همچين چيزي ممكن نيست كاكو.بازی GTA IV جواد region Free هستش..........
خودشم نمی دونه.:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
نه .......من خودم شخصا بازی رو روی دستگاهPal و j تست کردم روی هر دوتاش کار میده........کاملا درسته ان کار را نمیشه کرد شما چون دیدی ر.ش نوشته ولی روی پال اجرا شده این اشتباه برات پیش اومده بعضی از بازی ها امکان داره جلدش فرق کنه با سیدیش یا مثل این که در هر دو رجیون فرقی نمیکنه میشه بازی کرد
این دوستمون که میگی از هومان میگیره خوده هومان یک نفر به اسم آقای مسپایی براش بازی ها رو میاره من بازیهای psp رو ازش می گرفتم1-سیروس:خیابان داریوش (توحید).پاساژ مهدی.مغازه سیروس
2-جواد:خیابان داریوش(توحید).پاساژ مهدی.مغازه جواد
3-هومن:چهار راه پارامونت.پاساژ صدف.مغازه هومان
شما معلومه يه 5ماهي ميشه كه پيش هومن نرفتي................این دوستمون که میگی از هومان میگیره خوده هومان یک نفر به اسم آقای مسپایی براش بازی ها رو میاره من بازیهای psp رو ازش می گرفتم
بازی xBOX هم 5000 تومان میده فکر کنم
نه بابا من که هر روز خدا صدف ولو هستم ولی من بازی PSP میگیرم 360 رو گرون میده خو 5 تومان من از سیروس میخرم بهم میده 4200 البته مشتریه ثابتیمشما معلومه يه 5ماهي ميشه كه پيش هومن نرفتي................
بازيهاي چاپيش رو برزگر ميزنه.......
كپي معموليش رو هم مصباحي ميزنه............
نه .......من خودم شخصا بازی رو روی دستگاهPal و j تست کردم روی هر دوتاش کار میده........
جواد بازیهاش روی چه دیسکی هست ؟قاب و چاپ داره؟ریجن uc داره؟دوست من تمام اینها که ntsc/j هست pal هم هست
در ضمن جواد بازیاش از نظر کفیت با هومان یکی هست چون دوست عزیزم برزگر به هر 2شون بازی میده
ديسكش رو نمي دونم ولي چاپ وقاب داره.جواد بازیهاش روی چه دیسکی هست ؟قاب و چاپ داره؟ریجن uc داره؟