دیسکش خوب باشه ارزون هم باشه 2000 تومن اینا بدم .

فکر نکنم گیرت بیاد بازی واسه لایو اقا مجتبی اون موقع داشت بازی واسه لایو +کیفیت عالی که دیگه کار نمیکنن تو این زمینه!!
شیراز پلازا فکر کنم واسه لایو بازی هاش درست باشه ولی قیمتش از اینی که گفتی بالاتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or