اگه خواستی من دارم:سلام.
یه سوال داشتم:
توی شیراز جایی نیست که region pal بازی riddick رو داشته باشه؟ هر چی گشتم نبود اکثرا j بودن.
خیلی ممنون.اگه خواستی من دارم:
09173099137
انشا الله وبلاگ واسه 15 تیر دوباره آپدیت میشه.خیلی ممنون.
راستی چرا یه مدته که وبلاگتونو آپدیت نمی کنید؟ من دیگه نا امید شده بودم.:cheesygri
راستی نحوه ی سفارش چه طوری هست و باید چطور اونو تحویل بگیریم؟
راستی سعی کنید وبلاگتونو آپدیت کنید.
باز هم ممنون.
ممنون با پیک قیمتش چقدر میشه؟انشا الله وبلاگ واسه 15 تیر دوباره آپدیت میشه.
الان واسه سفارش با این شماره تماس بگیرید 09173099137
میتونم با پیک واست بفرستم یا میتونی تماس بگیری با هم هماهنگ کنیم بازیها رو بهتون تحویل بدم
البته میتونید PM هم بذارید مشکلی نداره...
درست میشه ولی ممکنه 1هفته ای دوباره 3 چراغ شه یا تا 1 سال دیگه واست کار کنهسلام
xbox من حدود یک ماه پیش سوخت قصد نداشتم تعمیرش کنم چون دیدم خیلی به صرفه نیست اگر بخوام تعمیر کنم بعد ار یک مدت دوباره خراب شه ، ولی خوب قیمت ها بدجوری کشیده بالا فعلا ارزش نداره یه جدید بخرم حالا دوستان به نظرتون هزینه تعمیر چقدر میشه و چند ماه احتمالا دوام میاره کلا به صرفا است با شرایط موجود تعمیر کنم ؟
خرابی هم این جوری بود که داشتم gow2 می رفتیم با بچه ها رنگ تصویر خراب شد من فک کردم از tv خاموش کردم دیگه روشن نشد یعنی روشن شد ولی چراغی نداد حدود 20 دقیقه روشن بود قبلشم هم 2-3 ساعت بازی کرده بودم با فاصله حدود 45 دقیقه
منم فضول، بازش کردم و با توجه به آموزس های اینجا سعی کردم xclamp 1.2 , xclamp xtrime رو روش پیاده کنم یه چند روز باهاش ور رفتم آخر درس نشد( X های زیرش و باز کردم با واشر بستم خم کردم خلاصه هرچی روش بود سرش پیاده کردم ولی کدهای مختلف میداد .... )آخر از خیرش گذشتم حالا حوصله ام سر رفته بد رقم
خوب دوستان خبره ما چه کنیم ؟ اصلا درس میشه ؟ هزینه ؟ عمر مفید بعد از تعمیر ؟ ارزش داره ؟ اگر بخوام بفروشم چقدر دستم رو میگیره
xbox 360 launch series 2006-9
samsung T-29
20 gig -ixtrime 1.6
عمر 1 سال و اندی ( بیچاره جوون بود )
12 v - shear mode - extra heat sink (قابل توجه دوستانی که میگن با 12 ولت و شیر و .. دیگه 3 چراغ نمیده )