تو شيراز گيرت نمياد از تهران بگيرمن رسیور دسته بیسیم اکس باکس 360 رو از کجا میتونم تهیه کنم تو شیراز؟ (همین که باش میتونی دسته بیسیم رو به PC وصل کنی)

سلام ببخشيد من ميخواهم يه xbox360 بگيرم سيروس اركيد با مادربورد جاسپر ميگفت 295 اما از جواد پرسيدم هالو پك ميگفت 330 به نظر شما با اينكه هالو اين قدر لوازم جانبي بيشتر داره نبايد فقط اين قذر تفاوت داشته باشه مگه هالو مشكلي داره كپي خور نميشه ريجنش چيست همه بازيهاش است
تو شيراز گيرت نمياد از تهران بگير![]()
آره انگار حق با شماست. من ۳ تا دسته بیسیم دارم؛ این خیلی به دردم میخوردمسئله اینجاست که توی تهران هم گیر نمیاد من پارسال کلی گشتم تا تو بوشهر پیدا کردم اونم خودش رو به خاطر احتیاجم 50 تومن خریدم خیلی وقت هم هست که فروختمش باید خیلی بگردی تا پیدا کنی تکیش رو
. دسته سیمدار رو از کجا میتونم تهیه کنم؟پکی که 330 هست درایوش یا بنکیو است یا هیتاچی یعنی اصلا احتیاج به dvd بوت برای اجرای بازیها نداریسلام ببخشيد من ميخواهم يه xbox360 بگيرم سيروس اركيد با مادربورد جاسپر ميگفت 295 اما از جواد پرسيدم هالو پك ميگفت 330 به نظر شما با اينكه هالو اين قدر لوازم جانبي بيشتر داره نبايد فقط اين قذر تفاوت داشته باشه مگه هالو مشكلي داره كپي خور نميشه ريجنش چيست همه بازيهاش است
پکی که 330 هست درایوش یا بنکیو است یا هیتاچی یعنی اصلا احتیاج به dvd بوت برای اجرای بازیها نداری
چند تا ميخواي؟سلام دوستان
کجا قاب دسته 360 گیرم میاد؟سیروس داره؟