تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
شما یا باید درایو دستگاه رو عوض بکنید
یا صبر بکنید تا فریمور برای هیتاچی بیاید
البته اون قضیه کلید برای خیلی از دستگاه ها کار نمیکند
البته من از روش آی سی استفاده میکنم

دوستانی که میخواستند lt+ نصب کنند : امروز کنسولم را پیش آقای دانش امیری پاساژ مهدی بردم ، عرض نیم ساعت همه کارهاش را انجام داد و تحویلم داد . هشت - ده هزار تومان برای آپدیت دادم .الان هم عالی کار میکند:)
البته در این نیم ساعت ، علاوه بر آپدیت از ایشون خواستم از مادربورد سیم بکشه به بیرون دستگاه آرکیدم تا هارد لپتاپ 250گیگی را نصب کنم ، که البته این کار ده تومان دیگه برام آب خورد . ولی تمیز و عالی شد.b-)

دوستانی که میخواستند lt+ نصب کنند : امروز کنسولم را پیش آقای دانش امیری پاساژ مهدی بردم ، عرض نیم ساعت همه کارهاش را انجام داد و تحویلم داد . هشت - ده هزار تومان برای آپدیت دادم .الان هم عالی کار میکند:)
البته در این نیم ساعت ، علاوه بر آپدیت از ایشون خواستم از مادربورد سیم بکشه به بیرون دستگاه آرکیدم تا هارد لپتاپ 250گیگی را نصب کنم ، که البته این کار ده تومان دیگه برام آب خورد . ولی تمیز و عالی شد.b-)

کدام مغازه؟

کاپیتان:هنوز نرفتی اپدیت کنی؟بابا برو اواسط ملاصدرا جنب ورودی بانک طبقه ی 2وم شیراز ایکس باکس اقای دانش امیری بگو از بچه های بازیسنترم تخفیف ویژه هم میده بهت بسار مرد خوبی هستن و خوش برخورد 10 دقیقه کار هم بیشتر نداره

چی کار کنم؟

من اساسین رو که گزاشتم اتوماتیک وار به صفحه نصب داشبورد رفت و منم نصب کردم.
حالا وقتی میزارم اجرا نمیشه.
تازه بازی رو روی هاردم هم نصبش کردم و عکس دی وی دی بازی هم میاد ولی توی بازی نمیره.:-s
چی کار کنم؟:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

کاپیتان:هنوز نرفتی اپدیت کنی؟بابا برو اواسط ملاصدرا جنب ورودی بانک طبقه ی 2وم شیراز ایکس باکس اقای دانش امیری بگو از بچه های بازیسنترم تخفیف ویژه هم میده بهت بسار مرد خوبی هستن و خوش برخورد 10 دقیقه کار هم بیشتر نداره

سلام
چند روز پیش رفتم کنسولم اپدیت کردم واقعا اقا دانش ادم خوش بر خوردی هست چون کنسولم قبلا پیش خودش اپدیت کردم 10 دقیقه هم کار بیشتر نداشت به نظر من بهترین جا واسه اپدیت کنسول همین اقا دانش هست چون جلوی خود مشتری این کار انجام می دهد

سلام به تمامی دوستان
نظر لطف شما هست
همه کسانی که از من دستگاه JTAG شده را خریده اند برای آپدیت دستگاه به 12611 به من پیام خصوصی بدهند
ممنون

كسي نيست جواب مارو بده ؟:(

چهار راه خیرات پاساژ صدف احتمالا دارن و اینم بهت بگم همین دیسکهای معمولی هم کیفیتشون خوب شده و مثل قدیمها نیست که دیسکها بد کیفیت باشن و با ورود xbox360 با برد جاسپر و درایو لایتون و جدیدا سلیم مشکلات درایو کمتر شده و حالا شما با گذاشتن دیسک ویرباتم 2 ماه هم به عمر درایوت اضافه کردی که چندان نمیصرفه و بازیهایی هم که زیاد بازی میکنی و فکر میکنی روی دیسک ویرباتم رایت کنی عمر درایو و کنسول میره بالا رو بهتره روی هارد یا فلش مموری بریزی تا به لنز دستگاه کمتر اسیب برسه;)

چهار راه خیرات پاساژ صدف احتمالا دارن و اینم بهت بگم همین دیسکهای معمولی هم کیفیتشون خوب شده و مثل قدیمها نیست که دیسکها بد کیفیت باشن و با ورود xbox360 با برد جاسپر و درایو لایتون و جدیدا سلیم مشکلات درایو کمتر شده و حالا شما با گذاشتن دیسک ویرباتم 2 ماه هم به عمر درایوت اضافه کردی که چندان نمیصرفه و بازیهایی هم که زیاد بازی میکنی و فکر میکنی روی دیسک ویرباتم رایت کنی عمر درایو و کنسول میره بالا رو بهتره روی هارد یا فلش مموری بریزی تا به لنز دستگاه کمتر اسیب برسه;)

خيلي ممنون از راهنماييت ولي من تمام بازيهارو اول نصبشون ميكنم روي هارد ديسكهاي بازي رو هم از سيروس ميگيرم تا سه چهار ماه پيش كه دستگاهم مشكلي نداشت ولي از اون به بعد هر چي بازي ازش ميگيرم روي دستگاه كه ميذارم موقع نصب eror clean disc رو ميده منم مجبورم بازيو رو يه ديسك خوب با سرعت خيلي پايين رايت كنم:( به هر حال ممنون...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or