تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میشه بگید حدودا چقدر ضرر کرده

ضررش رو از نظره قیمتی نگفتم و مدل اسلیم هر چی باشه عمرش از فت بیشتره و امکان wifi هم سرخود داره و فنش هم بی صدا کار میکنه و سخت افزارش هم بهتر از فت هست و مدل ارکید هم نوش کم تو بازار پیدا میشه و حتی احتمال دست دوم بودنش هم هست خصوصا این فروشندگان حقه بازه شیرازی که ps1 رو جای ps3 میندازن به ملت و این 500 هم زیادش هست و هر چند قیمت هم رفته باشه بالا و یادش بخیر ارکید جاسپر خریدم 280 و مملکت گل و بلبل همینه.

البته زیاد هم خودتون رو ناراحت نکنید دیگه خریدید و رفته پی کارش و فت ارکید چاسپر هم عمره بالایی داره و خراب بشو به این راحتیها نیست.

دوستان ببخشین که این درخواست رو اینجا مطرح میکنم توی تاپیک مربوطه کسی جوابم نداد,میشه لطف کنین سیو بازی binary domain کپتچر 6 رو بذارین ,سیوهای من بنا به دلایلی پاک شد:(وقت هم ندارم که بخوام از اول بازی کنم
ممنون

سلام به شیرازی های گل اقا اکه کسی هست که لایو میزنه ما پایه هستیم ولی فقط15سال به بالا باشه که یشه باهاش بازی کرد اینم گیمر تگم ادد کنید faster man3

من دوست دارم بزنم ولی بلد نیستم نکات امنیتی دیسک رو چک کنم میترسم کنسولو به فنا بدم نیست فروشنده هامون خیلی مطمئنن دیگه 100 در صد باید دیسک رو چک کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or