یه خبر داغ:
جواد بازی GTA IV اورده داره میده 4500 ................
تا تموم نشده بجنبید. ما که گرفتیم کیفیت همه چیش عالی بود از چاپ گرفته تا خود بازی................
J هستش ولی فکر کنم تا آخر هفته UC,PAL هم بیاره.من که پرسیدم اینطور گفت .........خودتم ازش بپرس ببین چی میگه...............مرسی که اطلاع دادی فقط میگی ببینم pal هست یا j ?
DVD رو نمی دونم چیه .ولی کیفیت خیلی عالیه..................روی چه دیسکی ولی در کل از هرکی خریدین از سیروس این یک مورد را نخرید چون مسخره در آورده
ببین آقا عزیز درست صحبت کن الان به مدیرا بگم بنت میکنن میری با این طرز حرف زدنت حواست باشه چی میگی در رابطه با اینکه از کی بخرید گفتم این یک بازی را از سیروس نخرید همین اینجا هی نیا شیرازی بازی در بیار
به نظر من الان جواد هم جنس بازیهاش خوبه هم ارزونه(میده 4500)..............اقایون شیرازی من میخوام بیام شیراز بازی بگیرم.ادرس یه جایی رو میخواستم که هم ادم با انصافی باشه و هم چیزی هم حالیش باشه و هم دیسک های با کیفیتی داشته باشه و هم بازی gta رو داشته باشه.
خیلی ممنون
به نظر من الان جواد هم جنس بازیهاش خوبه هم ارزونه(میده 4500)..............
سیروس بازیهاش کیفیتش خوبه قیمت بازیهاشم 5000 تومنه(البته به غیر از GTA IV که میده 8000تومن)
ولی دوباره خودت 2.3 جای دیگه سر بزن ببین کدومش بهتره...........
1-سیروس:خیابان داریوش (توحید).پاساژ مهدی.مغازه سیروسمیشه ادرس اینایی رو که اسم بردی بدی . من از بوشهر میخوام بیام